•            5/5  (384 reviews)
  •  Geen aanbetaling vooraf
  •  Groot netwerk, hoog slagingspercentage
  •  Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Makelaar Capelle aan den IJssel: jouw aan- of verkoopmakelaar

‘Makelaar Capelle’: het staat op menig visitekaartje geschreven. Maar de ene aan- of verkoopmakelaar is de andere niet. De hamvraag is: wie past het beste bij jouw behoeften en behartigt je belangen het meest optimaal?

Makelaar met kennis van zaken

Wanneer je op zoek bent naar een huis of je huidige woning wilt gaan verkopen, neem je graag een specialist in de arm die in jouw gemeente een uitstekende reputatie heeft opgebouwd. Een ervaren makelaar in Capelle aan den IJssel die over de kennis en ervaring beschikt die jij nodig hebt. Vind je het belangrijk om daarnaast begeleiding en verkooptips (bijvoorbeeld over styling) te krijgen? Dan is @Work Makelaardij iets voor jou. Ik run een klein kantoor en hanteer een 1-op-1 aanpak. Mijn 20+ jaar werkervaring zet ik in om mijn klanten zo goed mogelijk te kunnen helpen. Daarbij ga ik voor een persoonlijke benadering: ik werk altijd op individuele basis en stuur indien nodig net zo lang totdat we jouw doel hebben bereikt. Ik organiseer bijvoorbeeld een open huis of meld de woning aan op het internet om veel woningzoekers te kunnen bereiken

Op deze pagina lees je hoe ik te werk ga en wat je van @Work Makelaardij kunt verwachten. Wil je het aan- of verkoopproces écht gefundeerd aanpakken? Met deze makelaar in Rotterdam kom je altijd goed beslagen ten ijs.

Aankoopmakelaar Capelle aan den IJssel

Wat is een pand écht waard? Hoeveel moet je (over)bieden? Is de fundering wel op orde of loop je hiermee een risico? Een huis aankopen brengt ontzettend veel vragen met zich mee en soms moet je binnen 1 dag al een bod uitbrengen. Van onderhoud tot prijzen: je moet snel veel informatie bij elkaar verzamelen om knopen door te hakken. Momenteel is er namelijk veel concurrentie – inmiddels ook in de gemeente Capelle aan den IJssel. Op 1 woning komen soms gemakkelijk 5 tot wel 15 mensen af. Dat maakt het lastig om het hoofd koel te houden en een weloverwogen besluit te nemen.

Misschien heb je al een aantal keren een bod op een woning gedaan, maar krijg je telkens een afwijzing. Eigenlijk weet je niet precies wat een goed bod inhoudt? Of je komt er simpelweg niet tussen. Je hypotheekadviseur vertelt je dat je alléén kunt overbieden als je dit bedrag vanuit eigen vermogen kunt dekken – en die mogelijkheid heb je misschien niet. Tegelijkertijd hoor je allerlei verhalen uit de omgeving over het ‘gekkenhuis’ dat de woningmarkt nu als bijnaam heeft gekregen.

Kortom, je wilt een leuk huis aankopen, maar je bent al een aantal keren tegen de muur gelopen. Daarom zoek je iemand die zich inleeft in jouw wensen en zijn handen uit de mouwen steekt. Zodat jij binnen de kortste keren intrek kunt nemen in je nieuwe droomwoning. Waar vind jij zo’n makelaar in Capelle aan den IJssel?

Bekijk hier het complete aanbod

Een aankoopmakelaar die jou begrijpt

Wil je een stuk beter navigeren door de woningmarkt-jungle? Als makelaar werkzaam in Capelle aan den IJssel fungeer ik als jouw persoonlijke kompas. Ik begeleid je bij de bezichtigingen, stel de juiste vragen en geef je steeds een deskundig advies. Ik treed niet alleen op als aankoopmakelaar, maar ook als sparringpartner die zaken op zeer korte termijn voor je onderzoekt. Ik bel bijvoorbeeld gerust een medewerker bij de gemeente op diens mobiele telefoon om een vraag te stellen omtrent een slechte fundering, te informeren hoe de funderingsrapporten van de directe omgeving eruitzien en om te vragen wat zij de komende tijd verwachten. Zo weet je waar je aan toe bent en welke beslissing je kan nemen. Natuurlijk sparren we hier ook samen verder over. Je kunt mij al je vragen stellen. Ik vertel je graag welke vierkante-meter-prijzen gangbaar zijn voor het type huis in de betreffende buurt en welke prijs als hoog of laag word beschouwd voor de woning die je op het oog hebt. Zo kun je een bod uitbrengen waarbij je niet meer betaalt dan de woning echt waard is. In Capelle aan den IJssel zijn ook enkele ontwikkelingsgebieden waar veel waarde te behalen valt. Maar dan moet je natuurlijk wel meer weten over deze plannen en verwachtingen. Werk je met mij samen, dan vertel ik je hier alles over.

