•            5/5  (384 reviews)
  •  Geen aanbetaling vooraf
  •  Groot netwerk, hoog slagingspercentage
  •  Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Verkoopmakelaar Rotterdam:
Betrokken – Slagvaardig - Professioneel

Gratis taxatie aanvragen

Verkoopmakelaar Rotterdam - @Work Makelaardij

Woon je in de regio Rotterdam en wil je jouw huis verkopen? Bij het verkopen van een woning komt er veel op je af. Tegelijkertijd wil je natuurlijk je woning zo snel mogelijk verkopen tegen een zo hoog mogelijke prijs. @WORK Makelaardij helpt je graag om deze doelen te bereiken. Het ruime aanbod van woningen vereist inspanning en creativiteit om de beste resultaten voor jou te bereiken.

Huis verkopen: makelaar Rotterdam

In ons vind je een gemotiveerde verkoopmakelaar met doorzettingsvermogen en een uitstekende reputatie. Een ervaren makelaar in Rotterdam e.o. die de kennis en ervaring heeft, die jij nodig hebt. Wij nemen jouw zorgen uit handen en gaan nét even wat verder dan anderen. Samen met jou zetten wij ons 100% in om jouw woning te verkopen en hanteren we een 1-op-1 aanpak! Wij werken met een persoonlijke benadering. We werken op individuele basis en sturen net zo lang totdat we jouw doel bereikt hebben.

Met elkaar gaan we op zoek naar de beste aanpak voor de verkoop van jouw woning in de regio Rotterdam e.o. Hierbij komen alle aspecten van het ingewikkelde verkoopproces aan bod. Met welke vraagprijs gaan we de markt op? Op welke manier kunnen we een positieve invloed op de verkoopprijs uitoefenen? Wij kijken uitvoerig naar de kansen in de huidige markt. Dankzij onze ruime ervaring als verkoopmakelaars en kennis van de Rotterdamse woningmarkt weten wij gegarandeerd de beste strategie op te stellen.

De juiste verkoopmakelaar in jouw stad

Een woning te koop zetten, doe je niet zomaar. Om het tot een succes te maken moet je veel aandacht besteden aan de promotie en presentatie. Ga je met @Work Makelaardij in zee, dan hoef jij je hierover geen zorgen te maken. Van plattegronden tot video’s tot professioneel geschoten hoogtefoto’s en artist impressions: Wij etaleren de kijkblokken uitgebreid op het wereldwijde web. Niet alleen op Funda, maar op meer websites. Zo zorgen wij voor een flink aantal aanwezige belangstellenden. Terwijl andere verkoopmakelaars een bezichtingsstop zetten op een x-aantal personen, laten wij iedereen komen. Waarom? Simpel: dit levert de hoogste verkoopprijs op. Tussen de tientallen mensen die komen, zit namelijk die ene leuke koper die jij zoekt.

Als verkoopmakelaar doen wij de dingen graag nét een beetje anders. Wij bellen (in overleg met jou) aspirant-kopers of bieders om biedingen naar boven af te ronden, overleggen met de hypotheekadviseur om te bepalen of het om een financieel zekere kandidaat gaat. Daarnaast geven we jou handige tips. Soms kan het bijvoorbeeld ontzettend lonen om een muur te lakken of een nieuw kleed neer te leggen – een kleine investering, waardoor de verkoopprijs omhoogschiet.

Kort gezegd: Wij zijn een hands-on makelaar, die heel veel tijd en energie steekt in de verkoop. Daardoor is de uiteindelijke verkoopprijs bij mij maximaal – en doorgaans ligt deze zelfs veel hoger dan de verkopers hadden verwacht en dan andere makelaars op voorhand hadden ingeschat!

Beste verkoopmakelaar

Wij nemen per makelaar slechts 5 woningen in de verkoop om deze topkwaliteit te kunnen waarborgen en ook jou van uitstekend advies te kunnen voorzien. De makelaars werken allen zelfstandig, hebben geen 9-5 mentaliteit en dat merk je.

