Verkoopmakelaar Rotterdam:
Betrokken – Slagvaardig - Professioneel

Gratis taxatie aanvragen

Verkoopmakelaar Rotterdam: de verkoopmakelaar die bij jóu past

Woon je in de regio Rotterdam en wil je je huis verkopen? Bij het verkopen van een woning komt er veel op je af. Tegelijkertijd wil je natuurlijk je woning zo snel mogelijk verkopen tegen een zo hoog mogelijke prijs. @WORK Makelaardij helpt je graag om deze doelen te bereiken. In mij vind je een ervaren verkoopmakelaar met een uitstekende reputatie in Rotterdam en omstreken. Ik neem jouw zorgen uit handen en ga nét even wat verder dan anderen. Samen met jou zet ik me 100% in om jouw woning te verkopen!

Met elkaar gaan we op zoek naar de beste aanpak voor de verkoop van jouw woning in de regio Rotterdam. Hierbij komen alle aspecten van het ingewikkelde verkoopproces aan bod. Met welke vraagprijs gaan we de markt op? Op welke manier kunnen we hier nog een positieve invloed op uitoefenen? Ik kijk uitvoerig naar de kansen in de huidige markt. Dankzij mijn ervaring als verkoopmakelaar en kennis van de Rotterdamse woningmarkt weet ik gegarandeerd de beste strategie op te stellen.

 
Barendregt-Akker 12
Barendrecht
€335.000,- k.k.
 
Mr. Heemskerkstraat 48
Ridderkerk
€195.000,- k.k.
 
Sirtemastraat 200
Den Haag
€300.000,- k.k.
Bekijk hier het complete aanbod

 

Wat kun je van mij als verkoopmakelaar verwachten?

Ik ben een hands-on makelaar die veel tijd en energie steekt in de verkoop van een woning. Ga je met mij een verkooptraject aan, dan kun je het volgende verwachten:

1. Gratis verkooptaxatie
Na een gratis adviesgesprek voer ik ook gratis een verkooptaxatie uit. Zo krijg je een duidelijke indruk van de huidige waarde van je woning en de mogelijkheden bij de verkoop.
2. Duidelijke overeenkomst
Ik stel een duidelijke overeenkomst op tussen ons beiden. Zo kom je niet voor verrassingen te staan tijdens het verkooptraject.
3. Juridisch, bouwkundig en milieutechnisch onderzoek
Als verkoopmakelaar onderzoek ik alle juridische, milieutechnische en bouwkundige aspecten van je woning. Jij verzamelt ondertussen alle benodigde documenten (eigendomsbewijs, stukken van de VVE, etc.) en vult een vragenlijst in die geïnteresseerde kijkers kunnen raadplegen. Ook stellen we gezamenlijk een lijst van roerende zaken op.
4. Professionele fotorapportage en pakkende tekst
Indien gewenst komt er een professionele vastgoedfotograaf langs om jouw woning zo aantrekkelijk mogelijk vast te leggen (eventueel kan ik dit zelf ook doen). Ik schrijf een pakkende omschrijving van de woning waarin alle bijzondere en noemenswaardige aspecten worden vermeld. Deze wordt gebruikt bij alle vermeldingen op internet.
5. Vermelding op Funda, Huislijn, Jaap, etc.
Je woning wordt op zoveel mogelijk drukbezochte relevante websites geplaatst, zoals Funda, Huislijn en Jaap.nl. Ook social media zoals Facebook en Twitter vergeten we niet. Daarnaast gaat je woning naar alle verkoopmakelaars in de regio Rotterdam en de bij hen ingeschreven zoekers nog voor hij op Funda staat. 

 

 

 

