•            5/5  (384 reviews)
  •  Geen aanbetaling vooraf
  •  Groot netwerk, hoog slagingspercentage
  •  Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Verkoopmakelaar Rotterdam:
Betrokken – Slagvaardig – Professioneel

Gratis taxatie aanvragen

Verkoopmakelaar Rotterdam: de verkoopmakelaar die bij jóu past

Woon je in de regio Rotterdam en wil je je huis verkopen? Bij het verkopen van een woning komt er veel op je af. Tegelijkertijd wil je natuurlijk je woning zo snel mogelijk verkopen tegen een zo hoog mogelijke prijs. @WORK Makelaardij helpt je met een unieke verkoopstrategie graag om deze doelen te bereiken. Het ruime aanbod van woningen vereist inspanning en creativiteit om de beste resultaten voor jou te bereiken.

ROTTERDAM
€ 250.000
Te koop
Bonaventurastraat 86 a
Wil jij dagelijks kunnen genieten van alles - en dat is veel - wat Rotterdam te bieden heeft? Mooi, want daar is dit gerenoveerde pareltje van een stekkie aan de Bonaventurastraat de uitgelezen plek voor! De woning is circa 96.m²…
Rotterdam
€ 375.000
Te koop
Doctor Hekmanstraat 92
Hey, starter of doorstromer! Wil jij straks heerlijk wonen in een karakteristiek stukje Rotterdam? Dan is het tijd om jouw spullen te verhuizen naar dit leuke hoekappartement aan de Doctor Hekmanstraat! De woning heeft, met haar goede basis, twee slaapkamers…
Rotterdam
€ 465.000
Te koop
Rodenrijsestraat 19 b
Ben jij op zoek naar een huis met het karakter van toen en het comfort van nu? Dan ben je bij deze gave woning in Rotterdam, letterlijk, aan het juiste adres! Dit pareltje beschikt, met haar oppervlakte van circa 114m²,…

Verkoopmakelaar tarieven

Bij de verkoop van jouw woning heb je de keuze uit vijf basisvarianten. Tijdens het gratis adviesgesprek overleg ik graag met je welke variant het best bij jouw persoonlijke situatie aansluit. De genoemde bedragen zijn exclusief 21% Btw.

Er zijn minimumtarieven van toepassing en het tarief is exclusief vaste kosten welke wij 1 op 1 doorberekenen. Betaling geschiedt achteraf.


logo VBO makelaar

Ik verzorg alle hierboven genoemde punten, met uitzondering van de eerste bezichtiging van elke potentiële koper.

Bij deze optie neem ik jou al het werk uit handen, inclusief de eerste bezichtigingen. Je sluit een abonnement af, waarmee ik jou de volgende keer weer zal begeleiden bij de verkoop van je woning.

Ook bij deze optie neem ik je al het werk uit handen. Vergelijkbaar met een traditionele makelaar, tegen een reële courtage. Ook organiseer ik een kijkuurtje na kantoortijd bij aanvang van de woningverkoop.

Dit pakket is gelijk aan optie 3, alleen begeleid ik jou daarnaast ook bij de aankoop van je nieuwe woning. Vraag naar de voorwaarden.

Dit pakket is gelijk aan optie 3, wij spreken samen een courtage af met een bonus bij het realiseren van een bepaalde koopsom. Op deze manier snijdt het mes aan twee kanten.


tweede huis kopen, huis kopen in Rotterdam

Huis verkopen: makelaar Rotterdam

In ons vind je een gemotiveerde verkoopmakelaar met doorzettingsvermogen en een uitstekende reputatie. Een ervaren makelaar in Rotterdam e.o. die de kennis en ervaring heeft die jij nodig hebt. Wij nemen jouw zorgen uit handen en gaan nét even wat verder dan anderen. Samen met jou zetten wij ons 100% in om jouw woning te verkopen en hanteren een 1-op-1 aanpak! Wij werken met een persoonlijke benadering: wij werken op individuele basis en sturen net zo lang totdat we jouw doel hebben bereikt.

Met elkaar gaan we op zoek naar de beste aanpak voor de verkoop van jouw woning in de regio Rotterdam e.o. Hierbij komen alle aspecten van het ingewikkelde verkoopproces aan bod. Met welke vraagprijs gaan we de markt op? Op welke manier kunnen we een positieve invloed op de verkoopprijs uitoefenen? Wij kijken uitvoerig naar de kansen in de huidige markt. Dankzij onze ruime ervaring als verkoopmakelaars en kennis van de Rotterdamse woningmarkt weten wij gegarandeerd de beste strategie op te stellen.

