Your search results

Graag stel ik mij even aan jou voor…

Jouw specialist?

Het makelaarsvak is het mooiste dat er bestaat! In het jaar 2000 ben ik begonnen in de makelaardij, ben bij verschillende gerenommeerde (NVM) makelaarskantoren werkzaam geweest en was vaak de best verkopende makelaar van het team. Nu werk ik met veel enthousiasme bij het moderne kantoor van @Work Makelaardij en heb integriteit, betrokkenheid en eerlijkheid hoog in het vaandel staan. Ik ken de Rotterdamse markt goed en ben woonachtig in Barendrecht.

@WORK Makelaardij is aangesloten bij de Vereniging Bemiddeling Onroerend goed, welke staat voor kwaliteit en integriteit. Voor het belang van de kopers vallen wij onder het toezicht van de geschillencommissie makelaardij consumentenmarkt, die klachten behandeld en onafhankelijk beoordeeld.

Naast de permanente bijscholing en de met goed gevolg afgelegde HBO opleiding makelaardij ben ik o.a. in het bezit van de opgesomde diplomeringen:

Inschrijving Krmt register voor makelaar- taxateur, nummer 84071682

    • SVM nivo diploma o.g.: Certificatie van vakbekwaamheid voor Register Makelaar-taxateur onroerende zaken;
    • Diploma Wet waardering onroerende zaken (WOZ); Specifieke kennis en vaardigheden Wet Waardering Onroerende zaken voor de Inschrijving in het systeem van persoonscertificering namens de waarderingskamer zaken;
    • Assurantiebemiddeling B diploma; uitgereikt namens de Minister van Financiën voor de inschrijving in het SER register in het WABB van tussenpersonen.