ROTTERDAM
€ 250.000
Te koop
Bonaventurastraat 86 a
Wil jij dagelijks kunnen genieten van alles - en dat is veel - wat Rotterdam te bieden heeft? Mooi, want daar is dit gerenoveerde pareltje van een stekkie aan de Bonaventurastraat de uitgelezen plek voor! De woning is circa 96.m²…
Rotterdam
€ 375.000
Te koop
Doctor Hekmanstraat 92
Hey, starter of doorstromer! Wil jij straks heerlijk wonen in een karakteristiek stukje Rotterdam? Dan is het tijd om jouw spullen te verhuizen naar dit leuke hoekappartement aan de Doctor Hekmanstraat! De woning heeft, met haar goede basis, twee slaapkamers…
Rotterdam
€ 465.000
Te koop
Rodenrijsestraat 19 b
Ben jij op zoek naar een huis met het karakter van toen en het comfort van nu? Dan ben je bij deze gave woning in Rotterdam, letterlijk, aan het juiste adres! Dit pareltje beschikt, met haar oppervlakte van circa 114m²,…

Mijn aanpak

Gratis waardebepaling
Deze waardebepaling geeft je een duidelijke indruk van de huidige waarde van je woning èn de mogelijkheden en kansen bij verkoop.

Duidelijke overeenkomst
Wij stellen een verkoopvoorstel op, die je digitaal kan aanvaarden en waarin alle afspraken worden vastgelegd. Zo kom je niet voor verrassingen te staan tijdens het verkooptraject.

Juridisch, bouwkundig en milieutechnisch onderzoek
We zullen het kadaster, gemeentelijke instanties en Vereniging van Eigenaren raadplegen om alle juridische, milieutechnische en bouwkundige aspecten van de woning te onderzoeken.

Eigen digitaal dossier
Met Move.nl kun je alle informatie en documenten rondom de verkoop van jouw huis digitaal uitwisselen met ons en de potentiële kopers. De vragen- en zakenlijst kunnen hier makkelijk worden ingevuld. Ook biedingen krijg je ‘live’ te zien, zodra ze binnenkomen.

Professionele fotorapportage, pakkende tekst en volledige digitale brochure
Een professionele vastgoedfotograaf komt bij je langs voor een fotoreportage. Ondertussen maakt onze tekstschrijver een aantrekkelijke omschrijving van jouw woning, die we gaan gebruiken voor de digitale brochure, vermelding op internet etc.

Unieke eigen woningwebsite

Wij maken een individuele woningwebsite van jouw huis met unieke domeinnaam met veel leuke functionaliteiten (zoals bijv. zonnestand/ buurtinformatie, reisafstanden en buurt statistieken), welke dient als digitale brochure.

Visitekaartjes van jouw huis

Wij geven aan aspirant- kopers een visitekaartje mee met daarop een foto en website van jouw huis. Voor een voorbeeld klik hier.

Socials

Wij adviseren over hoe jij je eigen sociale netwerken effectief kan inzetten bij de verkoop van je huis. Jouw connecties zijn immers belangrijke verkoopambassadeurs.

Digitale restyle

Wij kunnen van iedere foto een digitale restyle laten maken met een sfeerimpressie van hoe het er uit zou kunnen zien na een renovatie of andere indeling. Hierdoor krijgen potentiële kopers een beter beeld van de mogelijkheden van jouw woning. Hierdoor zijn zij vaak al enthousiast voor de daadwerkelijke bezichtiging. Onze ervaren makelaars weten als geen ander dit positieve gevoel te verzilveren en je een snelle(re) verkoop te bezorgen.

Mailing

Wij mailen jouw woning direct naar alle collega makelaars in de omgeving en naar onze woningzoekenden (groot actueel zoekersbestand). Verder zijn wij partner van het grootste expat platform in Nederland (I am expat), waar we mee samen werken.

Open huis

Minimaal twee keer per jaar kan je deelnemen aan de Open Huizenroute. Daarnaast is er uiteraard de mogelijkheid om individueel een open huis te organiseren.

Te koop bord

Wij plaatsen een opvallend te koop bord aan de woning. Indien je dit niet wilt, is dat natuurlijk geen probleem. Dit kan eventueel met een verlichtings-armatuur en timer erbij.

Buurtmailing

Fysiek: Wij zullen een buurtmailing verspreiden (geadresseerd dus ook met een Nee sticker) onder jouw directe buren. Dat is een belangrijke doelgroep, die vrienden en kennissen in eerste hand kunnen vertellen over het leuke nieuwe huis in de straat. Dit is momenteel in ontwikkeling.

Digitaal: Wij starten een online campagne in een straal rondom de woning en bereik zo ook potentiële kopers digitaal bij jou in de buurt. Dit is momenteel in ontwikkeling.

