Your search results

Aankoopmakelaar Rotterdam

Zoek je een deskundige aankoopmakelaar in de regio Rotterdam met net zoveel ambitie als jij die net even wat verder gaat dan anderen? Iemand die jouw zorgen uit handen neemt, zodat jij kunt doen waar je zelf goed in bent?
Welkom bij @WORK Makelaardij!

Aankoopmakelaar Rotterdam: de aankoopmakelaar die bij jóu past

‘Aankoopmakelaar, Rotterdam’: het staat op menig visitekaartje. Maar de ene aankoopmakelaar is de andere niet. De vraag is: wie past het beste bij jouw behoeften en behartigt je belangen optimaal?

Ben je op zoek bent naar een huis neem je graag een specialist in de arm die in jouw stad een uitstekende reputatie heeft opgebouwd? Een ervaren makelaar in Rotterdam die de kennis en ervaring heeft die jij nodig hebt? Dan is @Work Makelaardij iets voor jou.

Ik run een klein kantoor en hanteer een 1-op-1 aanpak. Mijn 20+ jaar ervaring zet ik in om mijn klanten zo goed mogelijk te helpen. Daarbij ga ik voor een persoonlijke benadering: ik werk op individuele basis en zet me net zo lang in totdat we jouw doel hebben bereikt.

Op deze pagina lees je hoe ik te werk ga en wat je van @Work Makelaardij kunt verwachten. Wil je het aankoopproces écht gefundeerd aanpakken? Met deze makelaar in Rotterdam kom je goed beslagen ten ijs.

Huis aankopen: makelaar Rotterdam

Wat is een pand écht waard? Hoeveel moet je bieden? Is de fundering op orde of loop je hiermee risico? Een huis aankopen brengt ontzettend veel vragen met zich mee en soms moet je binnen 1 dag een bod uitbrengen. Van onderhoud tot prijzen: je moet snel veel informatie ophalen om grote knopen door te hakken. Momenteel is er namelijk veel concurrentie – zeker in de stad Rotterdam. Op 1 woning komen soms gemakkelijk 30 tot 40 mensen af. Dat maakt het lastig om het hoofd koel te houden en een weloverwogen besluit te nemen.

Misschien heb je al een aantal keren een bod uitgebracht, maar krijg je telkens een afwijzing. Eigenlijk weet je niet precies wat een goed bod inhoudt. Of je komt er simpelweg niet tussen. Je hypotheekadviseur vertelt je dat je alléén kunt overbieden als je dit bedrag vanuit eigen vermogen kunt dekken – en die mogelijkheid heb je niet. Tegelijkertijd hoor je allerlei verhalen over het ‘gekkenhuis’ dat de woningmarkt nu als bijnaam heeft gekregen.

Kortom, je wilt een huis aankopen, maar je bent al een aantal keren tegen de muur gelopen. Daarom zoek je iemand die zich inleeft in jouw wensen en de handen uit de mouwen steekt. Zodat jij binnen de kortste keren intrek kunt nemen in je nieuwe woning. Waar vind je zo’n aankoopmakelaar in Rotterdam?

Aankooppakketten op maat

Wij hebben twee pakketten voor je samengesteld.

Pakket A

 • Geen resultaat= geen kosten
 • Uitbreid intakegesprek
 • Professioneel advies
 • Deskundige waardebepaling
 • Begeleiding met de 2e bezichtigingen
 • Kadastraal onderzoek
 • Controle Juridische koopakte
 • Ondersteuning bij de opleverinspecti

Kosten EUR 2.750,– inclusief BTW

 

 

Pakket B

 • Geen resultaat= geen kosten
 • Uitbreid intakegesprek
 • Professioneel advies
 • Deskundige waardebepaling
 • Tevens begeleiding met de 1e bezichtigingen
 • GRATIS bouwkundig rapport (t.w.v. 365,- euro)
 • Veelvuldig contact via o.a. WhatsApp
 • Begeleiding na kantoortijd en het weekend
 • Kadastraal onderzoek
 • Controle Juridische koopakte en bespreking van de akte
 • Ondersteuning bij de opleverinspectie
 • Begeleiding naar notaris
 • Nazorg

Kosten EUR 1% van het aankoopbedrag
Met een minimum van EUR 3.750,– inclusief BTW en Bouwkundig rapport

Onze werkwijze

Heb jij een potentiële woning gevonden, dan zijn wij ook na kantoortijd bereikbaar om de kans zoveel mogelijk te verkleinen dat de door jou bekeken woning aan je neus voorbij gaat. Wij gaan graag een gesprek met je aan om je te vertellen hoe je het aanbod bij een verkoopmakelaar Rotterdam kan raadplegen voor dit op Funda.nl verschijnt

Je hebt in Rotterdam een huis te koop zien staan of zelfs al bezichtigd en bent benieuwd voor welk bedrag wij deze voor je kunnen aankopen? Wij voeren een gratis en vrijblijvende koopsomanalyse voor jou uit waarbij wij kijken naar de waarde van het object en het bedrag dat overboden moet worden om kans te maken of wat er ongeveer vanaf zou kunnen gaan. 

