•            5/5  (384 reviews)
  •  Geen aanbetaling vooraf
  •  Groot netwerk, hoog slagingspercentage
  •  Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Makelaar Delft: de aan- of verkoopmakelaar die bij jóu past

‘Makelaar Delft’: het staat op menig visitekaartje. Maar de ene aan- of verkoopmakelaar is de andere natuurlijk niet. De hamvraag is: wie past het beste bij je behoeften en behartigt jouw belangen optimaal?

Wanneer je op zoek bent naar een huis of je huidige koopwoning wilt verkopen, neem je graag een vastgoedspecialist in de arm die in jouw stad een uitstekende reputatie heeft opgebouwd. Een ervaren makelaar in Delft die de kennis en ervaring heeft die jij hard nodig hebt. Vind je het belangrijk om daarnaast begeleiding en verkooptips (bijvoorbeeld over styling) te krijgen? Dan is @Work Makelaardij iets voor jou. Ik run een klein kantoor en hanteer een prettige 1-op-1 aanpak. Mijn 20+ jaar ervaring zet ik in om mijn klanten zo goed mogelijk te kunnen helpen. Daarbij ga ik voor een persoonlijke benadering: ik werk op individuele basis en stuur net zo lang totdat we jouw einddoel hebben bereikt. Ik organiseer bijvoorbeeld open huizen of meld de woning aan op het internet om zo veel mogelijk woningzoekers te bereiken.

Op deze pagina lees je hoe ik in grote lijnen te werk ga en wat je van @Work Makelaardij kunt verwachten. Wil je het aan- of verkoopproces écht gefundeerd aanpakken? Met deze makelaar in Delft kom je zeker goed beslagen ten ijs.

Aankoopmakelaar Delft; huis aankopen

Wat is een pand écht waard? Hoeveel moet je bieden ten opzichte van de vraagprijs? Is de fundering op orde of loop je hiermee een groot risico? Verantwoord een huis aankopen brengt ontzettend veel vragen met zich mee en soms moet je binnen 1 dag een bod doen. Van onderhoud tot prijzen: je moet snel veel informatie verzamelen om grote knopen door te kunnen hakken. Momenteel is er namelijk veel concurrentie – zeker in de stad Delft! Op 1 woning komen soms gemakkelijk 30 tot 40 personen af. Dat maakt het lastig om het hoofd koel te houden en een weloverwogen beslissing te nemen.

Misschien heb je al eens een bod uitgebracht, maar kreeg je een afwijzing. Eigenlijk weet je niet precies wat een goed bod inhoudt? Of je komt er simpelweg niet tussen. Je hypotheekadviseur vertelt je dat je alléén kunt overbieden als je dit bedrag vanuit eigen vermogen kunt inbrengen – en die mogelijkheid heb je misschien niet. Tegelijkertijd hoor je allerlei verhalen over het ‘gekkenhuis’ dat de woningmarkt in Delft nu als bijnaam heeft gekregen.

Kortom, je wilt een huis aankopen, maar je bent al een keer tegen de muur gelopen. Daarom zoek je iemand die zich inleeft in jouw individuele wensen en zijn handen uit de mouwen steekt. Zodat je binnen de kortste keren intrek kunt nemen in je nieuwe woning. Waar vind je zo’n aankoopmakelaar in Delft?

Bekijk hier het complete aanbod

Een aankoopmakelaar die jou begrijpt

Wil jij beter navigeren door de woningmarkt-jungle? Als makelaar in Delft fungeer ik als jouw kompas. Ik begeleid je bij bezichtigingen, stel de juiste vragen ter plaatse en geef je deskundig advies. Ik treed niet alleen op als aankoopmakelaar, maar ook als sparringpartner die zaken op zeer korte termijn voor je probeert uit te zoeken. Ik bel bijvoorbeeld gerust een medewerker bij de deelgemeente op diens mobiele telefoon om een vraag te stellen omtrent bijvoorbeeld een slechte fundering, te informeren hoe de bodemgesteldheidsrapporten van de omgeving eruitzien en te vragen wat zij de komende tijd verwachten. Zo weet jij waar je aan toe bent en welke beslissing je kan nemen. Natuurlijk sparren we hier verder ook samen over. Je kunt mij uiteraard al je vragen stellen. Ik vertel je graag welke vierkante-meter-prijzen gangbaar zijn voor het type woning in de betreffende buurt en welke prijzen als hoog of laag worden beschouwd voor het huis die je op het oog hebt. Zo kun je een bod uitbrengen waarbij je niet te veel betaalt. In Delft zijn namelijk enkele ontwikkelingsgebieden waar in de toekomst veel waarde te behalen valt. Maar dan moet je natuurlijk wel meer weten over de nieuwste plannen en verwachtingen. Werk je met mij, dan vertel ik je hier graag alles over.

