•            5/5  (384 reviews)
  •  Geen aanbetaling vooraf
  •  Groot netwerk, hoog slagingspercentage
  •  Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Graag stel ik me even aan jou voor...

Wil Jansen, makelaar Rotterdam, aankoopmakelaar Rotterdam, verkoopmakelaar Rotterdam

Register makelaar- taxateur

Wil ( 0647166357 )

Het makelaarsvak is het mooiste dat er bestaat! In het jaar 2000 ben ik begonnen in de makelaardij, ben bij verschillende gerenommeerde (NVM) makelaarskantoren werkzaam geweest en was vaak de best verkopende makelaar van het team. Nu werk ik met veel enthousiasme bij het moderne kantoor van @Work Makelaardij. Daarbij heb ik integriteit, betrokkenheid en eerlijkheid hoog in het vaandel staan. Ik ken de Rotterdamse markt goed en ben woonachtig in Barendrecht.

@WORK Makelaardij is als Register Makelaar- Taxateur aangesloten bij de Vereniging Bemiddeling Onroerend goed, welke staat voor kwaliteit en integriteit. Voor het belang van de kopers vallen wij onder het toezicht van de geschillencommissie makelaardij consumentenmarkt, die klachten behandeld en onafhankelijk beoordeelt.

Naast de permanente bijscholing en de met goed gevolg afgelegde HBO opleiding makelaardij ben ik o.a. in het bezit van de opgesomde diplomeringen:

Tom ( 0630845537 )

Graag stel ik me even aan jou voor...
Inmiddels ben ik 6 jaar actief als makelaar in Rotterdam. Ik vind het leukste aan mijn werk dat ik veel verschillende mensen spreek met een andere achtergrond.

Ook is de variatie van het makelaars vak erg leuk en divers. Van kleine appartementen tot grote herenhuizen. Er is altijd wel iets nieuws te ontdekken in een stad als Rotterdam.

Mijn favoriete plek in Rotterdam is de Wilhelminakade vanwege de bruisende sfeer, hoge gebouwen en het ''New York effect''.

Ik ben begonnen met de opleiding van de NVM-SOM  en inmiddels heb ik ook bijna mijn opleiding tot register makelaar-taxateur afgerond.

Het leuke van @Work Makelaardij is dat we met het enthousiaste team van Hugo, Wil en ik iedere dag bezig zijn om mensen hun woondroom te verwezenlijken. Dit doen wij dan ook elke dag met veel plezier en inzet.

Persoonlijk contact staat bij ons dan ook hoog in het vaandel!

Tom, makelaar Rotterdam
Hugo, makelaar Rotterdam

Hugo ( 0681931544 )

De woningmarkt heeft altijd al mijn interesse gehad en daarom besloot ik meer dan 7 jaar geleden in de wereld van de makelaardij te stappen. Je hebt met verschillende soorten mensen te maken en je bent veel onderweg. Hierdoor ontdek je de leukste wijken en buurten van Rotterdam en daaromheen. Mijn motto is ‘De klant begeleiden zoals jezelf begeleid zou willen worden’. Het is een grote stap die men maakt in het leven en daar wil je goed bij geholpen worden, zodat je zonder zorgen kunt beginnen aan een nieuwe fase. Met een assertieve en sociale persoonlijkheid, aangevuld met een goede dosis humor help ik u graag verder bij het aankopen van uw droomhuis of het verkopen van uw woning. Ik ga altijd op zoek naar het beste resultaat. Inmiddels zijn wij het best beoordeelde kantoor in Rotterdam en Den Haag en ik ben erg trots daar onderdeel van te zijn.

Recent heb ik de opleiding tot bouwkundig inspecteur (in 2021) met goed gevolg afgerond om aspirant- kopers beter te informeren over de staat van de woning, de gebreken en de te verwachten noodzakelijke kosten. Lees ook deze blog over alle ins en outs van de bouwtechnische keuring.

Samen met het hele team kan je verzekerd zijn van een onuitputtelijke inzet om het hoogst haalbare resultaat voor je te behalen qua aankoop- en verkoopprijs maar ook om je geheel te ontzorgen in dit spannende proces van aankopen en verkopen. Daarvoor zijn wij 7 dagen in de week bereikbaar voor onze klanten. Binnenkort vrijblijvend samen een bak koffie drinken of een afspraak middels beeldbellen inplannen?

Graag tot ziens!

Aanbevelingen
via Google

4,9/5

o.b.v. 331 beoordelingen

Trustoo Score

9,7

o.b.v. 519 beoordelingen

Funda
aankoopbegeleiding

9,8

o.b.v. 144 beoordelingen

Consumentenbond
advieskeuze.nl

9,9/10

o.b.v. 123 beoordelingen

Reviews op
Facebook

5/5

o.b.v. 65 beoordelingen

Wie is de beste
makelaar?

9,7/10

o.b.v. 73 beoordelingen

EnglishDutch