@Work Makelaardij

Wil | @Work Makelaardij

Graag stel ik me even aan jou voor...

Wil ( 0647166357 ) 

Het makelaarsvak is het mooiste dat er bestaat! In het jaar 2000 ben ik begonnen in de makelaardij, ben bij verschillende gerenommeerde (NVM) makelaarskantoren werkzaam geweest en was vaak de best verkopende makelaar van het team. Nu werk ik met veel enthousiasme bij het moderne kantoor van @Work Makelaardij en heb integriteit, betrokkenheid en eerlijkheid hoog in het vaandel staan. Ik ken de Rotterdamse markt goed en ben woonachtig in Barendrecht.

@WORK Makelaardij is als Register Makelaar- Taxateur aangesloten bij de Vereniging Bemiddeling Onroerend goed, welke staat voor kwaliteit en integriteit. Voor het belang van de kopers vallen wij onder het toezicht van de geschillencommissie makelaardij consumentenmarkt, die klachten behandeld en onafhankelijk beoordeeld.

Naast de permanente bijscholing en de met goed gevolg afgelegde HBO opleiding makelaardij ben ik o.a. in het bezit van de opgesomde diplomeringen:

Inschrijving Krmt register voor makelaar- taxateur, nummer 84071682

 

Krijg gratis taxatie >

Tom | @Work Makelaardij

Tom ( 0630397676 )

Graag stel ik me even aan jou voor...
Inmiddels ben ik 4 jaar actief als makelaar in Rotterdam. Ik vind het leukste aan mijn werk dat ik veel verschillende mensen spreek met een andere achtergrond.
Ook is de variatie van het makelaars vak erg leuk en divers. Van kleine appartementen tot grote herenhuizen. Er is altijd wel iets nieuws te ontdekken in een stad als Rotterdam.

Mijn favourite plek in Rotterdam is de Wilhelminakade vanwege de bruisende sfeer, hoge gebouwen en het ''New York effect''.
Ik ben begonnen met de NVM opleiding en inmiddels heb ik ook bijna mijn opleiding tot register makelaar-taxateur afgerond.

Het leuke van @Work Makelaardij is dat we met het enthousiaste team van Hugo, Wil en ik iedere dag bezig zijn om mensen hun woondroom te verwezenlijken.
Dit doen wij dan ook elke dag met veel plezier en inzet.

Persoonlijk contact staat bij ons dan ook hoog in het vaandel!

Hugo | @Work Makelaardij

Hugo ( 0681931544 )

De woningmarkt heeft altijd al mijn interesse gehad en daarom besloot ik meer dan 5 jaar geleden in de wereld van de makelaardij te stappen. Je hebt met verschillende soorten mensen te maken en je bent veel onderweg. Hierdoor ontdek je de leukste wijken en buurten van Rotterdam en daaromheen. Mijn motto is ‘De klant begeleiden zoals jezelf begeleid zou willen worden’. Het is een grote stap die men maakt in het leven en daar wil je goed bij geholpen worden, zodat je zonder zorgen kunt beginnen aan een nieuwe fase. Met een assertieve en sociale persoonlijkheid, aangevuld met een goede dosis humor help ik u graag verder bij het aankopen van uw droomhuis of het verkopen van uw woning.

Ik ga altijd op zoek naar het beste resultaat. Inmiddels zijn wij het best beoordeelde kantoor in Rotterdam en ik ben erg trots daar onderdeel van te zijn.

Recent heb ik de opleiding tot bouwkundig inspecteur (in 2021) met goed gevolg afgerond om aspirant- kopers beter te informeren over de staat van de woning, de gebreken en de te verwachten noodzakelijke kosten. 

Samen met het hele team kan je verzekerd zijn van een on uitputtelijke inzet om het hoogst haalbare resultaat voor je te behalen qua aankoop- en verkoopprijs maar ook om je geheel te ontzorgen in dit spannende proces van aankopen en verkopen. Daarvoor zijn wij 7 dagen in de week bereikbaar voor onze klanten. Binnenkort vrijblijvend samen een bak koffie drinken of een afspraak middels beeldbellen inplannen?

Graag tot ziens!

 

 

team workreviewfoto

Aanbevelingen
via Google

4,9/5

o.b.v. 312 beoordelingen

google logo

Funda verkoopbegeleiding

9,6

o.b.v. 56 beoordelingen

funda logo

Funda aankoopbegeleiding

9,8

o.b.v. 144 beoordelingen

funda logo

Consumentenbond advieskeuze.nl

9,9/10

o.b.v. 102 beoordelingen
advieskeuze

Reviews op
Facebook

5/5

o.b.v. 60 beoordelingen

facebook logo

Wie is de beste makelaar?

9,7/10

o.b.v. 65 beoordelingen

Wie is de beste makelaar?

Menu

> Home

> Aankoop

> Verkoop

> Gratis taxatie

> Het kantoor

> Woningaanbod

> Referenties

> Blog

> Real estate agency

> Sitemap

 

@WORK Makelaardij

Beoordeling door klanten:
9,8 / 10 - 199 beoordelingen

Contact

24/7 bereikbaar

06 47166357
010 261 3713
070 200 2382
085 06 00 827

 

info@workmakelaardij.nl

@WORK Makelaardij

Werkgebieden:
Makelaar Rotterdam, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Gouda, Rhoon, Ridderkerk, Schiedam, Vlaardingen, Zwijndrecht

@WORK Makelaardij
Coolsingel 6
3011 AD Rotterdam
Nederland

Kalvermarkt 53
2511 CB Den Haag
Nederland

Over @WORK

Wil Jansen: Register Makelaar-Taxateur. Sinds 2000 actief als allround makelaar. Inschrijving Krmt register voor makelaar- taxateur, nummer 84071682.

Ik pas een moderne manier van het makelaarsvak toe met de nieuwste verkoopkanalen, speel direct in op veranderingen, ben slagvaardig en ik verkoop het merendeel van de woningen in goede wijken boven de vraagprijs in minder dan 1 maand. Ik neem slechts een maximum van 15 woningen in de verkoop om deze topkwaliteit te kunnen waarborgen.

Heb je vragen over de diensten? De Whatsapp service is laagdrempelig, snel en vooral persoonlijk. Op werkdagen heb je doorgaans binnen 30 minuten antwoord op je vraag. Stuur ons een berichtje op: 0647166357 Makelaar Rotterdam

 

vlag