•            5/5  (384 reviews)
 •  Geen aanbetaling vooraf
 •  Groot netwerk, hoog slagingspercentage
 •  Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Aankoopmakelaar Amsterdam

Aankoopmakelaar Amsterdam: werk met een ervaren, slagvaardige makelaar
Vrijblijvend aankoopgesprek

@WORK is de aankoopmakelaar uit Amsterdam die bij jóu past

Amsterdam is een bruisende culturele stad. Vind je het tijd om je huidige woning te verruilen voor een stekje in onze mooie hoofdstad? Dan heb je waarschijnlijk de term 'aankoopmakelaar Amsterdam' gegoogeld. De begeleiding van een expert is immers geen overbodige luxe bij het navigeren door de Amsterdamse woningmarkt.

Aankoopmakelaars Amsterdam

En wat blijkt? Aankoopmakelaars zijn er genoeg. Maar waar vind je de expert die een bak aan ervaring heeft, jouw belangen écht vooropstelt en op de juiste manier voor je onderhandelt met de verkopende partij? Bij @WORK Makelaardij! Onze betrokken aankoopmakelaars helpen je om het hoofd koel te houden en weloverwogen beslissingen te nemen. Ook ontzorgen wij je volledig. En we zorgen voor de beste prijs en een snelle koop!

Actuele woningaanbod, bouwkundige staat en méér: begeleiding van A tot Z

Heb je een woning in Amsterdam gevonden, die je graag wilt bezichtigen? Daar begeleiden we je graag bij. We stellen de juiste vragen aan de verkopende partij en geven je onderbouwd advies. Als je wilt weten voor welk bedrag je een bepaald huis kunt aankopen, voeren we vrijblijvend een gratis koopsom analyse voor je uit. Daarnaast kunnen we je uitstekend adviseren over energiebesparende maatregelen en de daaraan gerelateerde financierings- en subsidiemogelijkheden.

Bouwtechnische keuring

Wij zijn zelf bouwkundig gecertificeerd en kunnen de bouwkundige staat van een woning daarom goed beoordelen. Maar als we het nodig achten, halen we er een bouwkundig inspecteur bij. Wanneer de tijd voor onderhandelingen aanbreekt, proberen we een zo voordelig mogelijke aankoopprijs te realiseren. We beoordelen de koopovereenkomst aandachtig en passen deze eventueel in jouw voordeel aan.

Communicatie

De communicatie verloopt altijd soepel. Wij nemen je de voorbereidingen van de overdracht bij de notaris volledig uit handen. Wil je, dat we contact houden met je financieel adviseur? Geen probleem, dat doen we ook voor je!. Wij bellen en Whatsappen, want in het aan- of verkoopproces is snel handelen vaak noodzakelijk. En als je na de aankoop nog een vraag hebt, kun je deze gerust aan ons stellen. Wij vinden dat nazorg een belangrijke taak van de aankoopmakelaar is.

Beste aankoopmakelaar

Bij @WORK Makelaardij vind je precies zo'n makelaar. Onze aankoopmakelaars hebben ruime ervaring met het aankopen van woningen. Wij kennen alle ins en outs van de woningmarkt in Amsterdam, waardoor we de concurrentie altijd nét een stapje voor zijn. Als klant profiteer je daarvan en maak je een grotere kans op het binnenhalen van jouw droomwoning. Daarnaast zijn wij bouwkundig gecertificeerd. Is een woning minder mooi dan dat hij lijkt, dan schromen wij niet om je daarover professioneel te adviseren.

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,8 en dat is niet voor niet. Word jij onze volgende tevreden klant?

aankoopmakelaar Amsterdam

Waarom heb je een aankoopmakelaar nodig bij het kopen van een woning in Amsterdam

 

Heb je een mooie woning in Amsterdam in het vizier, dan plaats je het liefst zo snel mogelijk een bod. Een aankoopmakelaar, die heb je daar immers niet voor nodig. Dat kan je zelf allemaal wel.

Onderhandelen makelaar

Het tegendeel is echter waar. Wat voor woning je ook zoekt in Amsterdam, de hulp van een aankoopmakelaar is onmisbaar. Zeker vandaag de dag, want woningen gaan tegenwoordig als warme broodjes over de toonbank. Sommige bezichtigingen leveren wel 30 tot 100 geïnteresseerden op. Je moet er dus snel bij zijn en het liefst ook nog flink over de vraagprijs heen bieden.

Deskundige aankoopmakelaar inschakelen

De hulp van een ervaren aankoopmakelaar kun je hierbij dus wel gebruiken. Want een woning aankopen, daar komt heel wat bij kijken. Hoeveel is een woning bijvoorbeeld echt waard? Hoeveel moet je bieden om een kans te maken? Moet je overbieden? Welke addertjes zitten er onder het gras? En welke onderhandelingstactiek moet je hanteren?

Een ervaren aankoopmakelaar biedt het antwoord op al deze vragen. Deze geeft je weloverwogen adviezen en helpt je verstandige beslissingen te nemen. Bij @WORK Makelaardij word je bovendien volledig ontzorgd. Wij nemen alle rompslomp voor onze rekening!

Bij ons ben je bovendien verzekerd van een snelle koop voor de beste prijs. Dankzij ons brede netwerk en jarenlange ervaring in Amsterdam lukt het ons om veel eenvoudiger woningen aan te kopen. Zelfs als je niet het hoogste bod hebt uitgebracht!