Energiescan

Veel  aspirant kopers zijn benieuwd naar de te verwachten energiekosten, maar misschien nog wel meer naar de potentie van de woning bij een bepaalde investering. Laat daarom soms een woning-energiescan (rond de € 99,- euro) van je huis maken en geef inzicht in de mogelijkheden en actuele subsidies naar een beter Energielabel.

Exclusief wereldwijd netwerk

Met een exclusief huis in de verkoop richten wij ons een doelgroep van vermogende particulieren. Traditionele nationale marketingkanalen zoals Funda zijn dan vaak niet voldoende toereikend. Wij zijn Certified International Property Specialist (CIPS), wat betekent, dat we officieel gecertificeerd zijn door de National Association of REALTORS®. De basis voor een globaal netwerk van meer dan 3.500 vastgoedprofessionals in 45 landen, die nauw met elkaar samenwerken een bewezen succes.

Aanmelding met standaard Premium

Uit data blijkt, dat objecten veruit het meest worden bekeken in de eerste drie dagen. Met Funda Premium sta je op dit piekmoment in de schijnwerpers.

Standaard Funda Premium

Geef jouw woning de aandacht, die ze verdient. Funda Premium combineert de twee populairste producten in één: Funda Compleet en de Blikvanger. Zo behaal je optimale resultaten vanaf het eerste moment en bieden we jou een nog betere service. Dit houdt het volgende in:  69% Vaker gevonden- 32% Vaker bekeken- 16% Meer contactaanvragen.

  • Onbeperkt toevoeging van foto's;
  • Video;
  • Plattegrond van alle verdiepingen;
  • 360° foto's.

Blikvanger- De ultieme etalage

Met Blikvanger trekt jouw object de meeste aandacht. Het krijgt namelijk 3x zoveel ruimte in de resultatenlijst. Zo laat je je woning zo goed mogelijk in het oog springen van het grote publiek.

Video- Voor de volledigheid

Met alle mediaproducten tot onze beschikking biedt Funda Compleet een volledige objectpresentatie. Dat betekent, dat jouw object hoger in de resultatenlijst komt. En daar word je beter gevonden én bekeken. Bovendien geven 360° foto’s en video een duidelijk beeld van het object, waarmee je de juiste verwachtingen schept bij mogelijke kopers.

**************** hierboven is de premium ***********

Woning in beeld - Zichtbaar tot in elke uithoek

Met Woning in beeld staat jouw object op de homepagina van funda. Kies voor landelijk bereik of zet de advertentie gericht in bij één, twee of drie provincies. Zo kom je in beeld bij een groot publiek. Ook zeer geschikt voor die hele bijzondere woning of voor een woning in een kleine plaats waarmee je toch veel mensen wil bereiken.  Tegen meerprijs.

Toppostie- De beste positie is bovenaan

Is jouw woning na 6 weken onverhoopt toch nog niet verkocht? Dan zullen we jouw woning nét dat beetje extra aandacht geven. Dan is Toppositie interessant! Hiermee komt jouw huis boven de resultatenlijst te staan - en dat valt op. Bij @Work gewoon inclusief!

Je wordt ruim van tevoren geïnformeerd over de ingeplande bezichtigingen en na de afspraak zal ik hier telefonisch contact met je over hebben. Via whats app houden wij je tussentijd ook even op de hoogte.

Tijdens de bezichtiging geef ik de kijker alle tijd om op zijn/haar gemak jouw woning te verkennen. Op vrijdag schenken we soms een lekker wijntje.

Jouw dossier 24/7 inzichtelijk

Je krijgt toegang tot je eigen MOVE dossier. Dit dossier kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week online inzien. Bezichtigingen, reacties, live biedingen… alles is inzichtelijk.

Onderhandelingen voeren

Wij zullen de onderhandelingen in overleg met jou voeren. Dit zal op de best mogelijke manier gebeuren en daarbij gaan wij voor het beste resultaat. Hierbij telt ieder 100 euro, echt waar!

Tussentijds staan wij te allen tijde voor jou klaar en stellen we je regelmatig op de hoogte van alle ontwikkelingen omtrent jouw woningverkoop. Waar nodig, is er altijd ruimte en tijd om het plan van aanpak bij te sturen of aan te passen. Bij interessante (nieuwe) advertentiemogelijkheden adviseren we je direct. Op de dag van de overdracht staan we je bij gedurende de eindinspectie en de controle van de juridische leveringsakte.

