•            5/5  (384 reviews)
  •  Geen aanbetaling vooraf
  •  Groot netwerk, hoog slagingspercentage
  •  Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Makelaar Rotterdam:
Betrokken – Slagvaardig - Professioneel

Gratis verkooptaxatie

Makelaar Rotterdam: de aan- of verkoopmakelaar die bij jóu past

‘Makelaar Rotterdam’: het staat op menig visitekaartje. Maar de ene aankoop of verkoopmakelaar is de andere niet. De vraag is misschien: wie past het beste bij jouw behoeften en behartigt jouw belangen het meest optimaal?

Wanneer je op zoek bent naar een huis of je huidige woning wilt verkopen, neem je graag een specialist in de arm die in je gemeente een uitstekende reputatie heeft opgebouwd. Een ervaren makelaar in Rotterdam die de kennis en ervaring heeft die jij kan gebruiken. Vind je het daarnaast belangrijk om begeleiding en verkooptips (bijvoorbeeld over styling) te krijgen? Dan is @Work Makelaardij iets voor jou. Ik run een klein kantoor en hanteer een 1-op-1 aanpak. Mijn 20+ jaar ervaring zet ik in om mijn klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Daarbij ga ik altijd voor een persoonlijke benadering: ik werk op individuele basis en stuur net zo lang totdat we jouw doel hebben bereikt. Ik organiseer bijvoorbeeld een aantal inloopmomenten en meld de woning aan op het internet om veel woningzoekers te bereiken.

Op deze pagina lees je hoe ik te werk ga en wat je van @Work Makelaardij kunt verwachten. Wil je het aankoop of verkoopproces écht gefundeerd aanpakken? Met deze makelaar werkzaam in Rotterdam kom je goed beslagen ten ijs.

0/5 (0 Reviews)

Aanbevelingen
via Google

4,9/5

o.b.v. 331 beoordelingen

Trustoo Score

9,7

o.b.v. 519 beoordelingen

Funda
aankoopbegeleiding

9,8

o.b.v. 144 beoordelingen

Consumentenbond
advieskeuze.nl

9,9/10

o.b.v. 123 beoordelingen

Reviews op
Facebook

5/5

o.b.v. 65 beoordelingen

Wie is de beste
makelaar?

9,7/10

o.b.v. 73 beoordelingen

EnglishDutch