•            5/5  (384 reviews)
  •  Geen aanbetaling vooraf
  •  Groot netwerk, hoog slagingspercentage
  •  Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Makelaar Vlaardingen: De aan- of verkoopmakelaar die bij jóu past

‘Makelaar Vlaardingen’: het staat op menig visitekaartje. Maar de ene aankoop- of verkoopmakelaar is de andere niet. De vraag is: Wie past het beste bij jouw behoeften en behartigt jouw belangen optimaal?

Wanneer jij op zoek bent naar een woning of je huidige huis wilt verkopen, neem je graag een specialist in de arm die in jouw stad een uitstekende reputatie heeft opgebouwd. Een ervaren makelaar in Vlaardingen (en er zelf gewoond heeft) die de kennis en ervaring in huis heeft die jij nodig hebt. Vind je het belangrijk om daarnaast begeleiding en tips (bijvoorbeeld over verkoopstyling) te krijgen? Dan is @Work Makelaardij misschien iets voor jou. Ik run een klein kantoor en hanteer een 1-op-1 aanpak. Mijn 20+ jaar ervaring zet ik in om mijn klanten zo goed mogelijk te kunnen helpen. Daarbij ga ik voor een persoonlijke benadering: ik werk op individuele basis en stuur desgewenst net zo lang bij totdat we jouw doel hebben bereikt. Ik organiseer bijvoorbeeld meerdere open huizen of meld de woning aan op het internet om zoveel mogelijk woningzoekers te bereiken.

Op deze pagina lees je hoe ik doorgaans te werk ga en wat je van @Work Makelaardij kunt verwachten. Wil je het aankoop- of verkoopproces écht goed gefundeerd aanpakken? Met deze makelaar werkzaam in Vlaardingen kom je goed beslagen ten ijs.

Huis aankopen: Aankoopmakelaar Vlaardingen

Wat is een huis nu écht waard? Hoeveel moet je (over)bieden? Is de fundering wel op orde of loop je hiermee een gigantisch risico? Een huis aankopen brengt veelal erg veel vragen met zich mee en soms moet je al binnen 1 dag een definitief bod uitbrengen. Van onderhoud tot prijzen: je moet snel veel informatie ophalen en grote knopen door hakken. Momenteel is er namelijk erg veel concurrentie – ook zeker in de stad van Vlaardingen. Op 1 woning komen soms gemakkelijk 5 tot 15 mensen af. Dat maakt het lastig om het hoofd koel te houden en een weloverwogen en gefundeerd besluit te nemen.

Misschien heb je al een aantal keren een bieding uitgebracht, maar krijg je telkens een afwijzing van de verkoopmakelaar. Eigenlijk weet je niet precies wat een goed bod inhoudt. Of je komt er simpelweg niet tussen. Jouw hypotheekadviseur vertelt je dat je alléén kunt overbieden als je dit bedrag vanuit eigen vermogen kunt dekken – en die mogelijkheid heb je wellicht niet. Tegelijkertijd hoor je allerlei verhalen over het ‘gekkenhuis’ dat de woningmarkt nu als bijnaam heeft gekregen.

Kortom, je wilt eenwoning aankopen, maar je bent al een aantal keren tegen een muur gelopen. Daarom zoek je iemand die zich inleeft in je woonwensen en de handen uit de spreekwoordelijke mouwen steekt. Zodat jij binnen de kortste keren intrek kunt nemen in jouw nieuwe woning. Waar vind je zo’n makelaar in Vlaardingen?

Bekijk hier het complete aanbod

Een aankoopmakelaar die jou begrijpt

Wil je beter navigeren door de woningmarkt-jungle? Als makelaar in Vlaardingen fungeer ik als jouw kompas. Ik begeleid jou bij de bezichtigingen, stel kritische vragen en geef jou deskundig advies. Ik treed niet alleen op als aankoopmakelaar, maar ook als sparringpartner die essentiële zaken op zeer korte termijn voor je uitzoekt. Ik bel bijvoorbeeld gerust een medewerker bij de gemeente op diens mobiele telefoon om een vraag te stellen omtrent een slechte fundering, te informeren hoe de rapporten in de directe omgeving eruitzien en te vragen wat zij de komende tijd verwachten hieromtrent. Zo weet je waar je aan toe bent en welke beslissing je kan nemen. Natuurlijk sparren we hier ook verder samen over. Je kunt mij al jouw vragen stellen. Ik vertel je graag welke vierkante-meter-prijzen gangbaar zijn voor het type woning in deze betreffende buurt en welke prijzen als hoog of laag mogen worden beschouwd voor de woning die jij op het oog hebt. Zo kan je een bod uitbrengen waarbij je niet te veel betaalt, maar naar waarde van het object. In Vlaardingen zijn ook enkele ontwikkelingsgebieden waar veel waarde te behalen valt. Maar dan moet je natuurlijk wel meer weten over de plannen en verwachtingen. Werk je met mij, dan vertel ik jou hier alles over.