Een persoonlijke contactpersoon

Je hebt bij ons 1 vaste contactpersoon, die je uitstekend op de hoogte houdt gedurende het proces en het dossier van A tot Z kent. Voor, tijdens en na het succesvol afronden van de verkoop staan wij jou met veel genoegen bij als persoonlijk adviseur en vraagbaak. Ook voor vragen over verbouwingen en met welke type renovaties bijvoorbeeld de beste waardestijgingen zijn te realiseren.

Groene makelaar
Korte ritjes trachten wij te doen op onze elektrische scooter. Ook een aanzienlijk deel van het wagenpark is inmiddels elektrisch. Wij werken verder geheel papierloos.

Na ons bezoek voor een vrijblijvend gesprek en inspectie van je huis, krijg je van ons een gedetailleerd verkoopadvies en marketingadvies, alsook een voorstel voor onze courtage. Laten we samen je voorkeur bespreken! Bij ons betaal je altijd op basis van No cure  No pay.

Makelaars tarieven

Wij geloven niet in een standaard stappenplan. Wel in een persoonlijke aanpak en maatwerk. Je bent bij ons daarom niet verplicht om een full service pakket af te nemen. Verkopen doe je al met een beetje begeleiding voor 0,75% courtage. Dan zullen wij bijvoorbeeld de 2e bezichtiging voor onze rekening nemen en onderhandelen wij op professionele wijze. Maar ook een abonnementsprijs voor de (toekomstige)verkoop van jouw huis is bij ons een optie.

No cure no pay

Er is veel mogelijk op basis van jouw persoonlijk voorkeuren en uiteindelijk alles op een No cure No pay basis.

Vindt nieuwe klanten en ontvang korting

Bespaar op jouw courtage door het aandragen van nieuwe klanten. Voor elke nieuwe opdrachtgever, die je aandraagt, ontvangt je een korting op je eigen courtagenota. Vraag naar de voorwaarden!

Door mond-op-mondreclame of een online zoektocht op de term ‘makelaar Rotterdam’ heb je misschien al enkele experts op het oog. Maar met welke verkoopmakelaar kun jij je huis verkopen voor de beste prijs? Spreekt de persoonlijke benadering van een klein kantoor met zeer goede reviews je aan? Dan is @Work Makelaardij precies wat je zoekt.

Meer weten over de unieke werkwijze van de aankoop- en verkoopmakelaar achter @WorkMakelaardij? Neem eens vrijblijvend contact met ons op. Wij bespreken graag de mogelijkheden met je.

Verkoopmakelaar tarieven

Bij de verkoop van jouw woning heb je de keuze uit vijf basisvarianten. Tijdens het gratis adviesgesprek overleg ik graag met je welke variant het best bij jouw persoonlijke situatie aansluit. De genoemde bedragen zijn exclusief 21% Btw.

Er zijn minimumtarieven van toepassing en het tarief is exclusief vaste kosten welke wij 1 op 1 doorberekenen. Betaling geschiedt achteraf.

logo VBO makelaar

Ik verzorg alle hierboven genoemde punten, met uitzondering van de eerste bezichtiging van elke potentiële koper.

Bij deze optie neem ik jou al het werk uit handen, inclusief de eerste bezichtigingen. Je sluit een abonnement af, waarmee ik jou de volgende keer weer zal begeleiden bij de verkoop van je woning.

Ook bij deze optie neem ik je al het werk uit handen. Vergelijkbaar met een traditionele makelaar, tegen een reële courtage. Ook organiseer ik een kijkuurtje na kantoortijd bij aanvang van de woningverkoop.

Dit pakket is gelijk aan optie 3, alleen begeleid ik jou daarnaast ook bij de aankoop van je nieuwe woning. Vraag naar de voorwaarden.

Dit pakket is gelijk aan optie 3, wij spreken samen een courtage af met een bonus bij het realiseren van een bepaalde koopsom. Op deze manier snijdt het mes aan twee kanten.

Aanbevelingen
via Google

4,9/5

o.b.v. 331 beoordelingen

Trustoo Score

9,7

o.b.v. 519 beoordelingen

Funda
aankoopbegeleiding

9,8

o.b.v. 144 beoordelingen

Consumentenbond
advieskeuze.nl

9,9/10

o.b.v. 123 beoordelingen

Reviews op
Facebook

5/5

o.b.v. 65 beoordelingen

Wie is de beste
makelaar?

9,7/10

o.b.v. 73 beoordelingen

EnglishDutch