•            5/5  (384 reviews)
  •  Geen aanbetaling vooraf
  •  Groot netwerk, hoog slagingspercentage
  •  Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Woning re-stylen!?


woning-restylen-1

Kopers hebben een enorme keuze aan woningen en worden steeds kritischer. In veel wijken en straten staan veel identieke huizen te koop. Toch wordt de ene woning sneller verkocht dan de andere. De reden hiervoor is vaak terug te vinden in de afwerking en presentatie van het huis ten tijde van de bezichtiging. Als deze de koper aanspreekt, is de kans op een verkoop groot. Maar zoveel huizenkopers, zoveel smaken.

Het lijkt bijna onmogelijk om de woning aan te passen aan de individuele wensen van iedere potentiële koper, toch? En kunnen aspirant kopers hier makkelijk doorheen kijken?

Niet meer, @Work Makelaardij introduceert met gepaste trots deze nieuwe verkoopstrategie, de slimme restylechange toepassing!

Wij hebben een uniek systeem ontwikkeld die het mogelijk maakt om jouw huis aan te passen aan de wensen van iedere potentiële koper. Een nieuwe vloer? Of de wanden in een strakke andere kleur? Wat dacht je van een moderne keuken of een luxere badkamer?

Wij kunnen van iedere foto een digitale restyle maken met een sfeerimpressie van hoe het er uit zou kunnen zien na deze renovatie. Hierdoor krijgen potentiële kopers een goed beeld van de mogelijkheden van jouw huis. Hierdoor zijn zij vaak al enthousiast voor de daadwerkelijke bezichtiging is geweest. Onze verkoopmakelaars weten als geen ander dit positieve gevoel te verzilveren en u een veel snelle(re) verkoop te bezorgen.

Van kansloos tot kansrijk met onze unieke verkoopstrategie…. met één druk op de knop. Ook een unieke service van @Work Makelaardij.


woning-restylen-2

Aanbevelingen
via Google

4,9/5

o.b.v. 331 beoordelingen

Trustoo Score

9,7

o.b.v. 519 beoordelingen

Funda
aankoopbegeleiding

9,8

o.b.v. 144 beoordelingen

Consumentenbond
advieskeuze.nl

9,9/10

o.b.v. 123 beoordelingen

Reviews op
Facebook

5/5

o.b.v. 65 beoordelingen

Wie is de beste
makelaar?

9,7/10

o.b.v. 73 beoordelingen

EnglishDutch