•            5/5  (384 reviews)
  •  Geen aanbetaling vooraf
  •  Groot netwerk, hoog slagingspercentage
  •  Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Makelaar Gouda: de verkoop- of aankoopmakelaar die bij jóu past

‘Makelaar Gouda’: het staat op menig visitekaartje. Maar de ene verkoop- of aankoopmakelaar is de andere niet. De vraag is: wie past het beste bij jouw behoeften en behartigt jouw belangen altijd optimaal?

Wanneer jij op zoek bent naar een huis of je huidige woning wilt gaan verkopen, neem je graag een specialist in de arm die in jouw stad een goede reputatie heeft opgebouwd. Een ervaren makelaar in Gouda die de kennis en ervaring heeft die je nodig hebt. Vind je het belangrijk om daarnaast begeleiding en tips (bijvoorbeeld op het gebied van verkoopstyling) te krijgen? Dan is @Work Makelaardij iets voor jou. Ik run een kleinschalig kantoor en hanteer een 1-op-1 aanpak. Mijn 20+ jaar werkervaring zet ik in om mijn klanten zo goed mogelijk te helpen. Daarbij ga ik voor een persoonlijke benadering: ik werk op individuele basis en stuur net zo bij lang totdat we het doel hebben bereikt. Ik organiseer bijvoorbeeld een open huis of meld de woning aan op het internet om veel woningzoekers te bereiken.

Op deze pagina lees je hoe ik te werk ga en wat je van @Work Makelaardij kunt verwachten. Wil je het verkoop- of aankoopproces écht gefundeerd aanpakken? Met deze makelaar werkzaam in Gouda kom je erg goed beslagen ten ijs.

Aankoopmakelaar Gouda; Huis aankopen

Wat is een woning écht waard? Hoeveel moet je (over)bieden? Is de fundering op wel orde of loop je hiermee een groot financieel risico? Een huis aankopen brengt ontzettend veel vragen met zich mee en soms moet je binnen 1 dag al een bod uitbrengen. Van onderhoud tot prijzen: je moet snel veel informatie verzamelen om grote knopen door te hakken. Momenteel is er namelijk veel concurrentie – zeker in de stad Gouda. Op 1 woning komen soms gemakkelijk 15 tot 20 mensen af. Dat maakt het lastig om het hoofd koel te houden en een weloverwogen beslissing te nemen.

Misschien heb je al een aantal keren een bieding uitgebracht, maar word je het steeds niet. Eigenlijk weet je niet precies wat een goed bod precies inhoudt. Of je komt er simpelweg niet tussen. Je hypotheekadviseur vertelt je dat je alléén kunt overbieden als je dit extra bedrag vanuit eigen vermogen kunt dekken – en die mogelijkheid heb je niet. Tegelijkertijd hoor je allerlei verhalen over het “gekkenhuis” dat de woningmarkt nu als bijnaam heeft gekregen.

Kortom, je wilt graag een huis aankopen, maar je bent al een aantal keren tegen de muur gelopen. Daarom zoek je iemand die zich inleeft in jouw wensen en zijn handen uit de mouwen steekt. Zodat je binnen de kortste keren intrek kunt nemen in jouw nieuwe woning. Waar vind je zo’n aankoopmakelaar in Gouda?

Bekijk hier het complete aanbod

Een aankoopmakelaar die jou begrijpt

Wil je beter navigeren door de woningmarkt-wildernis? Als makelaar in Gouda fungeer ik als jouw kompas. Ik begeleid jou bij bezichtigingen, stel de juiste kritische vragen en geef je deskundig advies. Ik treed niet alleen op als aankoopmakelaar, maar ook als sparringpartner die zaken op zeer korte termijn voor jou uitzoekt. Ik bel bijvoorbeeld geregeld een medewerker bij de gemeente op diens mobiele telefoon om een vraag te stellen omtrent een slechte fundering, te informeren hoe de rapporten van de omgeving eruitzien en te vragen wat zij de komende tijd verwachten. Zo weet je waar je aan toe bent en welke beslissing je kan nemen. Natuurlijk sparren we hier ook samen verder over. Je kunt mij al jouw vragen stellen. Ik vertel je graag welke vierkante-meter-prijzen gangbaar zijn voor het type huis in de betreffende buurt en welke prijzen als hoog of laag kunnen worden beschouwd voor de woning die je op het oog hebt. Zo kun je een bod uitbrengen waarbij je niet te veel betaalt. In Gouda zijn namelijk enkele ontwikkelingsgebieden waar veel waarde te behalen valt. Maar dan moet je natuurlijk wel meer weten over de plannen en verwachtingen. Werk je met mij, dan vertel ik je hier alles over.

