•            5/5  (384 reviews)
 •  Geen aanbetaling vooraf
 •  Groot netwerk, hoog slagingspercentage
 •  Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Aankoopmakelaar Den Haag

Ben je in de regio Den Haag op zoek naar een woning? Schakel de hulp in van een ervaren aankoopmakelaar in Den Haag!

Vrijblijvend aankoopgesprek

@WORK is de aankoopmakelaar uit Den Haag die bij jóu past

Wil jij bij je zoektocht naar een woning worden begeleid door een vakkundige aankoopmakelaar uit Den Haag? Anno 2022 is het aankopen van jouw beoogde huis in Den Haag een hele uitdaging. De vraag is flink groter dan het aanbod, wat zorgt voor torenhoge prijzen. Om meer kans te maken is het inschakelen van een goede aankoopmakelaar een aanrader, bij voorkeur iemand die jouw wensen en behoeften begrijpt en jouw belangen optimaal behartigt. Iemand die echt bij jou past.

Bij @WORK Makelaardij vind je precies zo'n makelaar. Onze aankoopmakelaars hebben ruime ervaring met het aankopen van woningen. Wij kennen alle ins en outs van de woningmarkt in Den Haag, waardoor we de concurrentie altijd nét een stapje voor zijn. Als klant profiteer je daarvan en maak je een grotere kans op het binnenhalen van jouw droomwoning. Daarnaast zijn wij bouwkundig gecertificeerd. Is een woning minder mooi dan dat hij lijkt, dan schromen wij niet om je daarover professioneel te adviseren.

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,8 en dat is niet voor niet. Word jij onze volgende tevreden klant?

woningen den haag, aankoopmakelaar Den Haag

Waarom iedereen een aankoopmakelaar kan gebruiken bij het kopen van een woning in Den Haag

Heb je een mooie woning in Den Haag in het vizier, dan plaats je het liefst zo snel mogelijk een bod. Een aankoopmakelaar, die heb je daar immers niet voor nodig. Dat kan je zelf allemaal wel.

Het tegendeel is echter waar. Wat voor woning je ook zoekt in Den Haag, de hulp van een aankoopmakelaar is onmisbaar. Zeker vandaag de dag, want woningen gaan tegenwoordig als warme broodjes over de toonbank. Sommige bezichtigingen leveren wel 30 tot 100 geïnteresseerden op. Je moet er dus snel bij zijn en het liefst ook nog flink over de vraagprijs heen bieden.

De hulp van een ervaren aankoopmakelaar kun je hierbij dus wel gebruiken. Want een woning aankopen, daar komt heel wat bij kijken. Hoeveel is een woning bijvoorbeeld echt waard? Hoeveel moet je bieden om een kans te maken? Moet je overbieden? Welke addertjes zitten er onder het gras? En welke onderhandelingstactiek moet je hanteren?

Een ervaren aankoopmakelaar biedt het antwoord op al deze vragen. Deze geeft je weloverwogen adviezen en helpt je verstandige beslissingen te nemen. Bij @WORK Makelaardij word je bovendien volledig ontzorgd. Wij nemen alle rompslomp voor onze rekening!

Bij ons ben je bovendien verzekerd van een snelle koop voor de beste prijs. Dankzij ons brede netwerk en jarenlange ervaring in Den Haag lukt het ons om veel eenvoudiger woningen aan te kopen. Zelfs als je niet het hoogste bod hebt uitgebracht!

Waarom je kiest voor @WORK Makelaardij

Wil je graag geholpen worden door de beste aankoopmakelaar van Den Haag? Dan schakel je @WORK Makelaardij in. Wij staan je bij tijdens het hele aankoopproces en gaan alleen voor het beste resultaat. 

Wij gaan all-in

Staat jouw droomwoning in Den Haag? Dan gaan wij er alles aan doen om ervoor te zorgen dat jij daar de nieuwe bewoner van wordt. Zo krijg je via ons te koop gezette woningen al te zien vóórdat ze op Funda komen te staan.

