Woning re-stylen!?

Kopers hebben een enorme keuze aan woningen en worden steeds kritischer. In veel wijken en straten staan veel identieke huizen te koop. Toch wordt de ene woning sneller verkocht dan de andere. De reden hiervoor is vaak terug te vinden in de afwerking en presentatie van het huis ten tijde van de bezichtiging. Als deze de koper aanspreekt, is de kans op een verkoop groot. Maar zoveel huizenkopers, zoveel smaken.

Het lijkt bijna onmogelijk om de woning aan te passen aan de individuele wensen van iedere potentiële koper, toch? En kunnen aspirant kopers hier makkelijk doorheen kijken?

Niet meer, @Work Makelaardij introduceert met gepaste trots deze nieuwe verkoopstrategie, de slimme restylechange toepassing!

 

woning restylen

 

Wij hebben een uniek systeem ontwikkeld die het mogelijk maakt om jouw huis aan te passen aan de wensen van iedere potentiële koper. Een nieuwe vloer? Of de wanden in een strakke andere kleur? Wat dacht je van een moderne keuken of een luxere badkamer?

Wij kunnen van iedere foto een digitale restyle maken met een sfeerimpressie van hoe het er uit zou kunnen zien na deze renovatie. Hierdoor krijgen potentiële kopers een goed beeld van de mogelijkheden van jouw huis. Hierdoor zijn zij vaak al enthousiast voor de daadwerkelijke bezichtiging is geweest. Onze verkoopmakelaars weten als geen ander dit positieve gevoel te verzilveren en u een veel snelle(re) verkoop te bezorgen.

Van kansloos tot kansrijk met onze unieke verkoopstrategie…. met één druk op de knop. Ook een unieke service van @Work Makelaardij.
 

woning restylen

 

team workreviewfoto

Aanbevelingen
via Google

4,9/5

o.b.v. 312 beoordelingen

google logo

Funda verkoopbegeleiding

9,6

o.b.v. 56 beoordelingen

funda logo

Funda aankoopbegeleiding

9,8

o.b.v. 144 beoordelingen

funda logo

Consumentenbond advieskeuze.nl

9,9/10

o.b.v. 102 beoordelingen
advieskeuze

Reviews op
Facebook

5/5

o.b.v. 60 beoordelingen

facebook logo

Wie is de beste makelaar?

9,7/10

o.b.v. 65 beoordelingen

Wie is de beste makelaar?

Menu

> Home

> Aankoop

> Verkoop

> Gratis taxatie

> Het kantoor

> Woningaanbod

> Referenties

> Blog

> Real estate agency

> Sitemap

 

@WORK Makelaardij

Beoordeling door klanten:
9,8 / 10 - 199 beoordelingen

Contact

24/7 bereikbaar

06 47166357
010 261 3713
070 200 2382
085 06 00 827

 

info@workmakelaardij.nl

@WORK Makelaardij

Werkgebieden:
Makelaar Rotterdam, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Gouda, Rhoon, Ridderkerk, Schiedam, Vlaardingen, Zwijndrecht

@WORK Makelaardij
Coolsingel 6
3011 AD Rotterdam
Nederland

Kalvermarkt 53
2511 CB Den Haag
Nederland

Over @WORK

Wil Jansen: Register Makelaar-Taxateur. Sinds 2000 actief als allround makelaar. Inschrijving Krmt register voor makelaar- taxateur, nummer 84071682.

Ik pas een moderne manier van het makelaarsvak toe met de nieuwste verkoopkanalen, speel direct in op veranderingen, ben slagvaardig en ik verkoop het merendeel van de woningen in goede wijken boven de vraagprijs in minder dan 1 maand. Ik neem slechts een maximum van 15 woningen in de verkoop om deze topkwaliteit te kunnen waarborgen.

Heb je vragen over de diensten? De Whatsapp service is laagdrempelig, snel en vooral persoonlijk. Op werkdagen heb je doorgaans binnen 30 minuten antwoord op je vraag. Stuur ons een berichtje op: 0647166357 Makelaar Rotterdam

 

vlag