Your search results

Verkoopmakelaar Rotterdam: de hoogste verkoopprijzen

De vraag naar woningen is groot en daarom het perfecte moment om jouw woning te verkopen!
Maar wat brengt jouw woning op en kan je daar nog een positieve invloed op uitoefenen?
Ik kijk naar de kansen in de huidige markt en spreek graag samen met jou een vraagprijs af.

Wat kan je van mij als verkoopmakelaar verwachten?

 • Gratis adviesgesprek en waardebepaling
 • Courtage No cure= No pay. Je betaalt alleen als ik jouw woning verkoop
 • NEN 2580/ meetinstructie oppervlakteberekening
 • Digitale plattegrond
 • Plaatsing op de drukbezochte woningsites, o.a. Funda, Huislijn en Jaap.nl
 • Plaatsing op de nieuwste en drukbezochte sociale media sites
 • Door mij betaalde en reguliere Facebookacties; waarbij jouw woning getoond word aan een specifieke te bepalen doelgroep
 • Wervelende verkoopteksten en aantrekkelijke mediapresentatie
 • Kadasterservice/ raadplegen gemeentelijke instanties en Vereniging van Eigenaren
 • On-line dossier- 24/7 helpdesk
 • Promotie door (verlichte) V-raamborden
 • Omwonende mailing ter kennisgeving
 • Inzet restyle foto’s
 • Unieke woningvideopresentatie
 • Gratis meedoen open huizenroute
 • Mailing van brochure aan woningzoekenden (groot actueel zoekersbestand +  gebruik ‘zoekers’ collega makelaars)
 • Begeleiden van bezichtigingen (ook ’s avonds en op zaterdag)
 • Vakkundige prijsonderhandeling
 • Opstellen juridische koopovereenkomst en begeleiding tot en met notarieel transport
 • Betaling achteraf (inclusief opstartkosten)

Mijn aanpak

Deze waardebepaling geeft je een duidelijke indruk van de huidige waarde van de woning en de mogelijkheden bij verkoop.

Ik stel de overeenkomst op die we beide ondertekenen en waarin alle afspraken worden vastgelegd.
Zo kom je niet voor verrassingen te staan tijdens het verkooptraject.

Als verkoopmakelaar zal ik het kadaster, de gemeentelijke instanties, Vereniging van Eigenaren etc. raadplegen om alle juridische, milieutechnische en bouwkundige aspecten van de woning te onderzoeken. Jij verzamelt in de tussentijd alle benodigde documenten, zoals het eigendomsbewijs, eventuele stukken van de Vereniging van Eigenaren, plattegronden etc. Vervolgens vul je de vragenlijst bij de verkoop van je huis in, die onder andere antwoord geeft op de meest gestelde vragen van kijkers. Daarnaast lopen we gezamenlijk de door jou ingevulde ‘lijst van roerende zaken’ door, om misverstanden met kopers te voorkomen.
In deze lijst geeft je namelijk aan wat er wel en niet in de woning achterblijft bij verkoop.

Een professionele vastgoedfotograaf komt desgewenst  bij je langs voor een fotoreportage en ondertussen maak ik een omschrijving van de woning waarin alle bijzondere en noemenswaardige aspecten worden vermeld die we gaan gebruiken voor de vermelding op internet etc. Wil je liever geen geld uitgeven aan de fotograaf, dan fotografeer ik jouw woning persoonlijk met een professionele camera. Het verschil is minimaal maar aan jou de keus. Proberen kan geen kwaad misschien.

Jouw woning wordt op diverse goed bezochte internetsites geplaatst en wijd verspreid onder social media mogelijkheden. Wist je dat wij veel woningen verkopen via sociale media kanalen tegenwoordig voordat het op Funda staat? Tevens zullen wij alle verkoopmakelaars in de regio aanschrijven net vóór de aanmelding op Funda.nl zodat zij deze kunnen aanbieden aan de bij hen ingeschreven zoekers.

Ik zal op mijn kosten een betaalde facebookactie verzorgen ter waarde van 75 euro en de woning regulier op Facebook promoten. Ik adviseer over hoe jij je eigen sociale netwerken effectief kan inzetten bij de verkoop van je huis. Jouw connecties zijn immers belangrijke verkoopambassadeurs.  Minimaal drie keer per jaar kan je deelnemen aan de gratis Open Huizenroute. Daarnaast is er uiteraard de mogelijkheid om individueel een open huis te organiseren. Vaak doen wij een tweetal open dagen dicht op elkaar (vaak ook in de avonduren) als er veel vraag is naar woningen welke nieuw in verkoop zijn gekomen. Ik plaats een opvallend verlicht te koop bord of poster aan de woning. Indien je dit niet wilt, is dat natuurlijk geen probleem. Door de strategische inzet van alle beschikbare middelen wordt een woning bij ons gemiddeld 1000+ maal per maand bekeken, en dat is veel!

