•            5/5  (384 reviews)
  •  Geen aanbetaling vooraf
  •  Groot netwerk, hoog slagingspercentage
  •  Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Makelaar Zwijndrecht: de aan- of verkoopmakelaar die bij jóu past

‘Makelaar Zwijndrecht’: het staat op menig visitekaartje. Maar de ene aankoop of verkoopmakelaar is de andere niet. De vraag is misschien: wie past het beste bij jouw behoeften en behartigt jouw belangen het meest optimaal?

Wanneer je op zoek bent naar een huis of je huidige woning wilt verkopen, neem je graag een specialist in de arm die in je gemeente een uitstekende reputatie heeft opgebouwd. Een ervaren makelaar in Zwijndrecht die de kennis en ervaring heeft die jij kan gebruiken. Vind je het daarnaast belangrijk om begeleiding en verkooptips (bijvoorbeeld over styling) te krijgen? Dan is @Work Makelaardij iets voor jou. Ik run een klein kantoor en hanteer een 1-op-1 aanpak. Mijn 20+ jaar ervaring zet ik in om mijn klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Daarbij ga ik altijd voor een persoonlijke benadering: ik werk op individuele basis en stuur net zo lang totdat we jouw doel hebben bereikt. Ik organiseer bijvoorbeeld een aantal inloopmomenten en meld de woning aan op het internet om veel woningzoekers te bereiken.

Op deze pagina lees je hoe ik te werk ga en wat je van @Work Makelaardij kunt verwachten. Wil je het aankoop of verkoopproces écht gefundeerd aanpakken? Met deze makelaar werkzaam in Zwijndrecht kom je goed beslagen ten ijs.

Huis aankopen met een makelaar in Zwijndrecht

Wat is een huis nu écht waard? Hoeveel moet je bieden om kans te maken of hoeveel kan er wellicht van de vraagprijs af? Is de fundering op orde of loop je hiermee een gigantisch financieel risico? Een nieuwe woning aankopen brengt ontzettend veel vragen met zich mee en soms moet je binnen een paar dagen al een definitief eindbod uitbrengen. Van onderhoud tot prijzen: je moet snel veel informatie verzamelen om grote knopen door te kunnen hakken want een bouwkundige keuring kan vaak niet worden gedaan. Momenteel is er namelijk veel concurrentie – inmiddels ook al in de gemeente Zwijndrecht. Op 1 woning komen soms gemakkelijk 5 tot 10 kopers af. Dat maakt het lastig om het hoofd koel te houden en een weloverwogen besluit te kunnen nemen.

Misschien heb jij al een aantal keren een bieding uitgebracht, maar krijg je steeds een afwijzing van de verkopend makelaar. Eigenlijk weet je niet precies wat een goed bod dan wel inhoudt. Of je komt er simpelweg niet tussen. Jouw hypotheekadviseur vertelt je waarschijnlijk dat je alléén kunt overbieden als je dit bedrag vanuit eigen vermogen kunt dekken – en die mogelijkheid heb je niet. Tegelijkertijd hoor je allerlei verhalen over het ‘gekkenhuis’ dat de woningmarkt in Zwijndrecht inmiddels als bijnaam heeft gekregen.

Kortom, je wilt een huis aankopen, maar je bent al een aantal keren teleurgesteld. Daarom zoek je iemand die zich inleeft in jouw wensen en de handen voor je uit de mouwen steekt. Zodat je binnen de kortste keren intrek kunt nemen in je nieuwe woning. Waar vind je zo’n makelaar in Zwijndrecht?

Bekijk hier het complete aanbod

Een aankoopmakelaar die jou begrijpt

Wil je beter navigeren door de woningmarkt-jungle? Als makelaar werkzaam in Zwijndrecht fungeer ik als je kompas. Ik begeleid je bij de diverse bezichtigingen, stel de juiste vragen en geef jou deskundig advies. Ik treed niet alleen op als aankoopmakelaar, maar ook als sparringpartner die dingen op zeer korte termijn voor je uitzoekt. Ik bel bijvoorbeeld gerust een medewerker bij de gemeente om een vraag te stellen omtrent een eventuele slechte fundering, te informeren hoe de rapporten van de omgeving eruitzien en te vragen wat zij de komende tijd verwachten. Zo weet jij precies waar je aan toe bent en welke beslissing je moet nemen. Natuurlijk sparren we hier ook verder samen over. Je kunt mij altijd al je vragen stellen. Ik vertel je graag welke vierkante-meter-prijzen gangbaar zijn voor het type huis in de betreffende buurt en welke prijzen als hoog of laag worden beschouwd voor het huis welke jij zoekt. Zo kunnen we een bod uitbrengen waarbij je nooit te veel betaalt. In Zwijndrecht zijn ook enkele ontwikkelingsgebieden waar veel waarde te behalen valt. Maar dan moet je natuurlijk wel meer weten over de plannen en verwachtingen. Werk je met mij samen, dan vertel ik je hier alles over.

