Aankoopmakelaar Rotterdam

Zoek je een woning in Rotterdam en omstreken? Laat je helpen door een ervaren aankoopmakelaar in Rotterdam!

Vrijblijvend aankoopgesprek

Werk met een aankoopmakelaar uit Rotterdam die bij jóu past

Kun jij wel een aankoopmakelaar in Rotterdam gebruiken? Het aankopen van jouw droomhuis in Rotterdam is zo eenvoudig nog niet — zeker op de huidige markt, die behoorlijk oververhit is. Wil je je kansen vergroten, dan is een goede makelaar een must. Het liefst werk je samen met een ervaren expert die écht bij jou past. Iemand die jouw behoeften begrijpt en je belangen optimaal behartigt.

Waar je zo'n aankoopmakelaar vindt? Bij @WORK Makelaardij. Onze drie makelaars zijn gespecialiseerd in de aankoop van woningen. Wij zijn bouwkundig gecertificeerd en delen onze professionele mening over een woning graag met je.

Als marktleider op het gebied van aankoop weten we bovendien precies wat er speelt op de woningmarkt in Rotterdam. En vaak krijgen we belangrijke zaken nét wat eerder te horen dan anderen. Als klant profiteer je van ons brede netwerk en onze hoge gunfactor. Niet voor niets hebben wij een torenhoge klantbeoordeling van maar liefst 9,8*!

Woning kopen in Rotterdam en omstreken: heb je daar écht een aankoopmakelaar bij nodig?

Je hebt een woning in Rotterdam op het oog waarop je graag wilt bieden. Je twijfelt of je hiervoor eigenlijk wel een aankoopmakelaar moet inschakelen. Kan je het proces niet alleen afhandelen?

De realiteit is dat een makelaar in Rotterdam vandaag de dag onmisbaar is. Nog nooit werden huizen zo snel verkocht als nu. Op één woning komen soms 30 tot 100 mensen af. Dit betekent dat je er héél snel bij moet zijn: soms dien je al binnen een dag een bod uit te brengen.

Maar dat is zo gemakkelijk nog niet. Want het aankopen van een huis brengt ontzettend veel vragen met zich mee. Komt de vraagprijs overeen met de echte waarde van een pand? Hoeveel moet een potentiële koper bieden om serieus in aanmerking te komen? Is overbieden een optie? Wat zijn mogelijke valkuilen? En hoe kan je het best onderhandelen?

Ervaren aankoopmakelaars kunnen zulke vragen goed beantwoorden. Ze helpen je het hoofd koel te houden en weloverwogen beslissingen te nemen. Werk je met de betrokken makelaars van @WORK Makelaardij, dan word je bovendien volledig ontzorgd: wij nemen je alle zaken die bij de aankoop van een woning komen kijken uit handen. Daarbij zorgen we voor de beste prijs en een snelle koop!

Hoe we dit doen? Met inzet van het brede netwerk in Rotterdam dat we in de afgelopen 20+ jaar hebben opgebouwd. Dit maakt het voor ons veel gemakkelijker om woningen succesvol aan te kopen. Vertrouwen is namelijk essentieel in onze markt. Daarom lukt het ons als aankoopmakelaars meestal om woningaankopen tot een goed einde te brengen — ook als je niet de hoogste bieder bent.

Waarom kiezen voor @WORK Makelaardij?

Zoek je een goede aankoopmakelaar in Rotterdam? Met @WORK Makelaardij vind je de weg in het Rotterdamse woningwoud. Als bouwkundig gecertificeerde makelaars fungeren wij als je kompas!

Zeer deskundige aankoopmakelaar Rotterdam

Heb jij een droomwoning in gedachten? Dan doen wij er alles aan om te zorgen dat je deze krijgt. Met onze hulp kan je woningen bijvoorbeeld al zien vóórdat ze op Funda verschijnen.

Kennis van de huidige markt

Wij hebben 20+ jaar ervaring als aankoopmakelaars in Rotterdam, waardoor we een berg aan kennis en contacten hebben. Toch staan we nooit stil. Als lid van de Vereniging Bemiddeling Onroerend Goed (VBO) nemen we deel aan kennisbijeenkomsten en Permanente Educatie. Zo blijven we up-to-date omtrent de vastgoed- en woningmarkt en kunnen we de dienstverlening bieden die je van ons verwacht.

Uitstekende begeleiding bij het aankopen van je droomhuis

Wij begeleiden je bij bezichtigingen, stellen de juiste vragen aan de verkopende partij en adviseren je op een onderbouwde manier. Wil je weten voor welk bedrag je een bepaalde woning in Rotterdam kan aankopen? Dan voeren wij vrijblijvend een gratis koopsomanalyse voor je uit.

Ook laten we een deskundige bouwkundig inspecteur een woning beoordelen als we dit nodig achten. Bij het voeren van onderhandelingen proberen we altijd een zo voordelig mogelijke aankoopprijs te realiseren. In dat kader beoordelen we de koopovereenkomst aandachtig. Eventueel passen we deze in jouw voordeel aan.

