•            5/5  (384 reviews)
  •  Geen aanbetaling vooraf
  •  Groot netwerk, hoog slagingspercentage
  •  Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Makelaar Barendrecht: de aan- of verkoopmakelaar die bij jóu past

‘Makelaar, Barendrecht’: het staat op menig visitekaartje. Maar de ene aankoopmakelaar of verkoopmakelaar is de andere niet. De grote vraag is: wie past het beste bij jouw behoeften en behartigt je belangen optimaal?

Wanneer je op zoek bent naar een woning of je huidige huis wilt verkopen, neem je graag een specialist in de arm die een uitstekende reputatie heeft opgebouwd. Een ervaren makelaar in Barendrecht die de kennis en ervaring in huis heeft die jij nodig hebt. Vind je het belangrijk om daarnaast begeleiding en tips (over bijvoorbeeld verkoopstyling) te krijgen?

Dan is @Work Makelaardij iets voor jou. Ik run een klein kantoor, ben zelf woonachtig in Barendrecht en hanteer een 1-op-1 aanpak. Mijn circa 20 jaar ervaring zet ik in om klanten zo goed mogelijk te kunnen helpen. Daarbij ga ik voor een persoonlijke benadering: Ik werk op individuele basis en stuur net zo lang bij totdat we het doel hebben bereikt. Ik organiseer bijvoorbeeld een open huis en meld de woning aan op veel internetsites om veel woningzoekers te bereiken.

Op deze pagina lees je hoe ik zoal te werk ga en wat je van @Work Makelaardij kan verwachten. Wil je het aan- of verkoopproces écht gefundeerd aanpakken? Met deze makelaar in Barendrecht kom je goed beslagen ten ijs.

Huis aankopen met een makelaar in Barendrecht

Wat is een pand écht waard? Hoeveel moet je nu bieden? Is de fundering wel op orde of loop je hiermee een gigantisch risico? Een woning aankopen brengt ontzettend veel vragen met zich mee en soms moet je binnen 1 dag een bod uitbrengen om nog mee te kunnen doen in de race. Van onderhoud tot prijzen: je moet snel veel informatie verzamelen om grote knopen door te kunnen hakken. Momenteel is er namelijk veel concurrentie – ook zeker in de Barendrecht. Op 1 huis komen soms makkelijk 10 tot 20 mensen af. Dit maakt het voor veel mensen lastig het hoofd koel te houden en een weloverwogen besluit te kunnen nemen.

Misschien heb je al een aantal keren een bieding uitgebracht, maar krijg je telkens een afwijzende mail. Eigenlijk weet je niet precies wat een goed bod precies inhoudt. Of je komt er gewoon niet tussen. Je hypotheekadviseur vertelt je dat je vaak alléén kunt overbieden als je dit bedrag vanuit eigen vermogen kunt dekken – en die mogelijkheid heb je misschien helemaal niet. Tegelijkertijd hoor je ook allerlei verhalen over het ‘gekkenhuis’ dat de woningmarkt nu als bijnaam heeft gekregen.

Kortom, je wilt een woning aankopen, maar je bent al een aantal keren tegen de muur gelopen. Daarom zoek je iemand die zich inleeft in jouw wensenpakket en de handen echt uit de mouwen steekt. Zodat jij binnen de kortste keren intrek kunt nemen in je nieuwe droomhuis. Waar vind je zo’n makelaar in Barendrecht?

Bekijk hier het complete aanbod

Een aankoopmakelaar die jou begrijpt

Wil je beter navigeren door de woningmarktjungle? Als makelaar in Barendrecht fungeer ik als jouw kompas. Ik begeleid jou bij bezichtigingen, stel de juiste vragen en geef je professioneel advies. Ik treed niet alleen op als aankoopmakelaar, maar ook als jouw sparringpartner en zaken op zeer korte termijn voor jou uitzoekt. Ik bel bijvoorbeeld gerust een medewerker bij de gemeente Barendrecht op diens mobiele telefoon om een vraag te stellen omtrent een verwachte slechte fundering, te informeren hoe de rapporten van de omgeving eruitzien en te vragen wat hij de komende tijd verwacht. Zo weet je waar je aan toe bent en welke beslissing jij moet nemen.

Natuurlijk sparren we hier ook samen over. Jij kunt me al je vragen stellen. Ik vertel je graag welke vierkante-meter-prijzen gangbaar zijn voor het type woning in de betreffende buurt en welke prijzen als hoog of laag worden beschouwd voor het huis welke jij op het oog hebt. Zo kun je een bod uitbrengen waarbij je niet meer betaalt dan de woning waard is. In Barendrecht zijn ook enkele gebieden waar veel waarde te behalen valt. Maar dan moet je natuurlijk wel meer weten over de plannen en verwachtingen. Werk je met mij, dan vertel ik jou hier alles over.

