Gratis taxatie

Voor een waarde-indicatie ten behoeve van een mogelijke verkoop kun je een gratis waardebepaling aanvragen. Deze waardebepaling geeft je een duidelijke indruk van de huidige waarde van jouw woning en de mogelijkheden bij een eventuele verkoop. Het verplicht je nergens toe.

Wil je op korte termijn weten wat jouw woning waard is? Neem dan contact met mij op voor een kosteloze en vrijblijvende afspraak.

Wil je een NWWI Taxatie laten uitvoeren? Dan kan je dat via ons kantoor laten verzorgen. Dit taxatierapport heb je doorgaans nodig voor een hypotheekaanvraag.

 

"Wil heeft ons fantastisch geholpen met de verkoop van ons huis. Hij heeft ons begeleid bij elke stap. Zowel persoonlijk als via de whatsapp of email gaat de communicatie heel soepel. Ook door zijn goede contacten konden we de financiële perikelen in vertrouwen bij hem neerleggen.”

Huis verkopen? Kies de verkoopmakelaar die bij jóu past

Woon je in de regio Rotterdam en wil je je huis verkopen? In @WORK Makelaardij vind je een ervaren makelaar met een uitstekende reputatie in Rotterdam en omstreken. Een persoonlijke benadering is voor mij het allerbelangrijkst: ik werk op individuele basis en stuur net zo lang tot we jouw doel hebben bereikt. 

Samen met jou kies ik de beste aanpak voor het verkopen van je huis. Hierbij houd ik rekening met alle aspecten van het ingewikkelde verkoopproces. Met welke verkoopprijs ga je de markt op? Moet je nog investeren in je huidige woning? Wat houdt een waardestijging in? Dankzij mijn ervaring, kennis van zaken van de markt in Rotterdam en doorzettingsvermogen weet ik voor iedereen de beste aanpak op te stellen.
 

Wat kun je van mij als verkoopmakelaar verwachten?

•    Gratis adviesgesprek en waardebepaling;
•    No cure = no pay; je betaalt alleen als ik jouw woning verkoop;
•    Plaatsing op drukbezochte websites als Funda, Huislijn en Jaap;
•    Plaatsing op de populairste social mediakanalen;
•    Unieke woningvideopresentatie;
•    Een zeer hoog aantal bezichtigingen;
•    Begeleiden van bezichtigingen (ook ’s avonds en op zaterdag);
•    En nog veel meer.

Kort gezegd: ik ben een hands-on makelaar die heel veel tijd en energie steekt in de verkoop. Zo weet ik de uiteindelijke verkoopprijs bijna altijd hoger te krijgen dan vooraf verwacht.

Gratis adviesgesprek aanvragen
wil x

Aanbevelingen
via Google

5/5

o.b.v. 113 beoordelingen

google logo

Funda verkoopbegeleiding

9,5

o.b.v. 28 beoordelingen

funda logo

Funda aankoopbegeleiding

9,6

o.b.v. 68 beoordelingen

funda logo

Waardering advieskeuze.nl

5/5

o.b.v. 27 beoordelingen
advieskeuze

Volg @Work op
Facebook

5/5

o.b.v. 29 beoordelingen

facebook logo

Aantal woningen
aangekocht / verkocht

245

 

atworkmakelaardij vbo makelaar x

Menu

> Home

> Aankoop

> Verkoop

> Gratis taxatie

> Het kantoor

> Woningaanbod

> Referenties

> Real estate agency

 

@WORK Makelaardij

Beoordeling van Funda
9,6 / 1095 reviews

Contact

24/7 bereikbaar
010 261 3713

info@workmakelaardij.nl

@WORK Makelaardij

Werkgebieden:
Rotterdam, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Gouda, Rhoon, Ridderkerk, Schiedam, Vlaardingen, Zwijndrecht

@WORK Makelaardij
Coolsingel 6
3011 AD Rotterdam
Nederland

Volg @WORK

facebook officialinstagramlinkedin

Over @WORK

Wil Jansen: Sinds 2000 actief als allround makelaar. Inschrijving Krmt register voor makelaar- taxateur, nummer 84071682.

Ik pas een moderne manier van het makelaarsvak toe met de nieuwste verkoopkanalen, speel direct in op veranderingen, ben slagvaardig en ik verkoop het merendeel van de woningen in goede wijken boven de vraagprijs in minder dan 1 maand. Ik neem slechts een maximum van 15 woningen in de verkoop om deze topkwaliteit te kunnen waarborgen.

Heb je vragen over de diensten? De Whatsapp service is laagdrempelig, snel en vooral persoonlijk. Op werkdagen heb je doorgaans binnen 30 minuten antwoord op je vraag. Stuur ons een berichtje op: 0647166357 Makelaar Rotterdam