•            5/5  (384 reviews)
  •  Geen aanbetaling vooraf
  •  Groot netwerk, hoog slagingspercentage
  •  Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Aanbieding

Aanbieding – 250 euro korting op pakket B

makelaar Rotterdam
JE HEBT EEN FLYER GEKREGEN WELKE JOU EEN DIRECTE KORTING GEEFT VAN 250 EURO OP HET GELDENDE TARIEF VAN PAKKET B.

ALS JE JOUW GEGEVENS ONLINE INVULT, DAN KRIJG JE VRIJBLIJVEND MEER INFORMATIE OVER ONZE AANKOOPSERVICE EN LEG JE JOUW KORTING METEEN VAST.

Review

Wil is een energieke partner bij het aankopen van je huis. Wij hadden hem laat in het proces ingeschakeld; dit vroeg van hem om in de avonduren met ons in contact te zijn en ons te informeren. Wil is eerlijk in wat wel en niet kan; en door zijn deskundigheid kan hij aangeven wat een realistisch bod is kijkend naar de rest van de markt. Waar Wil ons ook mee heeft geholpen is de timing van alles wat hierna geregeld moet worden. Hij gaf steeds de voorzet voor taken, die wij als koper moesten oppakken. Voor ons was dit heel handig aangezien we allebei een veeleisende baan hebben. Het was prettig dat Wil er dan is om uit te leggen wat er moet gebeuren. Het heeft ons veel tijd terug gegeven en de stress levels rondom een aankoop van een huis verlaagd. Uiteraard is Wil niet gratis; Wil is het wel 100% waard om aan boord te hebben. Als wij ooit besluiten het huis te verkopen, dan vragen wij je met liefde terug om ons te helpen. Bedankt Wil!

Laura groen (arts)

Vul hieronder uw aanvraag tot informatie in

    Ik wil vrijblijvend informatie over aankoopbegeleiding;Ik wil weten voor welk bedrag ik een huis kan kopen en wat mijn maandlasten zijn;Claim kortingIk ben geen robot*

    Doordat wij als aankoopmakelaar in Rotterdam een goede reputatie hebben opgebouwd, is het voor ons veel gemakkelijker om succesvol een woning aan te kopen. In de huidige markt is vertrouwen ontzettend belangrijk, waarbij je niet per se de hoogste bieder hoeft te zijn.

    EnglishDutch