•            5/5  (384 reviews)
  •  Geen aanbetaling vooraf
  •  Groot netwerk, hoog slagingspercentage
  •  Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Makelaar Schiedam: De aan- of verkoopmakelaar die bij jóu past

‘Makelaar Schiedam’: het staat op menig visitekaartje. Maar de ene aan- of verkoopmakelaar is de andere niet. De vraag is misschien: wie past het beste bij jouw behoeften en behartigt jouw belangen optimaal?

Wanneer je op zoek bent naar een huis of je huidige huis wilt verkopen, neem je graag een specialist in de arm die in je stad een uitstekende reputatie heeft opgebouwd. Een ervaren makelaar in Schiedam die de kennis en ervaring heeft die jij nodig hebt. Vind je het daarnaast belangrijk om begeleiding en tips (bijvoorbeeld over verkoopstyling) te krijgen? Dan is @Work Makelaardij iets voor jou. Ik run een kleinschalig kantoor en hanteer een 1-op-1 aanpak. Mijn 20+ jaar ervaring zet ik in om mijn klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Daarbij ga ik altijdvoor een persoonlijke benadering: ik werk op individuele basis en stuur indien noodzakelijk net zo lang bij totdat we jouw doel hebben bereikt. Ik organiseer bijvoorbeeld een aantal open dagen en meld de woning aan op het internet om veel woningzoekers te bereiken.

Op deze pagina lees je hoe ik te werk ga en wat jij van @Work Makelaardij kunt verwachten. Wil je het aan- of verkoopproces écht gefundeerd aanpakken? Met deze makelaar werkzaam in Schiedam kom je zeker goed beslagen ten ijs.

Huis aankopen met een makelaar in Schiedam

Wat is een woning écht waard? Hoeveel moet je overbieden of hoeveel kan er wellicht van de vraagprijs af? Is de fundering op orde of loop je hiermee risico? Een nieuwe woning aankopen brengt ontzettend veel vragen met zich mee en soms moet je binnen een paar dagen al een bod uitbrengen. Van onderhoud tot prijzen: je moet snel veel informatie verzamelen om grote knopen door te kunnen hakken. Momenteel is er namelijk veel concurrentie – zeker in de gemeente Schiedam. Op 1 woning komen soms gemakkelijk 10 tot 20 mensen af (veelal ook uit de naburige gemeente Rotterdam). Dat maakt het lastig om het hoofd koel te houden en een weloverwogen besluit te nemen.

Misschien heb jij al een aantal keren een bod uitgebracht, maar krijg je telkens een afwijzing van de verkoopmakelaar. Eigenlijk weet je niet precies wat een goed bod inhoudt. Of je komt er simpelweg niet tussen. Je hypotheekadviseur vertelt je waarschijnlijk dat je alléén kunt overbieden als je dit bedrag vanuit eigen vermogen kunt dekken – en die mogelijkheid heb je niet. Tegelijkertijd hoor je allerlei verhalen over het ‘gekkenhuis’ dat de woningmarkt in Schiedam nu ook als bijnaam heeft gekregen.

Kortom, je wilt een huis aankopen, maar je bent al een aantal keren tegen de muur gelopen. Daarom zoek je iemand die zich inleeft in jouw persoonlijke wensen en de handen uit de mouwen steekt. Zodat je binnen de kortste keren intrek kunt nemen in je nieuwe droomhuis. Waar vind je zo’n makelaar in Schiedam?

Bekijk hier het complete aanbod

Een aankoopmakelaar die jou begrijpt

Wil je beter navigeren door de spreekwoordelijke woningmarkt-jungle? Als makelaar werkzam in Schiedam fungeer ik als jouw kompas. Ik begeleid je bij de bezichtigingen, stel de juiste kritische vragen en geef jouw deskundig advies. Ik treed niet alleen op als aankoopmakelaar, maar ook als sparringpartner die zaken op zeer korte termijn voor je uitzoekt. Ik bel bijvoorbeeld gerust een medewerker bij de deelgemeente op diens mobiele telefoon om een vraag te stellen omtrent een slechte fundering, te informeren hoe de rapporten van de omgeving eruitzien en te vragen wat zij de komende tijd verwachten. Zo weet jij waar je aan toe bent en welke beslissing je moet nemen. Natuurlijk sparren we hier ook verder samen over. Je kunt mij al je vragen stellen. Ik vertel jou graag welke vierkante-meter-prijzen gangbaar zijn voor het type woning in de betreffende buurt en welke prijzen als hoog of laag worden beschouwd voor het huis welke jij op het oog hebt. Zo kun je een bod uitbrengen waarbij je niet te veel betaalt. In Schiedam zijn ook enkele ontwikkelingsgebieden waar veel waarde te behalen valt. Maar dan moet je natuurlijk wel meer weten over de plannen en verwachtingen. Werk je met mij, dan vertel ik je hier alles over.