Als we jouw droomhuis eenmaal hebben aangekocht, zal dit uiteraard altijd zijn met de meest gunstig te bedingen voorwaarden. Ook nemen wij als aankoopmakelaar onderwerpen als roerende zaken, aanvaarding en ontbindende voorwaarden standaard mee in dit proces.

Omdat wij het erg belangrijk vinden dat jij niet alleen een woning koopt voor een reële prijs maar ook een huis zonder (verborgen) gebreken, streven wij ernaar om een deskundig bouwkundig inspecteur de woning ter plaatse uitvoerig te laten beoordelen als de aankoopmakelaar hier aanleiding toe ziet.

De koopovereenkomst met alle juridische bepalingen en clausules zullen wij voor je beoordelen en zo nodig in jouw voordeel laten aanpassen.

De voorbereidingen voor de overdracht bij de notaris zullen wij jou geheel uit handen nemen. Wij zullen ook desgewenst het contact onderhouden met je financieel adviseur om te zorgen dat alles vlekkeloos verloopt ter voorbereiding van het notarieel transport.

Ook na de sleuteloverdracht staan wij graag voor je klaar om je desgewenst van aanvullend advies te voorzien. Vragen over verbouwingen en hoe deze het goedkoopst te realiseren zijn, zijn bijvoorbeeld vragen waar wij als aankoopmakelaar vaak antwoord op geven.

Een aankoopmakelaar die jou begrijpt

Wil je beter navigeren door de woningmarkt-jungle? Als makelaar in Rotterdam fungeer ik als je kompas. Ik begeleid je bij bezichtigingen, stel de juiste vragen en geef je deskundig advies. Ik treed niet alleen op als aankoopmakelaar, maar ook als sparringpartner die ook zaken op zeer korte termijn voor je uitzoekt.

Ik bel bijvoorbeeld gerust een medewerker bij de gemeente op diens mobiele telefoon om een vraag te stellen omtrent een slechte fundering, te informeren hoe de rapporten van de omgeving eruitzien en te vragen wat zij de komende tijd verwacht. Zo weet jij waar je aan toe bent en welke beslissing je moet nemen. Natuurlijk sparren we hier ook samen over. Je kunt mij al je vragen stellen. Ik vertel je graag welke vierkante-meter-prijzen gangbaar zijn voor het type woning in de betreffende buurt en welke prijzen als hoog of laag worden beschouwd voor de woning die jij op het oog hebt. Zo kun je een bod uitbrengen waarbij je niet te veel betaalt. In Rotterdam zijn namelijk enkele ontwikkelingsgebieden waar veel waarde te behalen valt. Maar dan moet je natuurlijk wel meer weten over de plannen en verwachtingen. Werk je met mij, dan vertel ik je hier alles over.

Daarnaast kunnen we het principe van overbieden doornemen. Met @Work Makelaardij kun je het bedrag dat je overbiedt doorgaans wél meefinancieren, ook als je dit niet vanuit eigen vermogen kunt dekken. Dit komt doordat ik de woning op voorhand taxeer en doorgaans een bedrag tot maximaal de marktwaarde bied. Daarnaast is het zo dat je de woning als ‘overbiedende consument’ niet altijd krijgt, ook al ben je de hoogste bieder. Maar als ik het doe, werkt het wel. Dit komt onder meer doordat vertrouwen in deze markt enorm belangrijk is. In ruim 20 jaar heb ik een goede reputatie opgebouwd als aankoopmakelaar en veel woningaankopen tot een goed einde gebracht. Inmiddels ken ik vrijwel elke makelaar in Rotterdam. Dit maakt het proces een stuk gemakkelijker. En daarom hebben mijn klanten vertrouwen in mij.

Makelaardij Rotterdam: samen aan de slag?

Als je nog twijfelt of je een aankoopmakelaar gevestigd in Rotterdam in de arm wilt nemen, dan vertellen wij jou graag meer over onze pakketten zodat je een goed beeld krijgt van onze dienstverlening. Jij kan uiteraard ook even kijken wat anderen over ons te zeggen hebben. Gemiddeld krijgen wij een klantwaardering van 9.1 en daar zijn we trots op.

Wil je een huis aankopen? Meer weten over de unieke werkwijze van de aankoopmakelaar achter @Work Makelaardij in Rotterdam? Neem eens vrijblijvend contact met me op. Ik bespreek de mogelijkheden graag met je. Koop je uiteindelijk geen huis aan of gaat de hypotheek onverhoopt niet door dan betaal je mij mij ook niks. Wel zo fijn!