Je kan erop rekenen dat alle communicatie bij ons soepel verloopt. De voorbereidingen van de overdracht bij de notaris nemen we je geheel uit handen. En indien gewenst houden we contact met je financieel adviseur. Wil je na de aankoop nog een vraag stellen? Geen probleem. Ook nazorg is een belangrijke taak voor een aankoopmakelaar.

Persoonlijke, proactieve, flexibele aanpak

Bij @WORK Makelaardij onderhouden we graag een persoonlijk, leuk contact met klanten. Wij zetten ons 100% voor je in tijdens de zoektocht en de onderhandelingen. Ook in de avonden en in het weekend.

Kwaliteit en integriteit voorop

De VBO is een brancheorganisatie die staat voor kwaliteit en integriteit. Als VBO-lid hechten wij óók veel waarde aan deze aspecten. In dat kader kopen we vaak aan bij NVM- en VBO-makelaars.

Vrijblijvend aankoopgesprek
"Wil heeft ons fantastisch geholpen met de aankoop van ons huis. Hij heeft ons begeleid bij elke stap. Zowel persoonlijk als via de whatsapp of email gaat de communicatie heel soepel. Ook door zijn goede contacten konden we de financiële perikelen in vertrouwen bij hem neerleggen.”

Aankooppakketten op maat

Pakket A

 • Geen resultaat = geen kosten
 • Uitgebreid intakegesprek
 • Professioneel advies
 • Deskundige waardebepaling
 • Begeleiding bij de tweede bezichtiging
 • Kadastraal onderzoek
 • Controle van de juridische koopakte
 • Ondersteuning bij de opleverinspectie

Kosten: 0.75% van het aankoopbedrag
Met een minimum van EUR 2.750,– inclusief BTW

atworkmakelaardij makelaar

Pakket B

 • Geen resultaat = geen kosten
 • Uitgebreid intakegesprek
 • Professioneel advies
 • Deskundige waardebepaling
 • Begeleiding vanaf de eerste bezichtiging
 • GRATIS bouwkundig keuring (meeloopkeuring)
 • Veelvuldig contact via o.a. WhatsApp
 • Begeleiding buiten kantoortijd (in de avonden en in het weekend)
 • Kadastraal onderzoek
 • Controle juridische koopakte en bespreking van de akte
 • Ondersteuning bij de opleverinspectie
 • Begeleiding wanneer je naar de notaris gaat
 • Nazorg

Kosten: 1% van het aankoopbedrag
Met een minimum van EUR 3.750,– inclusief btw en bouwkundige meeloopkeuring

Vraag meer informatie aan

Nieuwe woning vinden met de juiste aankoopmakelaar?

Neem gerust eens contact met ons op om een gratis, vrijblijvend kennismakingsgesprek in te plannen.

team workreviewfoto

Aanbevelingen
via Google

4,9/5

o.b.v. 312 beoordelingen

google logo

Funda verkoopbegeleiding

9,6

o.b.v. 56 beoordelingen

funda logo

Funda aankoopbegeleiding

9,8

o.b.v. 144 beoordelingen

funda logo

Consumentenbond advieskeuze.nl

9,9/10

o.b.v. 102 beoordelingen
advieskeuze

Reviews op
Facebook

5/5

o.b.v. 60 beoordelingen

facebook logo

Wie is de beste makelaar?

9,7/10

o.b.v. 65 beoordelingen

Wie is de beste makelaar?

Menu

> Home

> Aankoop

> Verkoop

> Gratis taxatie

> Het kantoor

> Woningaanbod

> Referenties

> Blog

> Real estate agency

> Sitemap

 

@WORK Makelaardij

Beoordeling door klanten:
9,8 / 10 - 199 beoordelingen

Contact

24/7 bereikbaar

06 47166357
010 261 3713
070 200 2382
085 06 00 827

 

info@workmakelaardij.nl

@WORK Makelaardij

Werkgebieden:
Makelaar Rotterdam, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Gouda, Rhoon, Ridderkerk, Schiedam, Vlaardingen, Zwijndrecht

@WORK Makelaardij
Coolsingel 6
3011 AD Rotterdam
Nederland

Kalvermarkt 53
2511 CB Den Haag
Nederland

Over @WORK

Wil Jansen: Register Makelaar-Taxateur. Sinds 2000 actief als allround makelaar. Inschrijving Krmt register voor makelaar- taxateur, nummer 84071682.

Ik pas een moderne manier van het makelaarsvak toe met de nieuwste verkoopkanalen, speel direct in op veranderingen, ben slagvaardig en ik verkoop het merendeel van de woningen in goede wijken boven de vraagprijs in minder dan 1 maand. Ik neem slechts een maximum van 15 woningen in de verkoop om deze topkwaliteit te kunnen waarborgen.

Heb je vragen over de diensten? De Whatsapp service is laagdrempelig, snel en vooral persoonlijk. Op werkdagen heb je doorgaans binnen 30 minuten antwoord op je vraag. Stuur ons een berichtje op: 0647166357 Makelaar Rotterdam

 

vlag