Your search results

Bosboom-Toussaintplein 65, Delft

Favorieten toevoegen
323

Bosboom-Toussaintplein 65, Delft
Vraagprijs €135.000,–

 

Beleggers opgelet! Er is veel vraag naar kamers nabij de Tu Delft en deze is reeds verhuurd, makkelijker kan het niet. Een heerlijk licht en zonnig appartement, vanuit de woning heb je een geweldig uitzicht richting Rotterdam en de binnenstad van Delft.

Op de 7e etage met bieden wij aan dit hoekappartement met groot balkon (circa 22 m2), welke volledig is voorzien van dubbel glas. Het appartement is reeds aan drie studenten verhuurd en qua indeling iets veranderd waardoor er een kleine gezamenlijke woonkamer is ontstaan en een extra slaapkamer gecreëerd.

De Vereniging van Eigenaren is zeer actief, de maandelijkse bijdrage bedraagt € 244,- dit is inclusief het voorschot van de stookkosten van € 75,-.

De woning is gesitueerd nabij winkelcentrum De Hoven, Albert Hein Xl in de straat, station Delft Zuid (5 minuten lopen), uitvalswegen (A4/A13) en op fietsafstand van de TU-wijk en het centrum van Delft.

Wil je op de hoogte gehouden worden van meer leuke projecten nog voordat deze op Funda komen? Like dan onze facebookpage.

 

Indeling

Begane grond

Centrale entree met toegang tot trappenhuis, liften en kelderbergingen.

Zevende verdieping

Entree appartement via de galerij, ruime hal v.v. meterkast en doorloop naar alle vertrekken. Eenvoudige dichte keuken aan de voorzijde gelegen, deels voorzien van tegelwerk, deels afwerking met schroten. Separaat toilet. Badkamer voor 3/4 betegeld met granito vloer in lichte kleurstelling betegeld met douchehoek, wastafel en wasmachine-aansluiting. Gezamenlijke woon-eetkamer (ca. 2.98 x 2.35,mtr.), slaapkamer 1 aan de voorzijde (ca. 3.98 x 3.85,mtr), slaapkamer 2 achterzijde (ca. 3.83 x 2.87,mtr) met toegang tot ruim balkon en slaapkamer 3 achterzijde (ca 3.74 x 2.98,mtr.). Het appartement is voorzien van een laminaatvloer en tapijttegels.

  

Bijzonderheden

 

 • 4-kamer HOEKkamerappartement met leuk uitzicht
 • Bouwjaar circa 1967
 • Woning is gelegen op eigen grond
 • Verhuurd appartement nabij de TU Delft
 • Oppervlakte circa 67 m2
 • Individuele berging aanwezig
 • Gratis parkeren op voorliggend parkeerterrein
 • Voorzien van houten kozijnen met dubbel glas
 • Grotendeels laminaatvloerafwerking
 • Verwarming middels blokverwarming
 • VvE is actief. De bijdrage bedraagt circa € 244,- per maand inclusief voorschot aan stookkosten
 • Zeer actieve huismeester aanwezig
 • Gelegen nabij uitvalswegen en station Delft zuid op 5 minuten lopen
 • Het centrum van Delft en het centraal station ligt slechts op 10 minuten fietsen.
 • Oplevering in overleg
 • Maak vrijblijvend een afspraak om dit appartement  te bezichtigen!

 

Jouw eigen woning nog niet verkocht? Wij komen graag bij je langs! Neem contact op voor een vrijblijvend verkoopgesprek!

Interesse in dit huis? Schakel direct je eigen aankoopmakelaar in. Een aankoopmakelaar komt op voor jouw belangen en bespaart tijd, geld en zorgen. Bij ons zijn alle aankoopmakelaars welkom om jouw belangen te behartigen. Adressen van goede (collega) aankoopmakelaars in Delft kan je bij ons opvragen.

Ondanks de zorg die door ons aan de correcte invoer van de gegevens besteed wordt, kunnen wij niet verantwoordelijk gehouden en/of aansprakelijk gesteld worden voor eventuele fouten en/of onvolkomenheden in de gegevens.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

 

 

Property Id : 1139
Vraagprijs: 135.000
Bouwjaar: 1967
Oplevering: Oplevering in overleg
Aantal Kamers: 4
Aantal Slaapkamers: 3
Woonoppervlakte: 67
Vloerafwerking: Laminaat, tapijt
Wandafwerking: Stucwerk
eigen grond
blokverwarming
dubbel glas
Openbaar onbetaald
berging/ box
balkon
zonneterras
hoekwoning
galerijwoning
platdak
intercom
aan rustige weg gelegen
in woonwijk gelegen
vrij uitzicht
open ligging