Daarnaast kunnen we het ‘principe van overbieden’ doornemen. Met @Work Makelaardij kun je het bedrag dat je overbiedt doorgaans wél gewoon meefinancieren, en hoef je dit niet vanuit eigen vermogen te dekken. Dit komt doordat ik de woning op voorhand taxeer en een bedrag ter hoogte van de marktwaarde bied. Daarnaast is het zo dat je het huis als ‘overbiedende consument’ vaak niet altijd krijgt, ook al ben je wel de hoogste bieder. Maar als ik het doe, werkt het wel. Dit komt onder meer doordat vertrouwen in de huidige markt enorm belangrijk is. In de ruim 20 jaar heb ik een goede reputatie opgebouwd als aankoopmakelaar en veel woningaankopen tot een goed einde weten te brengen. Inmiddels ken ik vrijwel elke makelaar in Vlaardingen. Dit maakt het proces een heel stuk gemakkelijker. En daarom hebben mijn klanten onder meer vertrouwen in mij.

Huis verkopen; Verkoopmakelaar Vlaardingen

Jij wilt je huis verkopen. Als je het optimale wilt bereiken, is dit een ingewikkeld proces waarbij je met ontzettend veel zaken rekening zal moet houden. Met welke verkoopprijs ga je de markt op? Moet je nog investeren in je huidige woning of aanpassingen doen? Wat houdt een waardestijging in? Natuurlijk wil jij de beste prijs realiseren. Maar met de huidige mogelijkheden, die variëren van online marktplaatsen tot bezichtigingen, is het lastig om de juiste aanpak te bepalen. Daarom heb je een verkoopmakelaar nodig die veel kennis van zaken heeft en commercieel goed is onderlegd. Maar ook doorzettingsvermogen. Door mond-op-mondreclame of een online zoektocht op de term ‘makelaar Vlaardingen’ heb je misschien al een aantal experts op het oog. Maar met welke verkoopmakelaar kun jij je woning verkopen voor de beste prijs?

Spreekt de persoonlijke benadering van een kleinschalig kantoor met zeer goede reviews je aan? Dan is @Work Makelaardij precies wat je zoekt.

Woningaanbod in de gemeente Vlaardingen

Bekijk op de volgende website het woningaanbod in jouw gemeente:

> Funda
> Jaap
> VBO

De juiste verkoopmakelaar in jouw stad

Een open huis organiseren doe je niet even zomaar. Om het tot een succes te maken moet je veel aandacht besteden aan de promotie en presentatie. Ga je met @Work Makelaardij in zee, dan hoef je je hierover geen zorgen te maken. Van plattegronden tot video’s tot professioneel geschoten hoogtefoto’s en restyle foto’s: ik etaleer de open dagen uitgebreid op het wereldwijde web. Niet alleen op Funda, maar op zeer veel andere vastgoed websites. Zo zorg ik voor een flink aantal aanwezigen. Terwijl andere verkoopmakelaars een bezichtingsstop zetten op een x-aantal kandidaten, laat ik iedereen komen. Waarom? Simpel: dit levert de hoogste verkoopprijs op. Tussen de tientallen mensen die komen, zit namelijk die ene koper die jij zoekt en dat ene goede bod uitbrengt.

Als verkoopmakelaar doe ik de dingen graag nét een beetje anders. Ik bel aspirant-kopers of bieders bijvoorbeeld om biedingen naar boven af te laten ronden, overleg met hun hypotheekadviseur om te bepalen of het om een financieel zekere kandidaat gaat of geef jou handige tips. Soms kan het bijvoorbeeld ontzettend lonen om een muur te verven of een nieuw kleed neer te leggen – een kleine investering waardoor de verkoopprijs omhoogschiet.

Kort gezegd: ik ben een hands-on verkoopmakelaar die heel veel tijd en energie steekt in de verkoopproces. Daardoor is de uiteindelijke verkoopprijs bij mij maximaal – en doorgaans ligt deze zelfs veel hoger dan de verkopers hadden verwacht en dan andere makelaars op voorhand hadden ingeschat!

Aanbevelingen
via Google

4,9/5

o.b.v. 331 beoordelingen

Trustoo Score

9,7

o.b.v. 519 beoordelingen

Funda
aankoopbegeleiding

9,8

o.b.v. 144 beoordelingen

Consumentenbond
advieskeuze.nl

9,9/10

o.b.v. 123 beoordelingen

Reviews op
Facebook

5/5

o.b.v. 65 beoordelingen

Wie is de beste
makelaar?

9,7/10

o.b.v. 73 beoordelingen

EnglishDutch