Daarnaast kunnen we het principe van bieden doornemen. Met @Work Makelaardij kun je het bedrag dat je overbiedt doorgaans wél meefinancieren, ook als je dit niet vanuit eigen vermogen kunt of wilt dekken. Dit komt doordat ik de woning op voorhand taxeer en een bedrag tot maximaal de marktwaarde bied. Daarnaast is het zo dat je de woning als ‘overbiedende consument’ niet altijd krijgt, ook al ben je de hoogste bieder. Maar als ik het doe, pakt het doorgaans wel goed uit. Dit komt onder meer doordat vertrouwen in de huidige markt enorm belangrijk is. In ruim 20 jaar heb ik een goede reputatie opgebouwd als aankopend makelaar en veel woningaankopen tot een goed einde gebracht. Inmiddels ken ik vrijwel iedere verkoopmakelaar in Capelle aan den IJssel. Dit maakt het proces een stuk makkelijker. En mede daarom hebben mijn klanten vertrouwen in mij.

Huis verkopen met een makelaar in Capelle aan den IJssel

Je wilt je huis gaan verkopen. Als je het optimale wilt bereiken, is dit een ingewikkeld proces waarbij je met ontzettend veel zaken rekening dient te houden. Met welke verkoopprijs begin je? Moet je nog investeren in jouw huidige woning? Wat houdt een waardestijging in en welke marges zijn hier mogelijk? Natuurlijk wil je de beste koopsom realiseren. Maar met de huidige mogelijkheden, die variëren van online marktplaatsen tot individuele bezichtigingen, is het lastig om de juiste aanpak te bepalen. Daarom heb je een verkoopmakelaar nodig die kennis van zaken heeft. Maar ook doorzettingsvermogen en tot het uiterste gaat. Door mond-op-mondreclame of een online zoektocht op de term ‘makelaar Capelle aan den IJssel’ heb jij misschien al enkele experts op het oog. Maar met welke makelaar kun jij jouw huis verkopen voor de beste prijs?

Spreekt de persoonlijke benadering van een klein kantoor met zeer goede reviews je aan? Dan is @Work Makelaardij zeker wat je zoekt.

Woningaanbod in de gemeente Capelle aan den IJssel

Bekijk op de volgende website het woningaanbod in jouw gemeente:

> Funda
> Jaap
> VBO

De juiste verkoopmakelaar in jouw gemeente

Een open huis organiseren doe je niet zomaar. Om het tot een succes te kunnen maken moet je veel aandacht besteden aan de promotie, alsmede de presentatie. Ga je met @Work Makelaardij in zee, dan hoef je je hierover geen zorgen te maken. Van plattegronden tot video’s, tot professioneel geschoten hoogtefoto’s en artist impressions: ik etaleer het open huis zeer uitgebreid op het wereldwijde web. Niet alleen op Funda, maar op zeer veel websites. Zo zorg ik voor een flink aantal aanwezigen op dat ene cruciale moment. Terwijl andere verkoopmakelaars een bezichtingsstop inlassen op een x-aantal personen, laat ik gewoon iedereen komen. Waarom? Simpel: juist dit levert de hoogste verkoopprijs op. Tussen de tientallen mensen die komen, zit namelijk die ene hoge bieder die wij zoeken.

Als verkoopmakelaar doe ik de dingen graag nét een beetje anders. Ik bel aspirant-kopers of bieders om biedingen naar boven af te ronden, overleg met hun hypotheekadviseur om te bepalen of het om een financieel zekere kandidaat gaat of geef jou handige tips voor de daadwerkelijke verkoop. Soms kan het bijvoorbeeld ontzettend lonen om een plafond van de badkamer te lakken of een nieuw kleed in de woonkamer neer te leggen – een kleine investering waardoor de verkoopprijs omhoogschiet.

Kortom: ik ben een hands-on verkoopmakelaar die heel veel tijd en energie steekt in de verkoop. Daardoor is de uiteindelijke verkoopprijs bij mij altijd maximaal – en doorgaans ligt deze zelfs veel hoger dan de verkopers hadden verwacht en dan andere verkoopmakelaars op voorhand hadden ingeschat!

Aanbevelingen
via Google

4,9/5

o.b.v. 331 beoordelingen

Trustoo Score

9,7

o.b.v. 519 beoordelingen

Funda
aankoopbegeleiding

9,8

o.b.v. 144 beoordelingen

Consumentenbond
advieskeuze.nl

9,9/10

o.b.v. 123 beoordelingen

Reviews op
Facebook

5/5

o.b.v. 65 beoordelingen

Wie is de beste
makelaar?

9,7/10

o.b.v. 73 beoordelingen

EnglishDutch