•            5/5  (384 reviews)
  •  Geen aanbetaling vooraf
  •  Groot netwerk, hoog slagingspercentage
  •  Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Makelaar Ridderkerk: De aan- of verkoopmakelaar die bij u past

‘Makelaardij Ridderkerk’: het staat op menig visitekaartje. Maar de ene aankoopmakelaar of verkoopmakelaar is de andere niet. De vraag is: wie past het beste bij uw behoeften en behartigt uw belangen optimaal?

Wanneer u op zoek bent naar een huis of uw huidige woning wilt verkopen, neemt u graag een specialist in de arm die in uw dorp een uitstekende reputatie heeft opgebouwd. Een ervaren makelaar werkzaam in Ridderkerk die de kennis en ervaring heeft die u nodig hebt. Vindt u het belangrijk om daarnaast begeleiding en tips (bijvoorbeeld over verkoopstyling) te krijgen? Dan is @Work Makelaardij iets voor u. Ik run een kleinschalig kantoor en hanteer een 1-op-1 aanpak. Mijn 20+ jaar ervaring zet ik in om mijn klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Daarbij ga ik voor een persoonlijke benadering: Ik werk op individuele basis en stuur net zo lang bij in het proces totdat we uw doel hebben bereikt. Ik organiseer bijvoorbeeld een tweetal open huizen en meld de woning aan op het internet om veel woningzoekers te bereiken.

Op deze pagina lees je hoe ik te werk ga en wat u van @Work Makelaardij kunt verwachten. Wilt u het aan- of verkoopproces écht gefundeerd aanpakken? Met deze makelaar in Ridderkerk werkzaam komt u goed beslagen ten ijs.

Huis aankopen bij makelaars in Ridderkerk

Wat is een woning écht waard? Hoeveel moet u bieden? Is de fundering op orde of loopt u hiermee risico? Een huis aankopen brengt ontzettend veel vragen met zich mee en soms moet u binnen 1 dag een bod uitbrengen. Van onderhoud tot prijzen: u moet snel veel informatie ophalen om grote knopen door te kunnen hakken. Momenteel is er namelijk veel concurrentie – ook in het dorp van Ridderkerk gaan de woningen nu snel. Op 1 woning komen soms gemakkelijk 5 tot 10 mensen af binnen een week. Dat maakt het lastig om het hoofd koel te houden en een weloverwogen besluit te nemen.

Misschien heeft u al een aantal keren een bod uitgebracht, maar krijgt u telkens een afwijzing. Eigenlijk weet u niet precies wat een goed bod inhoudt. Of u komt er simpelweg niet tussen. Uw hypotheekadviseur vertelt u dat u alléén kunt overbieden als u dit bedrag vanuit eigen vermogen kunt dekken – en die mogelijkheid heeft u wellicht niet. Tegelijkertijd hoort u allerlei verhalen over het ‘gekkenhuis’ dat de woningmarkt nu als bijnaam heeft gekregen.

Kortom, u wilt een woning aankopen, maar u bent al een aantal keren tegen de muur gelopen. Daarom zoekt u iemand die zich inleeft in uw wensen en de handen uit de mouwen steekt. Zodat u binnen de kortste keren intrek kunt nemen in uw nieuwe woning. Waar vind u zo’n makelaar in Ridderkerk?

Bekijk hier het complete aanbod

Ridderkerk makelaar; een aankoopmakelaar die u begrijpt

Wilt u beter navigeren door de woningmarkt-jungle? Als makelaar in Ridderkerk fungeer ik als uw kompas. Ik begeleid u bij bezichtigingen, stel de juiste vragen en geef u deskundig advies. Ik treed niet alleen op als aankoopmakelaar, maar ook als sparringpartner die zaken op zeer korte termijn voor u uitzoekt. Ik bel bijvoorbeeld gerust een medewerker bij de gemeente op om een vraag te stellen omtrent een slechte fundering, te informeren hoe de rapporten van de omgeving eruitzien en te vragen wat zij de komende tijd verwachten. Zo weet u waar u aan toe bent en welke beslissing u moet nemen. Natuurlijk sparren we hier ook samen verder over. U kunt mij al uw vragen stellen. Ik vertel u graag welke vierkante-meter-prijzen gangbaar zijn voor het type woning in de betreffende buurt en welke prijzen als hoog of laag worden beschouwd voor de woning die u op het oog hebt. Zo kunt u een bod uitbrengen waarbij u niet te veel betaalt. In Ridderkerk zijn namelijk enkele ontwikkelingsgebieden waar veel waarde te behalen valt. Maar dan moet je natuurlijk wel meer weten over de plannen en verwachtingen. Werkt u met mij, dan vertel ik u hier alles over.