Wij kennen de markt

Dankzij onze jarenlange ervaring in Den Haag kennen we de woningmarkt er als onze broekzak. Ons grote aantal kennissen en contacten werken zeker in jouw voordeel. Daarnaast blijven we als lid van de Vereniging Bemiddeling Onroerend Goed (VBO) op de hoogte van alle ontwikkelingen omtrent de woning- en vastgoedmarkt.

Persoonlijk, flexibel en proactief

Bij @WORK Makelaardij staat persoonlijk contact met onze klanten hoog in het vaandel. Wij zetten voor jou alles op alles tijdens het zoeken naar en onderhandelen over een woning. Daarnaast zijn we proactief en flexibel: ook in de avonden en in het weekend kun je op ons rekenen.

Kwaliteit en integriteit op #1

Als lid van de brancheorganisatie VBO zijn kwaliteit en integriteit voor ons het allerbelangrijkst. Daarom doen we vaak zaken met NVM- en VBO-makelaars.

Van a tot z begeleid bij het aankoopproces

Schakel je ons in als aankoopmakelaar in Den Haag, dan bieden wij uitstekende begeleiding tijdens het gehele aankoopproces. We gaan met je mee naar bezichtigingen, stellen de beste vragen aan de verkoper en staan je bij met professioneel advies. Ook kunnen we en gratis koopsomanalyse uitvoeren, voor als je wilt weten voor welk bedrag je een specifieke woning kunt aankopen.

Als we dit nodig achten laten we een bouwkundig inspecteur je beoogde nieuwe woning inspecteren. Als de onderhandelingen eenmaal zijn begonnen, gaan we altijd voor een zo voordelig mogelijk aankoopbedrag. En als er een koopovereenkomst ligt, proberen we die in jouw voordeel aan te passen.

Alle rompslomp wat betreft de overdracht bij de notaris nemen we je ook uit handen. En als je dat wilt, houden we ook contact met je financieel adviseur. En heb je na de aankoop nog vragen? Dan kun je gerust bij ons blijven aankloppen.

"Wil heeft ons fantastisch geholpen met de aankoop van ons huis. Hij heeft ons begeleid bij elke stap. Zowel persoonlijk als via de whatsapp of email gaat de communicatie heel soepel. Ook door zijn goede contacten konden we de financiële perikelen in vertrouwen bij hem neerleggen.”

Aankooppakketten op maat

Pakket A

 • Geen resultaat = geen kosten
 • Uitgebreid intakegesprek
 • Professioneel advies
 • Deskundige waardebepaling
 • Begeleiding bij de tweede bezichtiging
 • Kadastraal onderzoek
 • Controle van de juridische koopakte
 • Ondersteuning bij de opleverinspectie

Kosten: 0.75% van het aankoopbedrag
Met een minimum van EUR 2.950,– incl. BTW

Pakket B

 • Geen resultaat = geen kosten
 • Uitgebreid intakegesprek
 • Professioneel advies
 • Deskundige waardebepaling
 • Begeleiding vanaf de eerste bezichtiging
 • GRATIS bouwkundig keuring (meeloopkeuring)
 • Veelvuldig contact via o.a. WhatsApp
 • Kadastraal onderzoek
 • Controle juridische koopakte en bespreking
 • Ondersteuning bij de opleverinspectie
 • Begeleiding wanneer je naar de notaris gaat
 • Begeleiding buiten kantoortijd (in de avonden
  en in het weekend)
 • Nazorg

Kosten: 1% van het aankoopbedrag
Met een minimum van EUR 3.950,– inclusief btw en bouwkundige meeloopkeuring

Nieuwe woning vinden met de juiste aankoopmakelaar?

Neem gerust eens contact met ons op om een gratis, vrijblijvend kennismakingsgesprek in te plannen.

Aanbevelingen
via Google

4,9/5

o.b.v. 331 beoordelingen

Trustoo Score

9,7

o.b.v. 519 beoordelingen

Funda
aankoopbegeleiding

9,8

o.b.v. 144 beoordelingen

Consumentenbond
advieskeuze.nl

9,9/10

o.b.v. 123 beoordelingen

Reviews op
Facebook

5/5

o.b.v. 65 beoordelingen

Wie is de beste
makelaar?

9,7/10

o.b.v. 73 beoordelingen

EnglishDutch