Aankoopmakelaar Den Haag:
Betrokken – Slagvaardig - Professioneel

Vrijblijvend aankoopgesprek

Makelaar Den Haag: de aankoopmakelaar die bij jóu past

Wil je je huis in Den Haag en omstreken origineel en professioneel laten aankopen of verkopen? @WORK Makelaardij is dé makelaar in deze regio en wij staan graag tot je dienst om dit proces samen door te lopen en te bewerkstelligen zoals jij dit wilt en wanneer je dit wenst.

Wij bieden je graag net dat beetje extra, ontzorgen je in eventuele rompslomp rondom de aan of verkoop van een woning én denken creatief met je mee in allerlei oplossingen! Dank zij onze jarenlange ervaring in het vastgoed kennen we de tips & tricks van dit vakgebied en kunnen we je op een fijne manier zo goed mogelijk assisteren bij het aankopen van een woning of bij het verkopen van een woning/appartement.

Vraag ons gerust om advies want daar zijn we voor. Met onze klanten zijn we ons altijd zeer betrokken en mede daardoor rekenen wij alleen provisie wanneer het juiste resultaat behaald wordt! Op die manier kunnen we je een unieke garantie aanbieden en dat doen wij graag.

Wij zijn de meest originele makelaar van Den Haag en doen net dat beetje extra qua service en adviseren op maat:

•    Jouw woning op de markt brengen op verschillende vaak bezochte verkoopsites
•    Wij hebben close contact met de nieuwste verkoopkanalen
•    Uiteraard presenteren wij jouw woning zodat het fantastisch tot zijn recht komt
•    Gebruiken wij de meest moderne technieken zoals een 3D presentatie, een originele re-styling én ook de populaire woningvideo behoort bij ons tot de mogelijkheden
•    Wij zijn zeer flexibel in onze werktijden

Voor optimale service en aandacht voor jou en je aan of verkoopwoning in het prachtige Den Haag, de stad achter de duinen ben je bij @WORK Makelaardij aan het juiste adres!

Bij ons gaat alles in overleg; jij als klant bepaalt natuurlijk alles, want de klant is koning!

Wij bieden je GRATIS een adviesgesprek, waardebepaling én taxatie aan voor de eventuele verkoop van je woning of appartement. Je zit hierna nergens aan vast.

Daarnaast zijn we redelijk uniek in het volgende; Pas als ik je woning verkoop betaal je, en anders niet!

We plaatsen je woning bij de intentie tot verkoop naast de standaard websites ook op meerdere populaire social media kanalen, maken een unieke videopresentatie en begeleiden bezichtigingen ook in de avonduren en op zaterdagen.

Samengevat: In Den Haag zijn wij de toegankelijke makelaar die aandacht geeft aan de aan en verkoop van elke woning. Zo weten wij de aankoopprijs vaak lager en de verkoopprijs vaak hoger te onderhandelen dan vooraf bedacht!

 

Huis aankopen: makelaar Den Haag

Wat is een pand écht waard? Hoeveel moet je bieden? Is de fundering op orde of loop je hiermee risico? Een huis aankopen brengt ontzettend veel vragen met zich mee en soms moet je binnen 1 dag een bod uitbrengen. Van onderhoud tot prijzen: je moet snel veel informatie ophalen om grote knopen door te hakken. Momenteel is er namelijk veel concurrentie – zeker in de stad Den Haag. Op 1 woning komen soms gemakkelijk 30 tot 40 mensen af. Dat maakt het lastig om het hoofd koel te houden en een weloverwogen besluit te nemen.

Misschien heb je al een aantal keren een bod uitgebracht, maar krijg je telkens een afwijzing. Eigenlijk weet je niet precies wat een goed bod inhoudt. Of je komt er simpelweg niet tussen. Je hypotheekadviseur vertelt je dat je alléén kunt overbieden als je dit bedrag vanuit eigen vermogen kunt dekken – en die mogelijkheid heb je niet. Tegelijkertijd hoor je allerlei verhalen over het ‘gekkenhuis’ dat de woningmarkt nu als bijnaam heeft gekregen.

Kortom, je wilt een huis aankopen, maar je bent al een aantal keren tegen de muur gelopen. Daarom zoek je iemand die zich inleeft in jouw wensen en de handen uit de mouwen steekt. Zodat jij binnen de kortste keren intrek kunt nemen in je nieuwe woning. Waar vind je zo’n makelaar in Den Haag?

Bekijk hier het complete aanbod >

Een aankoopmakelaar die jou begrijpt

Wil je beter navigeren door de woningmarkt-jungle? Als makelaar in Den Haag fungeer ik als je kompas. Ik begeleid je bij bezichtigingen, stel de juiste vragen en geef je deskundig advies. Ik treed niet alleen op als aankoopmakelaar, maar ook als sparringpartner die zaken op zeer korte termijn voor je uitzoekt. Ik bel bijvoorbeeld gerust een medewerker bij de gemeente op diens mobiele telefoon om een vraag te stellen omtrent een slechte fundering, te informeren hoe de rapporten van de omgeving eruitzien en te vragen wat zij de komende tijd verwacht.