Daarnaast kunnen wij het principe van ‘overbieden’ doornemen. Met @Work Makelaardij kun je het bedrag dat jij overbiedt doorgaans wél meefinancieren als je dit niet vanuit eigen vermogen kunt dekken. Dit komt doordat ik de woning op voorhand taxeer en een bedrag tot maximaal de marktwaarde bied. Daarnaast is het zo dat je het huis als ‘overbiedende consument’ niet altijd krijgt, ook al ben je wel de hoogste bieder. Maar als ik bied, werkt het wel. Dit komt onder andere doordat vertrouwen in deze markt enorm belangrijk is. In de afgelopen jaren heb ik een goede reputatie opgebouwd als aankoopmakelaar en veel woningaankopen tot een goed einde weten te brengen. Inmiddels ken ik vrijwel elke makelaar in Barendrecht. Dit maakt het proces een stuk eenvoudiger. En daarom hebben mijn klanten vertrouwen in mij als aankoopmakelaar.

Huis verkopen met een makelaar uit Barendrecht

Je wilt je woning verkopen. Als je het optimale wilt bereiken, is dit een omslachtig proces waarbij je met ontzettend veel zaken rekening moet houden. Met welke verkoopprijs ga je de markt op? Moet je nog investeren in jouw huidige huis? Wat houdt een waardestijging in? Natuurlijk wil je de beste koopsom realiseren. Met de huidige mogelijkheden, die variëren van online marktplaatsen tot bezichtigingen, is het lastig de juiste aanpak te bepalen. Daarom heb je een verkoopmakelaar nodig die veel kennis van zaken heeft. Maar ook doorzettingsvermogen en commercieel is aangelegd.

Door mond-op-mondreclame of een online zoektocht op de term ‘makelaar Barendrecht’ heb jij misschien al enkele makelaars op het oog. Maar met welke verkoopmakelaar verkoop jij jouw woning voor de hoogste prijs?

Spreekt de persoonlijke benadering van een klein kantoor met zeer goede reviews je aan? Dan is @Work Makelaardij precies wat je zoekt.

Woningaanbod in de gemeente Barendrecht

Bekijk op de volgende website het woningaanbod in jouw gemeente:

> Funda
> Jaap
> VBO
> @WORK Makelaardij

De juiste verkoopmakelaar in jouw stad

Een open huis organiseren doe je niet zomaar even. Om dit tot een succes te maken moet je veel aandacht besteden aan de presentatie en promotie. Ga je met @Work Makelaardij in zee, dan hoef je je daar geen zorgen te maken. Van video’s tot plattegronden en professioneel geschoten hoogtefoto’s en artist impressions: ik etaleer het open huis erg uitgebreid op het wereldwijde web. Niet alleen op Funda, maar op zeer veel andere relevante websites. Op deze manier zorg ik voor een flink aantal aanwezigen. Terwijl andere verkoopmakelaars een bezichtingsstop maken bij een x-aantal personen, laat ik iedereen komen. Waarom? Simpel: dit levert uiteindelijk de hoogste verkoopprijs op. Tussen de tientallen mensen die komen, zit namelijk die ene koper die jij zoekt.

Als verkoopmakelaar doe ik dingen graag nét een beetje anders. Ik bel bijvoorbeeld aspirant-kopers of bieders op om biedingen naar boven af te laten ronden, overleg met hun hypotheekadviseur om te bepalen of het om een financieel zekere kandidaat gaat of geef jou handige tips. Soms kan het bijvoorbeeld ontzettend lonen om een muur te verven of een nieuw kleed neer te leggen – een kleine investering waardoor de verkoopprijs omhoog kan schieten.

Kort gezegd: ik ben een hands-on verkoopmakelaar die veel tijd en energie steekt in de verkoop. Daardoor is de uiteindelijke verkoopprijs bij mij maximaal – en doorgaans ligt deze zelfs veel hoger dan andere verkoopmakelaars en dan de verkopers zelf hadden verwacht!

Aanbevelingen
via Google

4,9/5

o.b.v. 331 beoordelingen

Trustoo Score

9,7

o.b.v. 519 beoordelingen

Funda
aankoopbegeleiding

9,8

o.b.v. 144 beoordelingen

Consumentenbond
advieskeuze.nl

9,9/10

o.b.v. 123 beoordelingen

Reviews op
Facebook

5/5

o.b.v. 65 beoordelingen

Wie is de beste
makelaar?

9,7/10

o.b.v. 73 beoordelingen

EnglishDutch