Bonaventurastraat 86a, ROTTERDAM

Woningaanbod

Meer informatie over deze woning(en)
Te koop
Bonaventurastraat 86 a
3081 HG   ROTTERDAM

Vraagprijs:

€ 250.000

Type woning

Appartement

Woonoppervlakte

Circa m2

Wil jij dagelijks kunnen genieten van alles – en dat is veel – wat Rotterdam te bieden heeft? Mooi, want daar is dit gerenoveerde pareltje van een stekkie aan de Bonaventurastraat de uitgelezen plek voor! De woning is circa 96.m² groot, heeft een C label en heeft met haar bakken aan ruimte, nette staat en leuke locatie alles wat je nodig hebt om heerlijk te kunnen vertoeven. Dit wíl je zien!

Je wordt vast en zeker blij van de locatie van de woning namelijk in Tarwewijk in Charlois. Dit is een oude stadswijk waar volop in is én wordt geïnvesteerd. Hoewel de buurt het authentieke karakter nog altijd ademt zijn de inwoners hier relatief jong, wat de buurt erg toegankelijk maakt voor starters. De ligging van de wijk, nabij de hotspotgebieden van het hippe Katendrecht, de mooie Wilhelminakade en het welbekende Zuiderpark, maakt dit dan ook de perfecte uitvalsbasis voor levensgenieters.

De buurt grenst direct aan de Maashaven, waar het uitzicht over het water simpelweg niet te missen is. De Maassilo staat bekend als een populaire evenementenlocatie en maakt de buurt levendig en aantrekkelijk voor de gehele stad. Ook het winkelcentrum Zuidplein is met haar dagelijkse faciliteiten en leuke winkels in de nabije omgeving te vinden en biedt Theater Zuidplein de mogelijkheid tot mooie culturele belevingen. Gek op rust en een groene omgeving? Ook dan zit je in Charlois goed. Maak een wandeling naar het noorden en geniet van het prachtige uitzicht over de Nieuwe Maas en de stad. Wil je graag het bruisende stadscentrum ontdekken? Pak de fiets of maak gebruik van het openbaar vervoer. Je zit er namelijk zo.

 

Indeling

 

Eerste woonlaag op de tweede verdieping

Vanaf de straat brengt een vaste trap je naar de eerste woonlaag van het huis. Je loopt hier binnen in de keurige entree, die meteen een gevoel van rust uitstraalt door de neutrale kleuren, de nette afwerkingen en de mooie laminaatvloer afgewerkt met fraaie hoge plinten. Hier vind je de moderne toiletruimte met hangend closet en heb je toegang tot de eerste slaapkamer (circa 2.83 x 3.61 meter) en de woonkamer met de openkeuken (circa 4.74 x 6.04 meter).

En wát voor woonkamer! Dit is pas een heerlijke leefruimte. Je hebt hier meer dan genoeg ruimte om een gaaf zit- en eetgedeelte in te richten, grote raampartijen die een geweldige lichtinval en optisch nog meer ruimte verzorgen, moderne afwerkingen die je alom zal ontdekken en – last but not least – de moderne keuken in de hoek. Deze komt in een zwart-witte look en feel en beschikt over alle inbouwapparatuur om de sterren van de hemel te koken. Bon appetite!

Aan de achterzijde van de eerste woonlaag ontdek je de eerste slaapkamer die de woning rijk is. En dit is zeker niet de minste! Je hebt hier namelijk niet alleen toegang tot het eerste balkon van het huis (circa 2.80 x 0.95 meter), maar ook tot jouw eigen inloopkast (circa 1.81 x 2.02 meter). Woondroom: check.

 

Tweede woonlaag op de derde verdieping

Ben je nog niet overtuigd? Dan wordt het de hoogste tijd om de tweede verdieping van de woning te gaan bekijken. De overloop biedt namelijk toegang tot de overige twee (ontzettend ruime) slaapkamers, een berging met de aansluitingen voor wasapparatuur en de CV-ketel en de badkamer.

De grootste slaapkamer van de woning (circa 4.79 x 4.23 meter) bevindt zich, over de volledige breedte, aan de achterzijde van de verdieping en biedt méér dan genoeg plek voor een tweepersoonsbed en alle andere gewenste meubels. De zeeën van licht en ruimte en het aangrenzende woningbrede balkon (circa 4.79 x 1.00 meter) maken dit de ultieme master bedroom. Als dat geen fijne nachtrust wordt!

Aan de andere kant van de verdieping vind je, ook over de volledige breedte van de woning, een tweede grote en mooie slaapkamer (circa 4.26 x 3.05 meter). Ook deze kamer beschikt over alle elementen voor een heerlijke bedroom. Mocht je nu niet zoveel slaapkamers nodig hebben, dan is deze ruimte bijvoorbeeld ook geschikt als logeerkamer, thuiswerkplek of studeerkamer.

De badkamer (circa 2.85 x 2.08 meter) is in het midden van de tweede woonlaag gelegen en zal je ook niet tegenvallen. Je vindt hier namelijk een heerlijke inloop-/regendouche, een modern wastafelmeubel met spiegel en een designradiator. Ook zal je hier de trap naar het dak ontdekken.

 

Bijzonderheden: 

 • Prachtige, ruime en lichte 5-kamer woning;
 • Keurig afgewerkten instapklaar;
 • Energielabel C, (let op je kan 15.000,- euro meer lenen om energiebesparende maatregelen toe te passen BOVEN je maximum hypotheek + 5.000,- euro meer lenen dan je maximum hypotheek;
 • Gesitueerd op korte afstand van het stadscentrum;
 • Bouwjaar 1937;
 • Woonoppervlakte circa 96m²;
 • Inhoud circa 318m³;
 • Riante woonkamermet veel lichtinval;
 • Maar liefst drie slaapkamersen inloopkast als babykamer bruikbaar;
 • Inloopkast;
 • Twee balkons (groot en normaal);
 • Gestuucte wanden, elektra geheel vernieuwd etc;
 • Kunststof kozijnen met HR++ dubbel glas!;
 • Afgewerkt met laminaat met hoge plinten;
 • Vereniging van eigenaren in oprichting;
 • Meerjarenplan onderhoud word opgemaakt, bijdrage volgt,-;
 • Voormalig huurwoning, verkoper heeft hier nooit zelf gewoond;
 • Alle ruimte en mogelijkheid om het naar wens in te delen;
 • Openbaar vervoervoorzieningen (bus en tram) om de hoek;
 • In de directe omgeving van scholen, winkels, horecagelegenheden en recreatiemogelijkheden;
 • Nabij uitvalswegen;
 • De Tarwewijk valt onder de opkoopbescherming. Dit betekent dat beleggers de woning niet kunnen kopen voor verhuur, met uitzonderingen bijvoorbeeld verhuur aan een kind.
 • Je krijgt geen spijt als je komt kijken!

 

Interesse in dit huis? Schakel direct je eigen aankoopmakelaar in. Een aankoopmakelaar komt op voor jouw belangen en bespaart tijd, geld en zorgen. Bij ons zijn alle aankoopmakelaars welkom om jouw belangen te behartigen. Adressen van goede (collega) aankoopmakelaars in Rotterdam kan je bij ons opvragen.

Ondanks de zorg die door ons aan de correcte invoer van de gegevens besteed wordt, kunnen wij niet verantwoordelijk gehouden en/of aansprakelijk gesteld worden voor eventuele fouten en/of onvolkomenheden in de gegevens.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.