Makelaar Den Haag: de aan- of verkoopmakelaar die bij jóu past

‘Makelaar, Den Haag’: het staat op menig visitekaartje. Maar de ene aan- of verkoopmakelaar is de andere niet. De vraag is: wie past het beste bij jouw behoeften en behartigt je belangen optimaal?

Wanneer je op zoek bent naar een huis of je huidige woning wilt verkopen, neem je graag een specialist in de arm die in jouw stad een uitstekende reputatie heeft opgebouwd. Een ervaren makelaar in Den Haag die de kennis en ervaring heeft die jij nodig hebt.

Vind je het belangrijk om daarnaast begeleiding en tips (bijvoorbeeld over verkoopstyling) te krijgen? Dan is @Work Makelaardij iets voor jou. Ik run een klein kantoor en hanteer een 1-op-1 aanpak. Mijn 20+ jaar ervaring zet ik in om mijn klanten zo goed mogelijk te helpen.

Daarbij ga ik voor een persoonlijke benadering: ik werk op individuele basis en stuur net zo lang totdat we jouw doel hebben bereikt. Ik organiseer bijvoorbeeld een open huis of meld de woning aan op het internet om veel woningzoekers te bereiken.

Op deze pagina lees je hoe ik zoal te werk ga en wat je van @Work Makelaardij kan verwachten. Wil je het aan- of verkoopproces écht gefundeerd aanpakken? Met deze makelaar werkzaam in Den Haag kom je goed beslagen ten ijs.

 

Krijg gratis taxatie >

Huis aankopen: makelaar Den Haag

Wat is een pand écht waard? Hoeveel moet je bieden? Is de fundering op orde of loop je hiermee risico? Een huis aankopen brengt ontzettend veel vragen met zich mee en soms moet je binnen 1 dag een bod uitbrengen. Van onderhoud tot prijzen: je moet snel veel informatie ophalen om grote knopen door te hakken. Momenteel is er namelijk veel concurrentie – zeker in de stad Den Haag. Op 1 woning komen soms gemakkelijk 30 tot 40 mensen af. Dat maakt het lastig om het hoofd koel te houden en een weloverwogen besluit te nemen.

Misschien heb je al een aantal keren een bod uitgebracht, maar krijg je telkens een afwijzing. Eigenlijk weet je niet precies wat een goed bod inhoudt. Of je komt er simpelweg niet tussen. Je hypotheekadviseur vertelt je dat je alléén kunt overbieden als je dit bedrag vanuit eigen vermogen kunt dekken – en die mogelijkheid heb je niet. Tegelijkertijd hoor je allerlei verhalen over het ‘gekkenhuis’ dat de woningmarkt nu als bijnaam heeft gekregen.

Kortom, je wilt een huis aankopen, maar je bent al een aantal keren tegen de muur gelopen. Daarom zoek je iemand die zich inleeft in jouw wensen en de handen uit de mouwen steekt. Zodat jij binnen de kortste keren intrek kunt nemen in je nieuwe woning. Waar vind je zo’n makelaar in Den Haag?

Bekijk hier het complete aanbod >

Een aankoopmakelaar die jou begrijpt

Wil je beter navigeren door de woningmarkt-jungle? Als makelaar in Den Haag fungeer ik als je kompas. Ik begeleid je bij bezichtigingen, stel de juiste vragen en geef je deskundig advies. Ik treed niet alleen op als aankoopmakelaar, maar ook als sparringpartner die zaken op zeer korte termijn voor je uitzoekt. Ik bel bijvoorbeeld gerust een medewerker bij de gemeente op diens mobiele telefoon om een vraag te stellen omtrent een slechte fundering, te informeren hoe de rapporten van de omgeving eruitzien en te vragen wat zij de komende tijd verwacht.

Zo weet jij waar je aan toe bent en welke beslissing je moet nemen. Natuurlijk sparren we hier ook samen over. Je kunt mij al je vragen stellen. Ik vertel je graag welke vierkante-meter-prijzen gangbaar zijn voor het type woning in de betreffende buurt en welke prijzen als hoog of laag worden beschouwd voor de woning die jij op het oog hebt. Zo kun je een bod uitbrengen waarbij je niet te veel betaalt. In Den Haag zijn namelijk enkele ontwikkelingsgebieden waar veel waarde te behalen valt. Maar dan moet je natuurlijk wel meer weten over de plannen en verwachtingen. Werk je met mij, dan vertel ik je hier alles over.

Daarnaast kunnen we het principe van overbieden doornemen. Met @Work Makelaardij kun je het bedrag dat je overbiedt doorgaans wél meefinancieren, ook als je dit niet vanuit eigen vermogen kunt dekken. Dit komt doordat ik de woning op voorhand taxeer en een bedrag onder de marktwaarde bied.

Daarnaast is het zo dat je de woning als ‘overbiedende consument’ niet altijd krijgt, ook al ben je de hoogste bieder. Maar als ik het doe, werkt het wel. Dit komt onder meer doordat vertrouwen in deze markt enorm belangrijk is. In ruim 20 jaar heb ik een goede reputatie opgebouwd als aankoopmakelaar en veel woningaankopen tot een goed einde gebracht. Inmiddels ken ik vrijwel elke makelaar in Rotterdam.

