Bel direct
via Whatsapp
  •            4,9/5  (362 reviews)
  •  Geen aanbetaling vooraf
  •  Groot netwerk, hoog slagingspercentage
  •  Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Verkoopmakelaar Rotterdam:
Betrokken – Slagvaardig - Professioneel

Gratis taxatie aanvragen

Verkoopmakelaar Rotterdam: de verkoopmakelaar die bij jóu past

Woon je in de regio Rotterdam en wil je je huis verkopen? Bij het verkopen van een woning komt er veel op je af. Tegelijkertijd wil je natuurlijk je woning zo snel mogelijk verkopen tegen een zo hoog mogelijke prijs. @WORK Makelaardij helpt je graag om deze doelen te bereiken. In mij vind je een ervaren verkoopmakelaar met een uitstekende reputatie in Rotterdam en omstreken. Ik neem jouw zorgen uit handen en ga nét even wat verder dan anderen. Samen met jou zet ik me 100% in om jouw woning te verkopen!

Met elkaar gaan we op zoek naar de beste aanpak voor de verkoop van jouw woning in de regio Rotterdam. Hierbij komen alle aspecten van het ingewikkelde verkoopproces aan bod. Met welke vraagprijs gaan we de markt op? Op welke manier kunnen we hier nog een positieve invloed op uitoefenen? Ik kijk uitvoerig naar de kansen in de huidige markt. Dankzij mijn ervaring als verkoopmakelaar en kennis van de Rotterdamse woningmarkt weet ik gegarandeerd de beste strategie op te stellen.

BERKEL EN RODENRIJS
€ 399.500
Te koop
Noordersingel 7
Vandaag is een mooie dag, want we hebben weer een verborgen pareltje voor jullie! Dat pareltje komt in de vorm van een sfeervolle, karakteristieke en instapklare woning (renovatie in 2018) middenin de natuur van Berkel en Rodenrijs, waar het je…
Schiedam
€ 250.000
Te koop
Boerhaavelaan 38 b1
Of een woning waar alleen nog jouw spullen missen te veel gevraagd is? Niet als het ligt aan deze gave dubbele bovenwoning aan de Boerhaavelaan in Schiedam! Dit cadeautje is er, met haar zeeën aan licht en ruimte, mix van…
Bergschenhoek
€ 865.000
Te koop
B. Vethstraat 4
Valentijnsdag duurt nog even, maar het is nooit te vroeg voor vlinders. Op een prachtige locatie in Bergschenhoek staat namelijk deze zeer charmante en royale woning aan het water te wachten op nieuwe bewoners. De zeeën aan licht en ruimte,…

Verkoopmakelaar tarieven

Bij de verkoop van jouw woning heb je de keuze uit vijf basisvarianten. Tijdens het gratis adviesgesprek overleg ik graag met je welke variant het best bij jouw persoonlijke situatie aansluit. De genoemde bedragen zijn exclusief 21% Btw.

Er zijn minimumtarieven van toepassing en het tarief is exclusief vaste kosten welke wij 1 op 1 doorberekenen. Betaling geschied achteraf.

logo VBO makelaar

Ik verzorg alle hierboven genoemde punten, met uitzondering van de eerste bezichtiging van elke potentiële koper.

Bij deze optie neem ik jou al het werk uit handen, inclusief de eerste bezichtigingen. Je sluit een abonnement af, waarmee ik jou de volgende keer weer zal begeleiden bij de verkoop van je woning.

Ook bij deze optie neem ik je al het werk uit handen. Vergelijkbaar met een traditionele makelaar, tegen een reële courtage. Ook organiseer ik een kijkuurtje na kantoortijd bij aanvang van de woningverkoop.

Dit pakket is gelijk aan optie 3, alleen begeleid ik jou daarnaast ook bij de aankoop van je nieuwe woning.

Dit pakket is gelijk aan optie 3, wij spreken samen een courtage af met een bonus bij het realiseren van een bepaalde koopsom. Op deze manier snijdt het mes aan twee kanten.

Aanbevelingen
via Google

4,9/5

o.b.v. 331 beoordelingen

Trustoo Score

9,7

o.b.v. 519 beoordelingen

Funda
aankoopbegeleiding

9,8

o.b.v. 144 beoordelingen

Consumentenbond
advieskeuze.nl

9,9/10

o.b.v. 123 beoordelingen

Reviews op
Facebook

5/5

o.b.v. 65 beoordelingen

Wie is de beste
makelaar?

9,7/10

o.b.v. 73 beoordelingen