Aankoopmakelaar Kleinpolder in Rotterdam:
Betrokken – Slagvaardig - Professioneel

Vrijblijvend aankoopgesprek

Aankoopmakelaar Kleinpolder in Rotterdam: de aankoopmakelaar die bij jóu past

 

Ben je op zoek naar een goede aankoopmakelaar in Kleinpolder , Rotterdam? Dan ben je misschien niet de enige. Als de huizenmarkt in Rotterdam is oververhit, is het aankopen van jouw droomhuis zo gemakkelijk nog niet. Wil je je kansen vergroten, dan is een aankoopmakelaar een must. Maar misschien kan je in een zogenaamde kopersmarkt ook wat van de vraagprijs afkrijgen? Wij als gespecialiseerd aankoopmakelaar zullen vakkundig onderhandelen en realiseren voor jou altijd de bodemprijs.

 

Het liefst wil een aankoopmakelaar die echt bij jou past, die jouw behoeften en belangen optimaal behartigt. In @Work Makelaardij vind je zo'n makelaar. Ik ben een ervaren makelaar met een uitstekende reputatie die de Rotterdamse huizenmarkt door en door kent. Ik run een klein kantoor en hanteer een 1-op-1 aanpak. Deze persoonlijke benadering is in mijn ogen essentieel om jouw doel te bereiken en hiervoor zet ik mij altijd 100% in.

Wil je het aankoopproces écht gefundeerd aanpakken? Met mij als aankoopmakelaar in Kleinpolder, Rotterdam kom je goed beslagen ten ijs.

 

Vrijblijvend aankoopgesprek

 

 

Verkoopmakelaar Kleinpolder Rotterdam: de verkoopmakelaar met de hoogte verkoopopbrengst

 

Woon je in Kleinpolder , Rotterdam en wil je je huis verkopen? Bij het verkopen van een woning komt er veel op je af. Tegelijkertijd wil je natuurlijk je woning zo snel mogelijk verkopen tegen een zo hoog mogelijke prijs. @Work Makelaardij helpt je graag om deze doelen te bereiken. In mij vind je een ervaren verkoopmakelaar met een uitstekende reputatie in Rotterdam Kleinpolder. Ik neem jouw zorgen uit handen en ga nét even wat verder dan anderen. Samen met jou zet ik me 100% in om jouw woning te verkopen!

 

Met elkaar gaan we op zoek naar de beste aanpak voor de verkoop van jouw woning in de regio Rotterdam Kleinpolder. Hierbij komen alle aspecten van het ingewikkelde verkoopproces aan bod. Met welke vraagprijs gaan we de markt op? Op welke manier kunnen we hier nog een positieve invloed op uitoefenen? Ik kijk uitvoerig naar de kansen in de huidige markt. Dankzij mijn ervaring als verkoopmakelaar en kennis van de Rotterdamse woningmarkt weet ik gegarandeerd de beste strategie op te stellen.

 

Vrijblijvend verkoopgesprek

 

team workreviewfoto

Aanbevelingen
via Google

4,9/5

o.b.v. 312 beoordelingen

google logo

Funda verkoopbegeleiding

9,6

o.b.v. 56 beoordelingen

funda logo

Funda aankoopbegeleiding

9,8

o.b.v. 144 beoordelingen

funda logo

Consumentenbond advieskeuze.nl

9,9/10

o.b.v. 102 beoordelingen
advieskeuze

Reviews op
Facebook

5/5

o.b.v. 60 beoordelingen

facebook logo

Wie is de beste makelaar?

9,7/10

o.b.v. 65 beoordelingen

Wie is de beste makelaar?

Menu

> Home

> Aankoop

> Verkoop

> Gratis taxatie

> Het kantoor

> Woningaanbod

> Referenties

> Blog

> Real estate agency

> Sitemap

 

@WORK Makelaardij

Beoordeling door klanten:
9,8 / 10 - 199 beoordelingen

Contact

24/7 bereikbaar

06 47166357
010 261 3713
070 200 2382
085 06 00 827

 

info@workmakelaardij.nl

@WORK Makelaardij

Werkgebieden:
Makelaar Rotterdam, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Gouda, Rhoon, Ridderkerk, Schiedam, Vlaardingen, Zwijndrecht

@WORK Makelaardij
Coolsingel 6
3011 AD Rotterdam
Nederland

Kalvermarkt 53
2511 CB Den Haag
Nederland

Over @WORK

Wil Jansen: Register Makelaar-Taxateur. Sinds 2000 actief als allround makelaar. Inschrijving Krmt register voor makelaar- taxateur, nummer 84071682.

Ik pas een moderne manier van het makelaarsvak toe met de nieuwste verkoopkanalen, speel direct in op veranderingen, ben slagvaardig en ik verkoop het merendeel van de woningen in goede wijken boven de vraagprijs in minder dan 1 maand. Ik neem slechts een maximum van 15 woningen in de verkoop om deze topkwaliteit te kunnen waarborgen.

Heb je vragen over de diensten? De Whatsapp service is laagdrempelig, snel en vooral persoonlijk. Op werkdagen heb je doorgaans binnen 30 minuten antwoord op je vraag. Stuur ons een berichtje op: 0647166357 Makelaar Rotterdam

 

vlag