6. Efficiënte marketingtools
Dankzij een strategische inzet van verschillende marketingkanalen wordt een woning in Rotterdam bij ons gemiddeld 1000x per maand bekeken (en dat is veel!). Zo zet ik een betaalde Facebookcampagne op en adviseer ik jou hoe je zelf je woning op sociale media kan promoten. Daarnaast stimuleer ik deelname aan de gratis Open Huizenroute en zijn losse open huizen ook een optie.
7. Bezichtigingen met potentiële kopers
Als verkoopmakelaar verzorg ik de bezichtigingen met potentiële kopers. Uiteraard houd ik je hier steevast van op de hoogte, zodat jij ook weet wat er speelt.
8. Je dossier 24/7 inzichtelijk via jouw account
In jouw eigen dossier kun je online alle bezichtigingen, reacties en onderhandelingen inzien.
9. Onderhandelingen voeren
In overleg met jou voer ik de onderhandelingen met potentiële kopers. Hierbij ga ik altijd voor het beste resultaat. Elke euro telt!
10. Volledige begeleiding voor, tijdens en na de overeenkomst
Als verkoopmakelaar sta ik te allen tijde voor je klaar en houd ik je altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen omtrent de verkoop van je woning. Daarnaast begeleid ik je bij het tekenen van de koopakte en sta ik je bij gedurende de eindinspectie en ondertekening van de leveringsakte van de notaris. Ook na het afronden van de koop sta ik je met veel genoegen bij als persoonlijk adviseur en vraagbaak.


Verkoopmakelaar tarieven

Bij de verkoop van jouw woning heb je de keuze uit vijf basisvarianten. Tijdens het gratis adviesgesprek overleg ik graag met je welke variant het best bij jouw persoonlijke situatie aansluit.

 

atworkmakelaardij vbo makelaar x

Optie 1: BASIS (0,75% courtage)
Ik verzorg alle hierboven genoemde punten, met uitzondering van de eerste bezichtiging van elke potentiële koper.
Optie 2: ALTIJD (1,25% courtage)
Bij deze optie neem ik jou al het werk uit handen, inclusief de eerste bezichtigingen. Je sluit een abonnement af, waarmee ik jou de volgende keer weer zal begeleiden bij de verkoop van je woning.
Optie 3: TOTAAL (1,5% courtage)
Ook bij deze optie neem ik je al het werk uit handen. Vergelijkbaar met een traditionele makelaar, tegen een reële courtage. Ook organiseer ik een kijkuurtje na kantoortijd bij aanvang van de woningverkoop.
Optie 4: COMBI (2,0% courtage) – meest gekozen
Dit pakket is gelijk aan optie 3, alleen begeleid ik jou daarnaast ook bij de aankoop van je nieuwe woning.

 

Gratis taxatie aanvragen

 

wil x

Aanbevelingen
via Google

4,9/5

o.b.v. 139 beoordelingen

google logo

Funda verkoopbegeleiding

9,7

o.b.v. 29 beoordelingen

funda logo

Funda aankoopbegeleiding

9,7

o.b.v. 88 beoordelingen

funda logo

Consumentenbond advieskeuze.nl

9,9/10

o.b.v. 43 beoordelingen
advieskeuze

Reviews op
Facebook

5/5

o.b.v. 40 beoordelingen

facebook logo

Aantal woningen
aangekocht / verkocht

285

 

atworkmakelaardij vbo makelaar x

Menu

> Home

> Aankoop

> Verkoop

> Gratis taxatie

> Het kantoor

> Woningaanbod

> Referenties

> Real estate agency

 

@WORK Makelaardij

Beoordeling van Funda
9,7 / 10 - 120 reviews

Contact

24/7 bereikbaar
010 261 3713

info@workmakelaardij.nl

@WORK Makelaardij

Werkgebieden:
Rotterdam, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Gouda, Rhoon, Ridderkerk, Schiedam, Vlaardingen, Zwijndrecht

@WORK Makelaardij
Coolsingel 6
3011 AD Rotterdam
Nederland

Kalvermarkt 53
2511 CB Den Haag
Nederland

Volg @WORK

facebook officialinstagramlinkedin

Over @WORK

Wil Jansen: Register Makelaar-Taxateur. Sinds 2000 actief als allround makelaar. Inschrijving Krmt register voor makelaar- taxateur, nummer 84071682.

Ik pas een moderne manier van het makelaarsvak toe met de nieuwste verkoopkanalen, speel direct in op veranderingen, ben slagvaardig en ik verkoop het merendeel van de woningen in goede wijken boven de vraagprijs in minder dan 1 maand. Ik neem slechts een maximum van 15 woningen in de verkoop om deze topkwaliteit te kunnen waarborgen.

Heb je vragen over de diensten? De Whatsapp service is laagdrempelig, snel en vooral persoonlijk. Op werkdagen heb je doorgaans binnen 30 minuten antwoord op je vraag. Stuur ons een berichtje op: 0647166357 Makelaar Rotterdam