•            5/5  (384 reviews)
 •  Geen aanbetaling vooraf
 •  Groot netwerk, hoog slagingspercentage
 •  Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Aankoopmakelaar Rotterdam

Zoek je een woning in Rotterdam en omstreken? Laat je helpen door een ervaren aankoopmakelaar in Rotterdam!

Vrijblijvend aankoopgesprek
aankoopmakelaar Rotterdam

Woning kopen in Rotterdam en omstreken: heb je daar écht een aankoopmakelaar bij nodig?

Je hebt een woning in Rotterdam op het oog waarop je graag wilt bieden. Je twijfelt of je hiervoor eigenlijk wel een aankoopmakelaar moet inschakelen. Kan je het proces niet alleen afhandelen?

De realiteit is dat een makelaar in Rotterdam vandaag de dag onmisbaar is. Nog nooit werden huizen zo snel verkocht als een aantal maanden geleden. Op één woning kwamen soms 30 tot 100 mensen af. Dit betekende dat je er héél snel bij moest zijn: soms diende je al binnen een dag een bod uit te brengen. Nu is er gelukkig wat meer rust op de markt maar nog steeds moet je het juiste bedrag bieden wil je de laagste koopsom bereiken.

Maar dat is zo gemakkelijk nog niet. Want het aankopen van een huis brengt ontzettend veel vragen met zich mee. Komt de vraagprijs overeen met de echte waarde van een panden hoeveel is de waarde eventueel gezakt? Hoeveel kan een potentiële koper (onder)bieden om serieus in aanmerking te komen? Is overbieden nog steeds een optie en kan je dat dan meefinancieren? Wat zijn mogelijke valkuilen? En hoe kan je het best onderhandelen?

Ervaren aankoopmakelaars kunnen zulke vragen goed beantwoorden. Ze helpen je het hoofd koel te houden en weloverwogen beslissingen te nemen. Werk je met de betrokken makelaars van @WORK Makelaardij, dan word je bovendien volledig ontzorgd: wij nemen je alle zaken die bij de aankoop van een woning komen kijken uit handen. Daarbij zorgen we voor de beste prijs en een snelle koop!

Hoe we dit doen? Met inzet van het brede netwerk in Rotterdam dat we in de afgelopen 20+ jaar hebben opgebouwd. Dit maakt het voor ons veel gemakkelijker om woningen succesvol aan te kopen. Vertrouwen is namelijk essentieel in onze markt. Daarom lukt het ons als aankoopmakelaars meestal om woningaankopen tot een goed einde te brengen — ook als je niet de hoogste bieder bent.

Waarom kiezen voor @WORK Makelaardij?

Zoek je een goede aankoopmakelaar in Rotterdam? Met @WORK Makelaardij vind je de weg in het Rotterdamse woningwoud. Als bouwkundig gecertificeerde makelaars fungeren wij als je kompas!

Zeer deskundige aankoopmakelaar Rotterdam

Heb jij een droomwoning in gedachten? Dan doen wij er alles aan om te zorgen dat je deze krijgt. Met onze hulp kan je woningen bijvoorbeeld al zien vóórdat ze op Funda verschijnen.

Kennis van de huidige markt

Wij hebben 20+ jaar ervaring als aankoopmakelaars in Rotterdam, waardoor we een berg aan kennis en contacten hebben. Toch staan we nooit stil. Als lid van de Vereniging Bemiddeling Onroerend Goed (VBO) nemen we deel aan kennisbijeenkomsten en Permanente Educatie. Zo blijven we up-to-date omtrent de vastgoed- en woningmarkt en kunnen we de dienstverlening bieden die je van ons verwacht.

Persoonlijk, proactief en flexibel

Bij @WORK Makelaardij onderhouden we graag een persoonlijk, leuk contact met klanten. Wij zetten ons 100% voor je in tijdens de zoektocht en de onderhandelingen. Ook in de avonden en in het weekend.

