Bel direct
via Whatsapp
  •            4,9/5  (362 reviews)
  •  Geen aanbetaling vooraf
  •  Groot netwerk, hoog slagingspercentage
  •  Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Aankoopmakelaar Nieuw-Crooswijk in Rotterdam:
Betrokken – Slagvaardig - Professioneel

Vrijblijvend aankoopgesprek

Aankoopmakelaar Nieuw-Crooswijk in Rotterdam: de aankoopmakelaar die bij jóu past

Ben je op zoek naar een goede aankoopmakelaar in Nieuw-Crooswijk, Rotterdam? Dan ben je misschien niet de enige. Als de huizenmarkt in Rotterdam  oververhit is, is het aankopen van jouw droomhuis zo gemakkelijk nog niet. Wil je jouw kansen vergroten, dan is een aankoopmakelaar een must. Maar misschien kan je in een zogenaamde kopersmarkt ook wat van de vraagprijs afkrijgen? Wij als gespecialiseerd aankoopmakelaar zullen vakkundig onderhandelen en realiseren voor jou altijd de bodemprijs.

Het liefst wil je een aankoopmakelaar die echt bij jou past, die jouw behoeften en belangen optimaal behartigt. In @Work Makelaardij vind je zo'n makelaar. Ik ben een ervaren makelaar met een uitstekende reputatie die de Rotterdamse huizenmarkt door en door kent. Ik run een klein kantoor en hanteer een 1-op-1 aanpak. Deze persoonlijke benadering is in mijn ogen essentieel om jouw doel te bereiken en hiervoor zet ik mij altijd 100% in.

Wil je het aankoopproces écht gefundeerd aanpakken? Met mij als aankoopmakelaar in Nieuw-Crooswijk, Rotterdam kom je goed beslagen ten ijs.

Verkoopmakelaar Nieuw-Crooswijk Rotterdam: de verkoopmakelaar met de hoogte verkoopopbrengst

Woon je in Nieuw-Crooswijk, Rotterdam en wil je jouw huis verkopen? Bij het verkopen van een woning komt er veel op je af. Tegelijkertijd wil je natuurlijk jouw woning zo snel mogelijk verkopen tegen een zo hoog mogelijke prijs. @Work Makelaardij helpt je graag om deze doelen te bereiken. In mij vind je een ervaren verkoopmakelaar met een uitstekende reputatie in Rotterdam Nieuw-Crooswijk. Ik neem jouw zorgen uit handen en ga nét even wat verder dan anderen. Samen met jou zet ik me 100% in om jouw woning te verkopen!

Met elkaar gaan we op zoek naar de beste aanpak voor de verkoop van jouw woning in de regio Rotterdam Nieuw-Crooswijk. Hierbij komen alle aspecten van het ingewikkelde verkoopproces aan bod. Met welke vraagprijs gaan we de markt op? Op welke manier kunnen we hier nog een positieve invloed op uitoefenen? Ik kijk uitvoerig naar de kansen in de huidige markt. Dankzij mijn ervaring als verkoopmakelaar en kennis van de Rotterdamse woningmarkt weet ik gegarandeerd de beste strategie op te stellen.

Aanbevelingen
via Google

4,9/5

o.b.v. 331 beoordelingen

Trustoo Score

9,7

o.b.v. 519 beoordelingen

Funda
aankoopbegeleiding

9,8

o.b.v. 144 beoordelingen

Consumentenbond
advieskeuze.nl

9,9/10

o.b.v. 123 beoordelingen

Reviews op
Facebook

5/5

o.b.v. 65 beoordelingen

Wie is de beste
makelaar?

9,7/10

o.b.v. 73 beoordelingen

nl_NLDutch