Daarnaast kunnen we het principe van overbieden doornemen. Met @Work Makelaardij kunt u het bedrag dat u overbiedt doorgaans wél meefinancieren, ook als u dit niet vanuit eigen vermogen kunt dekken. Dit komt doordat ik de woning op voorhand taxeer en een bedrag onder de marktwaarde bied. Daarnaast is het zo dat u de woning als ‘overbiedende consument’ niet altijd krijgt, ook al bent u de hoogste bieder. Maar als ik het doe, werkt het wel. Dit komt onder meer doordat vertrouwen in deze markt enorm belangrijk is. In ruim 20 jaar heb ik een goede reputatie opgebouwd als aankoopmakelaar en veel woningaankopen tot een goed einde gebracht. Inmiddels ken ik vrijwel elke makelaar in Ridderkerk. Dit maakt het proces een stuk gemakkelijker. En daarom hebben mijn klanten vertrouwen in mij.

Verkoopmakelaar Ridderkerk; Huis succesvol verkopen

U wilt uw huis verkopen. Als u het optimale wilt bereiken, is dit een ingewikkeld proces waarbij u met ontzettend veel zaken rekening moet houden. Met welke verkoopprijs begint u? Moet u nog investeren in uw huidige woning? Wat houdt een waardestijging in? Natuurlijk wilt u de beste prijs realiseren. Maar met de huidige mogelijkheden, die variëren van online marktplaatsen tot bezichtigingen, is het lastig om de juiste aanpak te bepalen. Daarom heeft u een verkoopmakelaar nodig die kennis van zaken heeft. Maar ook doorzettingsvermogen. Door mond-op-mondreclame of een online zoektocht op de term ‘makelaar Ridderkerk’ heeft u misschien al enkele experts op het oog. Maar met welke verkoopmakelaar kunt u uw huis verkopen voor de beste prijs?

Spreekt de persoonlijke benadering van een klein kantoor met zeer goede reviews je aan? Dan is @Work Makelaardij precies wat u zoekt.

Woningaanbod in de gemeente Schiedam

Bekijk op de volgende website het woningaanbod in jouw gemeente:

> Funda
> Jaap
> VBO

De juiste verkoopmakelaar in uw stad

Een open huis organiseren doet u niet zomaar. Om het tot een succes te maken moet er veel aandacht worden besteed aan de promotie en presentatie. Gaat u met @Work Makelaardij in zee, dan hoeft u zich hierover geen zorgen te maken. Van plattegronden tot video’s tot professioneel geschoten hoogtefoto’s en artist impressions: ik etaleer het open huis uitgebreid op het wereldwijde web. Niet alleen op Funda, maar op zeer veel vastgoedwebsites. Op deze manier zorg ik voor een flink aantal aanwezigen. Terwijl andere verkoopmakelaars een bezichtingsstop zetten op een x-aantal personen, laat ik wel iedereen komen. Waarom? Simpel: dit levert de hoogste verkoopprijs op. Tussen de tientallen mensen die komen, zit namelijk die ene koper die u zoekt.

Als verkoopmakelaar doe ik de dingen graag nét een beetje anders. Ik bel aspirant-kopers of bieders om biedingen naar boven af te ronden, overleg met de hypotheekadviseur om te bepalen of het om een financieel zekere kandidaat gaat of geef u handige tips. Soms kan het bijvoorbeeld ontzettend lonen om een muur te witten of een nieuw kleed neer te leggen – een kleine investering waardoor de verkoopprijs omhoogschiet.

Kort gezegd: ik ben een hands-on verkoopmakelaar die heel veel tijd en energie steekt in de verkoop. Daardoor is de uiteindelijke verkoopprijs bij mij maximaal – en doorgaans ligt deze zelfs veel hoger dan de verkopers hadden verwacht en dan andere verkopend makelaars op voorhand hadden ingeschat!

Aanbevelingen
via Google

4,9/5

o.b.v. 331 beoordelingen

Trustoo Score

9,7

o.b.v. 519 beoordelingen

Funda
aankoopbegeleiding

9,8

o.b.v. 144 beoordelingen

Consumentenbond
advieskeuze.nl

9,9/10

o.b.v. 123 beoordelingen

Reviews op
Facebook

5/5

o.b.v. 65 beoordelingen

Wie is de beste
makelaar?

9,7/10

o.b.v. 73 beoordelingen

EnglishDutch