Je wordt ruim van tevoren geïnformeerd over de ingeplande bezichtigingen en na de afspraak zal ik hier telefonisch contact met je over hebben. Of via de WhatsApp, email of social media als dit wenselijk is. Tijdens de bezichtiging geef ik de kijker alle tijd om op zijn/haar gemak jouw woning te verkennen. Ik zal de verkoopmakelaar zijn die de bezichtigingen verzorgd en met jou het contact onderhoudt waardoor we snel kunnen schakelen en ik exact weet wat er speelt.

Je krijgt toegang tot je eigen dossier, dit dossier kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week online inzien.
Bezichtigingen, reacties, onderhandelingen. Alles is inzichtelijk.

Ik zal de onderhandelingen in overleg met jou voeren. Dit zal op de best mogelijke manier gebeuren en daarbij ga ik voor het beste resultaat.
Hierbij telt wat mij betreft elke euro.

Jouw verkoopmakelaar staat tussentijds te allen tijde voor jou klaar en stelt je regelmatig op de hoogte van alle ontwikkelingen omtrent jouw woningverkoop. Waar nodig is er altijd ruimte en tijd om het plan van aanpak bij te sturen of aan te passen. Bij interessante (nieuwe) advertentiemogelijkheden adviseer ik je direct.
Ik begeleid jouw bij de gang naar de notaris voor het tekenen van de koopakte. Op de dag van de overdracht sta ik je bij gedurende de eindinspectie en ondertekening van de leveringsakte bij de notaris.

Voor, tijdens en na het succesvol afronden van de verkoop sta ik jou met veel genoegen bij als persoonlijk adviseur en vraagbaak.
Ook voor vragen over verbouwingen en met welke type renovaties bijvoorbeeld de beste waardestijgingen zijn te realiseren.

Alvast wat nuttige verkooptips van de verkoopmakelaar

Opgeruimd staat netjes
Niets is belangrijker dan dat jouw huis netjes, opgeruimd en geordend wordt vertoond tijdens de fotosessie en de bezichtigingen.
Ga er voor de zekerheid van uit dat kijkers ook in de keukenkastjes en andere opbergruimten zullen kijken. Hou het strak: verwijder overbodige spullen (tijdelijk) uit je woning en zorg voor lege, opgeruimde vertrekken. Het is echt de bedoeling dat je jouw huis na de grote schoonmaak een beetje ‘styled’ voor het beste eindresultaat.

 

Huisdieren
Mocht je huisdieren hebben, dan is het beter dat deze niet aanwezig zijn tijdens bezichtigingen en dat alle dierenaccessoires (zoals de kattenbak en voederbakjes) uit het zicht verdwenen zijn. Laat de woning even goed doorluchten en brand wat geurkaarsjes, want vaak ruik je zelf bepaalde geurtjes niet meer.

 

Schoon en fris
Maak de bedden op en verschoon deze het liefst voor de afspraak, zorg voor een leeg aanrecht en zorg dat uw badkamertegels blinkend schoon zijn! Een schoon, fris huis werkt de indruk dat het huis altijd netjes en met zorg is onderhouden. Kopers vinden dat vanzelfsprekend super belangrijk: dit verhoogt het bod wat je kan krijgen op jouw woning.

Kleine klusjes
Maak een eind aan lekkende kranen, klemmende of piepende deuren en afbladderend behang voordat je kijkers ontvangt. Koop een pot muurverf en zorg dat die wandjes in de hal en het plafond van de badkamer en weer op en top uitzien! Vind je bepaalde mankementen te duur of tijdsintensief om te repareren? Bedenk dan dat potentiële kopers dat waarschijnlijk ook vinden… En een bod 5.000 euro lager op de vraagprijs is vele malen duurder dan die paar honderd euro je het vaak maar kost en jouw huis veel beter in de markt zet.

 

Rust en ruimte
Vermijd draaiende wasmachines of blaffende honden tijdens een bezichtiging. Zorg voor een vredige, rustige aanblik van jouw woning. Overweeg bovendien om felle, scherpe kleuren te vervangen door aardetinten of een lichte afwerking. Zorg ook voor rust in de tuin: hark jouw tuin aan en maai het gras.

 

Styling
Heb je een uitgesproken stijl van inrichten? Realiseer je dan dat het verstandiger is om jouw woning tijdens de verkoop een gangbare, moderne uitstraling te geven. Het kopen van een nieuwe deurmat hoeft niet zo duur te zijn en een nieuw fris kleedje op de bank wilde je al eerder graag hebben? Nu is het moment om dat te kopen!