Zo weet jij waar je aan toe bent en welke beslissing je moet nemen. Natuurlijk sparren we hier ook samen over. Je kunt mij al je vragen stellen. Ik vertel je graag welke vierkante-meter-prijzen gangbaar zijn voor het type woning in de betreffende buurt en welke prijzen als hoog of laag worden beschouwd voor de woning die jij op het oog hebt. Zo kun je een bod uitbrengen waarbij je niet te veel betaalt. In Den Haag zijn namelijk enkele ontwikkelingsgebieden waar veel waarde te behalen valt. Maar dan moet je natuurlijk wel meer weten over de plannen en verwachtingen. Werk je met mij, dan vertel ik je hier alles over.

Daarnaast kunnen we het principe van overbieden doornemen. Met @Work Makelaardij kun je het bedrag dat je overbiedt doorgaans wél meefinancieren, ook als je dit niet vanuit eigen vermogen kunt dekken. Dit komt doordat ik de woning op voorhand taxeer en een bedrag onder de marktwaarde bied.

Daarnaast is het zo dat je de woning als ‘overbiedende consument’ niet altijd krijgt, ook al ben je de hoogste bieder. Maar als ik het doe, werkt het wel. Dit komt onder meer doordat vertrouwen in deze markt enorm belangrijk is. In ruim 20 jaar heb ik een goede reputatie opgebouwd als aankoopmakelaar en veel woningaankopen tot een goed einde gebracht. Inmiddels ken ik vrijwel elke makelaar in Rotterdam.

Dit maakt het proces een stuk gemakkelijker. En daarom hebben mijn klanten vertrouwen in mij.

Gerenommeerde brancheorganisatie VBO

@WORK Makelaardij is aangesloten bij de Vereniging Bemiddeling Onroerend goed, die staat voor kwaliteit en integriteit. Een actieve brancheorganisatie met ruim 1.200 betrokken ondernemers. Om lid te zijn van VBO, moet je als makelaar in het bezit zijn van de juiste papieren, je kennis permanent op peil houden en uiteraard gecertificeerd zijn. Dankzij meerdere kennisbijeenkomsten in het jaar en verplichte Permanente Educatie blijven we up-to-date van de vastgoed- en woningmarkt. Zodat we onze klanten de kwaliteit en dienstverlening kunnen bieden die zij verwachten.VBO leden beschikken over een database met historische en actuele woninginformatie. Deze informatie zorgt ervoor dat een VBO-makelaar je van goed advies kan voorzien, deze kan onderbouwen en sterker staat in de onderhandeling. Voor het belang van de opdrachtgevers vallen wij onder het toezicht van de geschillencommissie makelaardij consumentenmarkt, die klachten behandelt en onafhankelijk beoordeelt.

Aankoopmakelaar Den Haag

Aanbevelingen
via Google

4,9/5

o.b.v. 190 beoordelingen

google logo

Funda verkoopbegeleiding

9,7

o.b.v. 46 beoordelingen

funda logo

Funda aankoopbegeleiding

9,8

o.b.v. 131 beoordelingen

funda logo

Consumentenbond advieskeuze.nl

9,9/10

o.b.v. 87 beoordelingen
advieskeuze

Reviews op
Facebook

5/5

o.b.v. 40 beoordelingen

facebook logo

Wie is de beste makelaar?

9,9/10

o.b.v. 58 beoordelingen

Wie is de beste makelaar?

Menu

> Home

> Aankoop

> Verkoop

> Gratis taxatie

> Het kantoor

> Woningaanbod

> Referenties

> Real estate agency

 

@WORK Makelaardij

Beoordeling door klanten:
9,8 / 10 - 177 beoordelingen

Contact

24/7 bereikbaar

06 47166357
010 261 3713
070 200 2382
085 06 00 827

 

info@workmakelaardij.nl

@WORK Makelaardij

Werkgebieden:
Rotterdam, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Gouda, Rhoon, Ridderkerk, Schiedam, Vlaardingen, Zwijndrecht

@WORK Makelaardij
Coolsingel 6
3011 AD Rotterdam
Nederland

Kalvermarkt 53
2511 CB Den Haag
Nederland

Over @WORK

Wil Jansen: Register Makelaar-Taxateur. Sinds 2000 actief als allround makelaar. Inschrijving Krmt register voor makelaar- taxateur, nummer 84071682.

Ik pas een moderne manier van het makelaarsvak toe met de nieuwste verkoopkanalen, speel direct in op veranderingen, ben slagvaardig en ik verkoop het merendeel van de woningen in goede wijken boven de vraagprijs in minder dan 1 maand. Ik neem slechts een maximum van 15 woningen in de verkoop om deze topkwaliteit te kunnen waarborgen.

Heb je vragen over de diensten? De Whatsapp service is laagdrempelig, snel en vooral persoonlijk. Op werkdagen heb je doorgaans binnen 30 minuten antwoord op je vraag. Stuur ons een berichtje op: 0647166357 Makelaar Rotterdam

 

vlag