Makelaar Rotterdam:
Betrokken – Slagvaardig - Professioneel

Gratis verkooptaxatie

Makelaar Rotterdam: de aan- of verkoopmakelaar die bij jóu past

‘Makelaar Rotterdam’: het staat op menig visitekaartje. Maar de ene aankoop of verkoopmakelaar is de andere niet. De vraag is misschien: wie past het beste bij jouw behoeften en behartigt jouw belangen het meest optimaal?

Wanneer je op zoek bent naar een huis of je huidige woning wilt verkopen, neem je graag een specialist in de arm die in je gemeente een uitstekende reputatie heeft opgebouwd. Een ervaren makelaar in Rotterdam die de kennis en ervaring heeft die jij kan gebruiken. Vind je het daarnaast belangrijk om begeleiding en verkooptips (bijvoorbeeld over styling) te krijgen? Dan is @Work Makelaardij iets voor jou. Ik run een klein kantoor en hanteer een 1-op-1 aanpak. Mijn 20+ jaar ervaring zet ik in om mijn klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Daarbij ga ik altijd voor een persoonlijke benadering: ik werk op individuele basis en stuur net zo lang totdat we jouw doel hebben bereikt. Ik organiseer bijvoorbeeld een aantal inloopmomenten en meld de woning aan op het internet om veel woningzoekers te bereiken.

Op deze pagina lees je hoe ik te werk ga en wat je van @Work Makelaardij kunt verwachten. Wil je het aankoop of verkoopproces écht gefundeerd aanpakken? Met deze makelaar werkzaam in Rotterdam kom je goed beslagen ten ijs.

 

Krijg gratis taxatie >

team workreviewfoto

Aanbevelingen
via Google

4,9/5

o.b.v. 312 beoordelingen

google logo

Funda verkoopbegeleiding

9,6

o.b.v. 56 beoordelingen

funda logo

Funda aankoopbegeleiding

9,8

o.b.v. 144 beoordelingen

funda logo

Consumentenbond advieskeuze.nl

9,9/10

o.b.v. 102 beoordelingen
advieskeuze

Reviews op
Facebook

5/5

o.b.v. 60 beoordelingen

facebook logo

Wie is de beste makelaar?

9,7/10

o.b.v. 65 beoordelingen

Wie is de beste makelaar?

Menu

> Home

> Aankoop

> Verkoop

> Gratis taxatie

> Het kantoor

> Woningaanbod

> Referenties

> Blog

> Real estate agency

> Sitemap

 

@WORK Makelaardij

Beoordeling door klanten:
9,8 / 10 - 199 beoordelingen

Contact

24/7 bereikbaar

06 47166357
010 261 3713
070 200 2382
085 06 00 827

 

info@workmakelaardij.nl

@WORK Makelaardij

Werkgebieden:
Makelaar Rotterdam, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Gouda, Rhoon, Ridderkerk, Schiedam, Vlaardingen, Zwijndrecht

@WORK Makelaardij
Coolsingel 6
3011 AD Rotterdam
Nederland

Kalvermarkt 53
2511 CB Den Haag
Nederland

Over @WORK

Wil Jansen: Register Makelaar-Taxateur. Sinds 2000 actief als allround makelaar. Inschrijving Krmt register voor makelaar- taxateur, nummer 84071682.

Ik pas een moderne manier van het makelaarsvak toe met de nieuwste verkoopkanalen, speel direct in op veranderingen, ben slagvaardig en ik verkoop het merendeel van de woningen in goede wijken boven de vraagprijs in minder dan 1 maand. Ik neem slechts een maximum van 15 woningen in de verkoop om deze topkwaliteit te kunnen waarborgen.

Heb je vragen over de diensten? De Whatsapp service is laagdrempelig, snel en vooral persoonlijk. Op werkdagen heb je doorgaans binnen 30 minuten antwoord op je vraag. Stuur ons een berichtje op: 0647166357 Makelaar Rotterdam

 

vlag