Daarnaast kunnen we het principe van bieden doornemen. Met @Work Makelaardij kun je het bedrag dat je eventueel overbiedt doorgaans wél meefinancieren, en hoef jij dit niet vanuit je eigen vermogen te dekken. Dit komt doordat ik de woning op voorhand taxeer en geen bedrag biedt dat boven de marktwaarde uitkomt. Daarnaast is het zo dat je de woning als ‘overbiedende consument’ lang niet altijd krijgt, ook al was je de hoogste bieder. Maar als ik het doe, werkt het wel en wordt je koper ook al ben je niet de hoogste bieder. Dit komt onder meer doordat vertrouwen in deze huidige markt enorm belangrijk is. In ruim 20 jaar heb ik een goede reputatie opgebouwd als makelaar en veel aankopen tot een goed einde gebracht. Inmiddels ken ik zo goed als iedere makelaar in Zwijndrecht. Dit maakt het proces een stuk eenvoudiger. En mede daarom hebben mijn opdrachtgevers vertrouwen in mij.

Huis verkopen met een makelaar in Zwijndrecht

Je wilt jouw huis verkopen. Als je het optimale wilt bereiken, is dit een ingewikkeld proces waarbij je met best veel zaken rekening moet houden. Met welke verkoopprijs begin je? Moet je nog investeren in je huidige woning en hoe verhoudt dit zich tot de te verwachten koopsom? Wat houdt een waardestijging in? Natuurlijk wil je de beste koopprijs realiseren. Maar met de huidige mogelijkheden, die variëren van online marktplaatsen tot bezichtigingen, is het lastig om de juiste aanpak te kiezen. Daarom heb je een enthousiaste verkoopmakelaar nodig die kennis van zaken heeft. Maar ook doorzettingsvermogen en wilskracht! Door mond-op-mondreclame of een online zoektocht op de term ‘makelaar Zwijndrecht’ heb je inmiddels misschien enkele vastgoedexperts op het oog. Maar met welke verkoopmakelaar kun je je woning verkopen voor de hoogste prijs?

Spreekt de persoonlijke benadering van een klein kantoor met zeer goede reviews je aan? Dan is @Work Makelaardij precies wat je zoekt.

Woningaanbod in de gemeente Zwijndrecht

Bekijk op de volgende website het woningaanbod in jouw gemeente:

> Funda
> Jaap
> VBO

De juiste Verkoopmakelaar Zwijndrecht

Een succesvol open huis organiseren doe je niet even zomaar. Om het tot een succes te maken moet je veel aandacht besteden aan promotie en devpresentatie. Ga je met @Work Makelaardij in zee, dan hoef je je hierover geen zorgen te maken. Van plattegronden tot video’s, tot professioneel geschoten hoogtefoto’s en artist impressions: ik etaleer de open dagen uitgebreid op het wereldwijde web. Niet alleen op Funda, maar op zeer veel andere websites. Zo zorg ik voor een flink aantal aanwezigen. Terwijl veel andere verkoopmakelaars een bezichtingsstop inlassen bij een x-aantal personen, laat ik iedereen komen. Waarom? Simpel: dit levert de hoogste verkoopprijs op voor jou. Tussen de tientallen mensen die komen, zit namelijk die ene hoge bieder die jij zoekt.

Als verkoopmakelaar doe ik de dingen vaak nét een beetje anders. Ik bel aspirant-kopers of bieders op om biedingen naar boven af te ronden, overleg met hun hypotheekadviseur om te bepalen of het een financieel zekere kandidaat betreft en/of geef jou handige tips. Soms kan het bijvoorbeeld ontzettend lonen om een badkamerplafond wit te sauzen of een nieuw kleed neer te leggen – een kleine investering waardoor de verkoopprijs omhoog schiet.

Kortom: ik ben een hands-on verkoopmakelaar die erg veel tijd en energie steekt in de verkoop. Daardoor is de uiteindelijke verkoopprijs bij mij altijd optimaal – en doorgaans ligt deze veel hoger dan de verkopers zelf hadden verwacht en dan andere verkoopmakelaars op voorhand hadden ingeschat!

Aanbevelingen
via Google

4,9/5

o.b.v. 331 beoordelingen

Trustoo Score

9,7

o.b.v. 519 beoordelingen

Funda
aankoopbegeleiding

9,8

o.b.v. 144 beoordelingen

Consumentenbond
advieskeuze.nl

9,9/10

o.b.v. 123 beoordelingen

Reviews op
Facebook

5/5

o.b.v. 65 beoordelingen

Wie is de beste
makelaar?

9,7/10

o.b.v. 73 beoordelingen

EnglishDutch