Waarom je kiest voor @WORK Makelaardij

Wil je graag geholpen worden door de beste aankoopmakelaar van Amsterdam? Dan schakel je @WORK Makelaardij in. Wij staan je bij tijdens het hele aankoopproces en gaan alleen voor het beste resultaat. 

Wij gaan all-in

Staat jouw droomwoning in Amsterdam? Dan gaan wij er alles aan doen, om ervoor te zorgen, dat jij daar de nieuwe bewoner van wordt. Zo krijg je via ons te koop gezette woningen al te zien vóórdat ze op Funda komen te staan.

Wij kennen de markt

Dankzij onze jarenlange ervaring in Amsterdam kennen we de woningmarkt als onze broekzak. Ons grote aantal kennissen en contacten werken zeker in jouw voordeel. In de afgelopen jaren (20+ inmiddels) hebben we een breed netwerk opgebouwd. En omdat vertrouwen essentieel is in onze markt, kunnen we woningen veel gemakkelijker succesvol aankopen. Daarom brengen we woningaankopen in de meeste gevallen tot een goed einde, ook als je niet de hoogste bieder bent.

VBO makelaar Amsterdam

Daarnaast blijven we als lid van de Vereniging Bemiddeling Onroerend Goed (VBO) op de hoogte van alle ontwikkelingen omtrent de woning- en vastgoedmarkt.

Persoonlijk, flexibel en proactief

Wij onderhouden graag een leuk, persoonlijk contact met onze klanten. Je kunt ervan op aan, dat we ons 100% voor je inzetten tijdens de zoektocht en de onderhandelingen. Ook in de avonden en weekenden. Je verdient je investering dus dubbel en dwars terug.

Kwaliteit en integriteit eerst

Wij zijn lid van de Vereniging Bemiddeling Onroerend Goed (VBO), die staat voor kwaliteit en integriteit. Bij @WORK hechten we ook veel waarde aan deze aspecten. We kopen vaak aan bij NVM- en VBO-makelaars. En als VBO-lid nemen we deel aan kennisbijeenkomsten en Permanente Educatie, zodat we up-to-date blijven omtrent de vastgoed- en woningmarkt. Op die manier kunnen we de dienstverlening blijven bieden die je van ons verwacht.

Van a tot z begeleid bij het aankoopproces

Schakel je ons in als aankoopmakelaar in Amsterdam, dan bieden wij uitstekende begeleiding tijdens het gehele aankoopproces. We gaan met je mee naar bezichtigingen, stellen de beste vragen aan de verkoper en staan je bij met professioneel advies. Ook kunnen we een gratis koopsomanalyse uitvoeren, voor als je wilt weten, voor welk bedrag je een specifieke woning kunt aankopen.

Als we dit nodig achten laten we een bouwkundig inspecteur je beoogde nieuwe woning inspecteren. Als de onderhandelingen eenmaal zijn begonnen, gaan we altijd voor een zo voordelig mogelijk aankoopbedrag. En als er een koopovereenkomst ligt, proberen we die in jouw voordeel aan te passen.

Alle rompslomp wat betreft de overdracht bij de notaris nemen we je ook uit handen. En als je dat wilt, houden we ook contact met je financieel adviseur. En heb je na de aankoop nog vragen? Dan kun je gerust bij ons blijven aankloppen.

"Tom heeft ons fantastisch geholpen met de aankoop van ons huis. Hij heeft ons begeleid bij elke stap. Zowel persoonlijk als via de whatsapp of email gaat de communicatie heel soepel. Ook door zijn goede contacten konden we de financiële perikelen in vertrouwen bij hem neerleggen.”

Aankoopmakelaar Amsterdam: welk aankooppakket van @WORK past bij jou?

Pakket A

 • Geen resultaat = geen kosten
 • Uitgebreid intakegesprek
 • Professioneel advies
 • Deskundige waardebepaling
 • Begeleiding bij de tweede bezichtiging
 • Kadastraal onderzoek
 • Controle van de juridische koopakte
 • Ondersteuning bij de opleverinspectie

Kosten: 0.75% van het aankoopbedrag
Met een minimum van EUR 2.950,– incl. BTW

Pakket B

 • Geen resultaat = geen kosten
 • Uitgebreid intakegesprek
 • Professioneel advies
 • Deskundige waardebepaling
 • Begeleiding vanaf de eerste bezichtiging
 • GRATIS bouwkundig keuring (meeloopkeuring)
 • Veelvuldig contact via o.a. WhatsApp
 • Kadastraal onderzoek
 • Controle juridische koopakte en bespreking
 • Ondersteuning bij de opleverinspectie
 • Begeleiding wanneer je naar de notaris gaat
 • Begeleiding buiten kantoortijd (in de avonden
  en in het weekend)
 • Nazorg

Kosten: 1% van het aankoopbedrag
Met een minimum van EUR 3.950,– inclusief btw en bouwkundige meeloopkeuring

Aankoopmakelaar Amsterdam inschakelen

Neem gerust contact met ons op. We plannen graag een gratis, vrijblijvend kennismakingsgesprek met je in.

Aanbevelingen
via Google

4,9/5

o.b.v. 331 beoordelingen

Trustoo Score

9,7

o.b.v. 519 beoordelingen

Funda
aankoopbegeleiding

9,8

o.b.v. 144 beoordelingen

Consumentenbond
advieskeuze.nl

9,9/10

o.b.v. 123 beoordelingen

Reviews op
Facebook

5/5

o.b.v. 65 beoordelingen

Wie is de beste
makelaar?

9,7/10

o.b.v. 73 beoordelingen

EnglishDutch