Dit maakt het proces een stuk gemakkelijker. En daarom hebben mijn klanten vertrouwen in mij.

Huis verkopen: makelaar Den Haag

Je wilt je huis verkopen. Als je het optimale wilt bereiken, is dit een ingewikkeld proces waarbij je met ontzettend veel zaken rekening moet houden. Met welke verkoopprijs begin je? Moet je nog investeren in je huidige woning? Wat houdt een waardestijging in? Natuurlijk wil je de beste prijs realiseren. Maar met de huidige mogelijkheden, die variëren van online marktplaatsen tot bezichtigingen, is het lastig om de juiste aanpak te bepalen. Daarom heb je een verkoopmakelaar nodig die kennis van zaken heeft. Maar ook doorzettingsvermogen.

Door mond-op-mondreclame of een online zoektocht op de term ‘makelaar Den Haag’ heb je misschien al enkele experts op het oog. Maar met welke verkoopmakelaar kun jij je huis verkopen voor de beste prijs?

Spreekt de persoonlijke benadering van een klein kantoor met zeer goede reviews je aan? Dan is @Work Makelaardij precies wat je zoekt.

Woningaanbod in de gemeente Den Haag

Bekijk op de volgende website het woningaanbod in jouw gemeente:

De juiste verkoopmakelaar in jouw stad

Een open huis organiseren doe je niet zomaar. Om het tot een succes te maken moet je veel aandacht besteden aan de promotie en presentatie. Ga je met @Work Makelaardij in zee, dan hoef jij je hierover geen zorgen te maken. Van plattegronden tot video’s tot professioneel geschoten hoogtefoto’s en artist impressions: ik etaleer het open huis uitgebreid op het wereldwijde web. Niet alleen op Funda, maar op zeer veel websites. Zo zorg ik voor een flink aantal aanwezigen. Terwijl andere verkoopmakelaars een bezichtingsstop zetten op een x-aantal personen, laat ik iedereen komen. Waarom? Simpel: dit levert de hoogste verkoopprijs op. Tussen de tientallen mensen die komen, zit namelijk die ene koper die jij zoekt.

Als verkoopmakelaar doe ik de dingen graag nét een beetje anders. Ik bel aspirant-kopers of bieders om biedingen naar boven af te ronden, overleg met de hypotheekadviseur om te bepalen of het om een financieel zekere kandidaat gaat of geef jou handige tips. Soms kan het bijvoorbeeld ontzettend lonen om een muur te lakken of een nieuw kleed neer te leggen – een kleine investering waardoor de verkoopprijs omhoogschiet.

Kort gezegd: ik ben een hands-on verkoopmakelaar die heel veel tijd en energie steekt in de verkoop. Daardoor is de uiteindelijke verkoopprijs bij mij maximaal – en doorgaans ligt deze zelfs veel hoger dan de verkopers hadden verwacht en dan andere makelaars op voorhand hadden ingeschat!

team workreviewfoto

Aanbevelingen
via Google

4,9/5

o.b.v. 312 beoordelingen

google logo

Funda verkoopbegeleiding

9,6

o.b.v. 56 beoordelingen

funda logo

Funda aankoopbegeleiding

9,8

o.b.v. 144 beoordelingen

funda logo

Consumentenbond advieskeuze.nl

9,9/10

o.b.v. 102 beoordelingen
advieskeuze

Reviews op
Facebook

5/5

o.b.v. 60 beoordelingen

facebook logo

Wie is de beste makelaar?

9,7/10

o.b.v. 65 beoordelingen

Wie is de beste makelaar?

Menu

> Home

> Aankoop

> Verkoop

> Gratis taxatie

> Het kantoor

> Woningaanbod

> Referenties

> Blog

> Real estate agency

> Sitemap

 

@WORK Makelaardij

Beoordeling door klanten:
9,8 / 10 - 199 beoordelingen

Contact

24/7 bereikbaar

06 47166357
010 261 3713
070 200 2382
085 06 00 827

 

info@workmakelaardij.nl

@WORK Makelaardij

Werkgebieden:
Makelaar Rotterdam, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Gouda, Rhoon, Ridderkerk, Schiedam, Vlaardingen, Zwijndrecht

@WORK Makelaardij
Coolsingel 6
3011 AD Rotterdam
Nederland

Kalvermarkt 53
2511 CB Den Haag
Nederland

Over @WORK

Wil Jansen: Register Makelaar-Taxateur. Sinds 2000 actief als allround makelaar. Inschrijving Krmt register voor makelaar- taxateur, nummer 84071682.

Ik pas een moderne manier van het makelaarsvak toe met de nieuwste verkoopkanalen, speel direct in op veranderingen, ben slagvaardig en ik verkoop het merendeel van de woningen in goede wijken boven de vraagprijs in minder dan 1 maand. Ik neem slechts een maximum van 15 woningen in de verkoop om deze topkwaliteit te kunnen waarborgen.

Heb je vragen over de diensten? De Whatsapp service is laagdrempelig, snel en vooral persoonlijk. Op werkdagen heb je doorgaans binnen 30 minuten antwoord op je vraag. Stuur ons een berichtje op: 0647166357 Makelaar Rotterdam

 

vlag