Daarnaast kunnen we het principe van overbieden samen doornemen. Met @Work Makelaardij kun je het bedrag dat je overbiedt doorgaans wél meefinancieren, en hoef je dit niet vanuit je eigen vermogen te dekken. Dit komt doordat ik de woning op voorhand taxeer en geen bedrag boven de marktwaarde bied. Daarnaast is het zo dat je de woning als ‘overbiedende consument’ niet altijd krijgt, ook al ben je de hoogste bieder. Maar als ik het doe, werkt het wel. Dit komt onder meer doordat vertrouwen in deze markt enorm belangrijk is. In ruim 20 jaar heb ik een goede reputatie opgebouwd als aankoopmakelaar en veel woningaankopen tot een goed einde gebracht. Inmiddels ken ik vrijwel elke makelaar in Schiedam. Dit maakt het proces een stuk eenvoudiger. En mede daarom hebben mijn klanten vertrouwen in mij.

Huis verkopen met een makelaar in Schiedam

Je wilt je huis verkopen. Als jij het optimale wilt bereiken, is dit een ingewikkeld proces waarbij je met ontzettend veel zaken rekening moet houden. Met welke verkoopprijs begin je? Moet je nog investeren in je huidige huis? Wat houdt een waardestijging in? Natuurlijk wil je de beste koopsom realiseren. Maar met de huidige mogelijkheden, die variëren van online marktplaatsen tot bezichtigingen, is het lastig om de juiste aanpak te bepalen. Daarom heb je een enthousiaste verkoopmakelaar nodig die kennis van zaken heeft. Maar ook doorzettingsvermogen. Door mond-op-mondreclame of een online zoektocht op de term ‘makelaar Schiedam’ heb je inmiddels misschien enkele experts op het oog. Maar met welke verkoopmakelaar kun jij je woning verkopen voor de hoogste prijs?

Spreekt de persoonlijke benadering van een klein kantoor met zeer goede reviews je aan? Dan is @Work Makelaardij precies wat jij zoekt.

Woningaanbod in de gemeente Schiedam

Bekijk op de volgende website het woningaanbod in jouw gemeente:

> Funda
> Jaap
> VBO

De juiste verkoopmakelaar in Schiedam

Een open huis organiseren doe je niet zomaar. Om het tot een succes te maken moet je veel aandacht besteden aan de promotie en presentatie. Ga je met @Work Makelaardij in zee, dan hoef je je hierover geen zorgen te maken. Van plattegronden tot video’s, tot professioneel geschoten hoogtefoto’s en artist impressions: ik etaleer de open huizen uitgebreid op het wereldwijde web. Niet alleen op Funda, maar op zeer veel websites. Zo zorg ik voor een flink aantal aanwezigen! Terwijl andere makelaars in Schiedam een bezichtingsstop zetten op een x-aantal personen, laat ik iedereen komen. Waarom? Simpel: dit levert de hoogste verkoopprijs voor jou op. Tussen de tientallen mensen die komen, zit namelijk die ene goede koper die jij zoekt.

Als verkoopmakelaar doe ik de dingen nét een beetje anders. Ik bel aspirant-kopers of bieders op om biedingen naar boven af te ronden, overleg met hun hypotheekadviseur om te bepalen of het om een financieel zekere kandidaat gaat en/of geef jou handige tips. Soms kan het bijvoorbeeld ontzettend lonen om een muur wit te lakken of een nieuw kleed neer te leggen – een kleine investering waardoor de verkoopprijs omhoog zal schieten.

Kortom: ik ben een hands-on verkoopmakelaar die veel tijd en energie steekt in de verkoop. Daardoor is de uiteindelijke verkoopprijs bij mij altijd maximaal – en doorgaans ligt deze veel hoger dan de verkopers hadden verwacht en dan andere verkoopmakelaars op voorhand hadden ingeschat!

Aanbevelingen
via Google

4,9/5

o.b.v. 331 beoordelingen

Trustoo Score

9,7

o.b.v. 519 beoordelingen

Funda
aankoopbegeleiding

9,8

o.b.v. 144 beoordelingen

Consumentenbond
advieskeuze.nl

9,9/10

o.b.v. 123 beoordelingen

Reviews op
Facebook

5/5

o.b.v. 65 beoordelingen

Wie is de beste
makelaar?

9,7/10

o.b.v. 73 beoordelingen

EnglishDutch