Kortom, je verdient je investering dubbel en dwars terug.

Kwaliteit en integriteit voorop

De VBO is een brancheorganisatie die staat voor kwaliteit en integriteit. Als VBO-lid hechten wij óók veel waarde aan deze aspecten. In dat kader kopen we vaak aan bij NVM- en VBO-makelaars.

Uitstekende begeleiding bij het aankopen van je droomhuis

Wij begeleiden je bij bezichtigingen, stellen de juiste vragen aan de verkopende partij en adviseren je op een onderbouwde manier. Wil je weten voor welk bedrag je een bepaalde woning in Rotterdam kan aankopen? Dan voeren wij vrijblijvend een gratis koopsomanalyse voor je uit. We weten je ook uitstekend te adviseren over te treffen energiebesparende maatregelen en financiering- en subsidiemogelijkheden hieromtrent.

Ook laten we een deskundige bouwkundig inspecteur een woning beoordelen als we dit nodig achten. Bij het voeren van onderhandelingen proberen we altijd een zo voordelig mogelijke aankoopprijs te realiseren. In dat kader beoordelen we de koopovereenkomst aandachtig. Eventueel passen we deze in jouw voordeel aan.

Je kan erop rekenen dat alle communicatie bij ons soepel verloopt. De voorbereidingen van de overdracht bij de notaris nemen we je geheel uit handen. En indien gewenst houden we contact met je financieel adviseur. Wil je na de aankoop nog een vraag stellen? Geen probleem. Ook nazorg is een belangrijke taak voor een aankoopmakelaar.

Relevante blogs:

"Wil heeft ons fantastisch geholpen met de aankoop van ons huis. Hij heeft ons begeleid bij elke stap. Zowel persoonlijk als via de whatsapp of email gaat de communicatie heel soepel. Ook door zijn goede contacten konden we de financiële perikelen in vertrouwen bij hem neerleggen.”

Aankooppakketten op maat

Pakket A

 • Geen resultaat = geen kosten
 • Uitgebreid intakegesprek
 • Professioneel advies
 • Deskundige waardebepaling
 • Begeleiding bij de tweede bezichtiging
 • Kadastraal onderzoek
 • Controle van de juridische koopakte
 • Ondersteuning bij de opleverinspectie

Kosten: 0.75% van het aankoopbedrag
Met een minimum van EUR 2.950,– incl. BTW

Pakket B

 • Geen resultaat = geen kosten
 • Uitgebreid intakegesprek
 • Professioneel advies
 • Deskundige waardebepaling
 • Begeleiding vanaf de eerste bezichtiging
 • GRATIS bouwkundig keuring (meeloopkeuring)
 • Veelvuldig contact via o.a. WhatsApp
 • Kadastraal onderzoek
 • Controle juridische koopakte en bespreking
 • Ondersteuning bij de opleverinspectie
 • Begeleiding wanneer je naar de notaris gaat
 • Begeleiding buiten kantoortijd (in de avonden
  en in het weekend)
 • Nazorg

Kosten: 1% van het aankoopbedrag
Met een minimum van EUR 3.950,– inclusief btw en bouwkundige meeloopkeuring

Nieuwe woning vinden met de juiste aankoopmakelaar?

Neem gerust eens contact met ons op om een gratis, vrijblijvend kennismakingsgesprek in te plannen.

5/5 (1 Review)

Aanbevelingen
via Google

4,9/5

o.b.v. 331 beoordelingen

Trustoo Score

9,7

o.b.v. 519 beoordelingen

Funda
aankoopbegeleiding

9,8

o.b.v. 144 beoordelingen

Consumentenbond
advieskeuze.nl

9,9/10

o.b.v. 123 beoordelingen

Reviews op
Facebook

5/5

o.b.v. 65 beoordelingen

Wie is de beste
makelaar?

9,7/10

o.b.v. 73 beoordelingen

EnglishDutch