Lees meer over verkoopstyling…

Verkoopmakelaar tarieven

Ik geloof niet in een standaard stappenplan. Wel in een persoonlijke aanpak en maatwerk. Je bent bij mij daarom niet verplicht om een full service pakket af te nemen. Verkopen doe je al met een beetje begeleiding voor 0,75% courtage. Maar ook een abonnementsprijs voor de (toekomstige)verkoop van jouw huis is bij ons een optie. Er is veel mogelijk op basis van jouw persoonlijk voorkeuren en uiteindelijk bij optie 1 op een No cure = No pay basis. Zie hieronder de verschillende opties die wij aanbieden.

Vind nieuwe klanten en ontvang korting

Bespaar op jouw courtage door het aandragen van nieuwe klanten.
Voor elke nieuwe opdrachtgever die je aandraagt, ontvangt je een korting op je eigen courtagenota. Vraag naar de voorwaarden!

Heb je vragen over de diensten? De Whatsapp service is laagdrempelig, snel en vooral persoonlijk. Op werkdagen heb je doorgaans binnen 30 minuten antwoord op je vraag. Stuur ons een berichtje op: 0647166357

Energielabel

Bij verkoop is een energielabel verplicht. Zorg dat er voor de datum van overdracht een energielabel aanwezig is want de boete loopt hoog op als je dit niet overhandigt. Maak voor een paar tientjes het voorlopig label, met het beantwoorden van een aantal vragen definitief via www.energielabelvoorwoningen.nl

Een woning te koop zetten kan iedereen, maar een woning succesvol verkopen is een vak. Je wilt jouw huis immers graag voor de beste prijs en onder gunstige voorwaarden verkopen.

Een kijkuurtje in de avond met een heerlijk glas wijn of kop koffie om de mensen de woning echt te laten ‘voelen’ is wat wij onder andere verzorgen en wat zeer goed ontvangen wordt door kijkers.

Het ruime aanbod van woningen vereist van een verkoopmakelaar inspanning en creativiteit om de beste resultaten voor jou te bereiken.

Laat dat maar aan Wil Jansen over!

Bij de verkoop van jouw woning heb je de keuze uit 5 basisvarianten. Tijdens het gratis adviesgesprek kunnen we bepalen welke verkoopvariant het best bij jouw persoonlijke situatie aansluit.

Voor deze variant verzorg ik onder andere bovengenoemde punten. Alleen de 1e bezichtiging van elke potentiële koper verzorg jij zelf.
De 2e en volgende bezichtigingen (de puntjes op de i) van dezelfde aspirant koper, ook op zaterdag of in de avonden, verzorg ik.

Als verkoopmakelaar verzorg ik voor deze variant eveneens bovenstaande punten en alle bezichtigingen. Met deze optie wordt jou al het werk uit handen genomen voor de verkoop van je woning. Je sluit een abonnement af, waarbij wij jou een volgende keer wéér zullen begeleiden bij de verkoop van jouw nieuwe woning.

Ik verzorg voor deze variant eveneens bovenstaande punten en alle bezichtigingen. Met deze optie wordt al het werk uit handen genomen voor de verkoop van jouw woning. Vergelijkbaar met een traditionele makelaar, tegen een reële courtage. Ook zal ik een kijkuurtje na kantoortijd organiseren bij aanvang van de woningverkoop.

Ik verzorg voor deze variant eveneens bovenstaande punten en alle bezichtigingen. Met deze optie wordt al het werk uit handen genomen voor de verkoop van jouw woning. Vergelijkbaar met een traditionele makelaar, tegen een reële courtage. Ook zal ik een kijkuurtje na kantoortijd organiseren bij aanvang van de woningverkoop. Ik zal jou daarnaast begeleiden bij de aankoop van jouw nieuwe woning.

Je woning staat reeds te koop bij een collega makelaar zonder succes en ongetwijfeld tegen een hogere courtage? Schakel mij in als 2e verkoopmakelaar en je betaalt ons alleen wanneer wij ik jouw woning daadwerkelijk verkoop. Je huidige makelaar zal er geen problemen mee hebben, want jouw belang staat toch ook bij hem op de eerste plaats?

Een beroepsfotograaf zal altijd jouw huis fotograferen. Ik zal jouw woning regulier op Facebook promoten, maar ook betaalde advertenties voor mijn rekening nemen. De genoemde bedragen zijn exclusief BTW met een minimumtarief van 1.495 euro (No cure= No pay), voor variant 2, 3 en 4 geldt een minimumtarief van 1.995 euro.

Voor een goede presentatie heb je maar 1 kans en daarom is de eerste indruk erg belangrijk! @Work Makelaardij doet alleen zaken met professionals zodat jouw woning altijd perfect voor de dag komt!