Daarnaast kunnen we het principe van (over)bieden doornemen. Met @Work Makelaardij kun je het bedrag dat je overbiedt doorgaans wél gewoon meefinancieren en hoef je dit niet vanuit eigen vermogen kunt dekken. Dit komt doordat ik de woning op voorhand taxeer en een bedrag tot maximaal de marktwaarde bied. Daarnaast is het zo dat je het huis als ‘overbiedende consument’ niet altijd krijgt, ook al ben je de hoogste bieder. Maar als ik het doe, werkt het wel. Dit komt onder meer doordat vertrouwen in de partij in deze markt enorm belangrijk is. In ruim 20 jaar heb ik een goede reputatie opgebouwd als aankoopmakelaar en veel aankopen tot een goed einde gebracht. Inmiddels ken ik vrijwel elke verkoopmakelaar in Delft. Dit maakt het proces een stuk eenvoudiger. En mede daarom hebben mijn klanten vertrouwen in mij.

Verkoopmakelaar Delft; Huis verkopen

Je wilt je huis verkopen? Als je het optimale wilt bereiken, is dit een ingewikkeld proces waarbij je met best veel zaken rekening moet houden. Met welke verkoopprijs ga je de markt op? Moet je nog aanpassingen doen in je huidige woning? Wat houdt een waardestijging in en waar ligt de grens? Natuurlijk wil je de beste koopsom realiseren. Maar met de huidige verkoopmogelijkheden, die variëren van online marktplaatsen tot lossen bezichtigingen, is het lastig om de juiste aanpak te bepalen. Daarom heb je een verkoopmakelaar nodig die kennis van zaken heeft. Maar ook doorzettingsvermogen en tot het uiterste gaat voor jou. Door mond-op-mondreclame of een online zoektocht op de term ‘makelaar Delft’ heb jij misschien al enkele vastgoedexperts op het oog. Maar met welke makelaar kun jij je woning verkopen voor de beste prijs?

Spreekt de persoonlijke benadering van een klein kantoor met zeer goede reviews jou aan? Dan is @Work Makelaardij precies wat je zoekt.

Woningaanbod in de gemeente Delft

Bekijk op de volgende website het woningaanbod in jouw gemeente:

> Funda
> Jaap
> VBO

De juiste verkoopmakelaar in jouw stad

Een open huis organiseren doe je niet even zomaar. Om het tot een succes te maken moet je veel aandacht besteden aan de promotie en presentatie. Ga je met @Work Makelaardij in zee, dan hoef jij je hierover geen zorgen te maken. Van plattegronden tot video’s tot professioneel geschoten hoogtefoto’s en diverse artist impressions: ik etaleer het open huis zeer uitgebreid op het wereldwijde web. Niet alleen op Funda, maar ook op veel andere websites. Zo zorg ik voor een flink aantal aanwezigen. Terwijl andere verkoopmakelaars een bezichtingsstop inlassen bij een x-aantal personen, laat ik (in overleg met jou) wel iedereen komen. Waarom? Simpel: dit levert de hoogste verkoopprijs op. Tussen de tientallen mensen die komen, zit namelijk die ene goede bieder die jij zoekt.

Als verkoopmakelaar doe ik de dingen graag nét een beetje anders dan mijn collega’s. Ik bel aspirant-kopers of bieders bijvoorbeeld op om biedingen naar boven af te ronden, overleg met hun hypotheekadviseur om te bepalen of het om een financieel zekere kandidaat gaat en/of geef jou handige tips. Soms kan het bijvoorbeeld ontzettend lonen om een muur wit te verrven of een nieuw tapijt neer te leggen – een kleine investering waardoor de verkoopprijs simpelweg omhoogschiet.

Kort gezegd: ik ben een hands-on verkoopmakelaar die heel veel tijd en energie steekt in het verkoopproces. Daardoor is de uiteindelijke verkoopprijs bij mij altijd maximaal – en doorgaans ligt deze veel hoger dan de verkopers hadden verwacht en dan andere plaatselijke makelaars op voorhand hadden ingeschat!

Aanbevelingen
via Google

4,9/5

o.b.v. 331 beoordelingen

Trustoo Score

9,7

o.b.v. 519 beoordelingen

Funda
aankoopbegeleiding

9,8

o.b.v. 144 beoordelingen

Consumentenbond
advieskeuze.nl

9,9/10

o.b.v. 123 beoordelingen

Reviews op
Facebook

5/5

o.b.v. 65 beoordelingen

Wie is de beste
makelaar?

9,7/10

o.b.v. 73 beoordelingen

EnglishDutch