Daarnaast kunnen we het principe van (over)bieden doornemen. Met @Work Makelaardij kun je het bedrag dat je overbiedt doorgaans wél gewoon meefinancieren, dit hoef je dus niet vanuit eigen vermogen te dekken. Dit komt doordat ik de woning op voorhand taxeer en een bedrag onder de marktwaarde zal bieden. Daarnaast is het zo dat je het huis als ‘overbiedende consument’ niet altijd krijgt, ook al ben je de hoogste bieder. Maar als ik het doe, werkt het doorgaans wel. Dit komt onder meer doordat vertrouwen in deze woningmarkt enorm belangrijk is. In ruim 20 jaar heb ik een goede reputatie opgebouwd als aankoopmakelaar en veel woningaankopen tot een goed eind gebracht. Inmiddels ken ik vrijwel iedere makelaar in Gouda. Dit maakt het proces een stuk gemakkelijker. En mede daarom hebben mijn klanten vertrouwen in mij.

In ruim 20 jaar heb ik een goede reputatie opgebouwd als aankoopmakelaar en veel woningaankopen tot een goed einde gebracht. Inmiddels ken ik vrijwel elke makelaar in Gouda. Dit maakt het proces een stuk gemakkelijker. En daarom hebben mijn klanten vertrouwen in mij.

Huis verkopen; verkoopmakelaar Gouda

Je wilt je huis verkopen. Als jij het optimale wilt bereiken, is dit een ingewikkeld proces waarbij je met best veel zaken rekening moet houden. Met welke verkoopprijs bied je de woning aan? Moet je nog investeren in jouw huidige woning? Wat houdt een waardestijging in? Natuurlijk wil je de beste koopsom realiseren. Maar met de huidige mogelijkheden, die variëren van online marktplaatsen tot bezichtigingen, is het lastig om de juiste aanpak te bepalen. Daarom heb je een verkoopmakelaar nodig die veel kennis van zaken heeft. Maar ook doorzettingsvermogen en commercieel is aangelegd. Door mond-op-mondreclame of een online zoektocht op de term ‘makelaar Gouda’ heb je misschien al enkele experts op het oog. Maar met welke verkoopmakelaar kun je je huis verkopen voor de beste prijs?

Spreekt de persoonlijke benadering van een klein kantoor met erg goede reviews je aan? Dan is @Work Makelaardij precies wat je zoekt

Woningaanbod in de gemeente Gouda

Bekijk op de volgende website het woningaanbod in jouw gemeente:

> Funda
> Jaap
> VBO

De juiste verkoopmakelaar in jouw stad

Een open huis organiseren doe je niet zomaar. Om het tot een succes te maken dien je veel aandacht te besteden aan de promotie en presentatie. Ga je met @Work Makelaardij in zee, dan hoef je je hierover geen zorgen te maken. Van plattegronden tot video’s, tot professioneel geschoten hoogtefoto’s en Artist impressions: ik etaleer het open huis erg uitgebreid op het wereldwijde web. Niet alleen op Funda, maar op zeer veel andere vastgoedwebsites. Zo zorg ik voor een flink aantal aanwezigen. Terwijl andere verkoopmakelaars een bezichtingsstop zetten bij een x-aantal personen, laat ik iedereen komen. Waarom? Simpel: dit levert de hoogste verkoopprijs op. Tussen de tientallen mensen die komen, zit namelijk die ene koper die je zoekt.

Als verkoopmakelaar doe ik de dingen graag nét een beetje anders. Ik bel aspirant-kopers of bieders en probeer om biedingen naar boven af te laten ronden, overleg met hun hypotheekadviseur om te bepalen of het om een financieel zekere kandidaat gaat en/of geef jou handige tips. Soms kan het bijvoorbeeld ontzettend lonen om een muur te verven of een nieuw kleed neer te leggen – een kleine investering waardoor de verkoopprijs omhoog kan schieten.

Kortom: ik ben een hands-on verkoopmakelaar die heel veel tijd en energie steekt in het verkoopproces. Daardoor is de uiteindelijke verkoopprijs bij mij maximaal – en doorgaans ligt deze zelfs veel hoger dan de verkopers hadden verwacht en dan andere verkoopmakelaars op voorhand hadden ingeschat!

Aanbevelingen
via Google

4,9/5

o.b.v. 331 beoordelingen

Trustoo Score

9,7

o.b.v. 519 beoordelingen

Funda
aankoopbegeleiding

9,8

o.b.v. 144 beoordelingen

Consumentenbond
advieskeuze.nl

9,9/10

o.b.v. 123 beoordelingen

Reviews op
Facebook

5/5

o.b.v. 65 beoordelingen

Wie is de beste
makelaar?

9,7/10

o.b.v. 73 beoordelingen

EnglishDutch