De juiste verkoopmakelaar in jouw stad

Een woning te koop zetten doe je niet zomaar. Om het tot een succes te maken moet je veel aandacht besteden aan de promotie en presentatie. Ga je met @Work Makelaardij in zee, dan hoef jij je hierover geen zorgen te maken. Van plattegronden tot video’s tot professioneel geschoten hoogtefoto’s en artist impressions:  Wij etaleren de kijkblokken uitgebreid op het wereldwijde web. Niet alleen op Funda, maar op meer websites. Zo zorgen wij voor een flink aantal aanwezigen. Terwijl andere verkoopmakelaars een bezichtingsstop zetten op een x-aantal personen, laten wij iedereen komen. Waarom? Simpel: dit levert de hoogste verkoopprijs op. Tussen de tientallen mensen die komen, zit namelijk die ene leuke koper die jij zoekt.

Als verkoopmakelaar doen wij de dingen graag nét een beetje anders. Wij bel en (in overleg met jou) aspirant-kopers of bieders om biedingen naar boven af te ronden, overleg met de hypotheekadviseur om te bepalen of het om een financieel zekere kandidaat gaat of geef jou handige tips. Soms kan het bijvoorbeeld ontzettend lonen om een muur te lakken of een nieuw kleed neer te leggen – een kleine investering waardoor de verkoopprijs omhoogschiet.

Kort gezegd: Wij zijn een hands-on makelaar die heel veel tijd en energie steekt in de verkoop. Daardoor is de uiteindelijke verkoopprijs bij mij maximaal – en doorgaans ligt deze zelfs veel hoger dan de verkopers hadden verwacht en dan andere makelaars op voorhand hadden ingeschat!

Wij nemen per makelaar slechts 5 woningen in de verkoop om deze topkwaliteit te kunnen waarborgen en ook jou van uitstekend advies te kunnen voorzien. De makelaars werken alle zelfstandig, hebben geen 9-5 mentaliteit en dat merk je.


Erasmusbrug, makelaar Rotterdam

Mijn aanpak

Deze waardebepaling geeft je een duidelijke indruk van de huidige waarde van je woning èn de mogelijkheden en kansen bij verkoop.

Wij stellen een verkoopvoorstel op die je digitaal kan aanvaarden en waarin alle afspraken worden vastgelegd. Zo kom je niet voor verrassingen te staan tijdens het verkooptraject.

We zullen het kadaster, gemeentelijke instanties en Vereniging van Eigenaren raadplegen om alle juridische, milieutechnische en bouwkundige aspecten van de woning te onderzoeken.

Met Move.nl kun je alle informatie en documenten rondom de verkoop van je huis digitaal uitwisselen met ons en potentiele kopers.  De vragen- en zakenlijst kunnen hier makkelijk worden ingevuld. Ook biedingen krijg je ‘live’ te zien zodra ze binnenkomen.

Een professionele vastgoedfotograaf komt bij je langs voor een fotoreportage en ondertussen maakt onze tekstschrijver een aantrekkelijke omschrijving van jouw woning die we gaan gebruiken voor de digitale brochure, vermelding op internet etc.

Unieke eigen woningwebsite
Wij maken een individuele woningwebsite van jouw huis met unieke domeinnaam met  veel leuke functionaliteiten (zoals bijv.  zonnestand/ buurtinformatie, reisafstanden en buurt statistieken), welke dient als digitale brochure.

Visitekaartjes van jouw huis
Wij geven aan aspirant- kopers een visitekaartje mee met daarop een foto en website van jouw huis. Voor een voorbeeld klik hier.

Socials
Wij adviseren over hoe jij je eigen sociale netwerken effectief kan inzetten bij de verkoop van je     huis. Jouw connecties zijn immers belangrijke verkoopambassadeurs.

Digitale restyle
Wij kunnen van iedere foto een digitale restyle laten maken met een sfeerimpressie van hoe het er uit zou kunnen zien na een renovatie of andere indeling. Hierdoor krijgen potentiële kopers een beter beeld van de mogelijkheden van jouw woning. Hierdoor zijn zij vaak al enthousiast voor de daadwerkelijke bezichtiging. Onze ervaren makelaars weten als geen ander dit positieve gevoel te verzilveren en je een snelle(re) verkoop te bezorgen.

Mailing
Wij mailen jouw woning direct naar alle collega makelaars in de omgeving en naar onze woningzoekenden (groot actueel zoekersbestand). Verder zijn wij partner van het grootste expat platform in Nederland (I am expat) waar we mee samen werken.

Open huis
Minimaal twee keer per jaar kan je deelnemen aan de Open Huizenroute. Daarnaast is er uiteraard de mogelijkheid om individueel een open huis te organiseren.

0/5 (0 Reviews)

Aanbevelingen
via Google

4,9/5

o.b.v. 331 beoordelingen

Trustoo Score

9,7

o.b.v. 519 beoordelingen

Funda
aankoopbegeleiding

9,8

o.b.v. 144 beoordelingen

Consumentenbond
advieskeuze.nl

9,9/10

o.b.v. 123 beoordelingen

Reviews op
Facebook

5/5

o.b.v. 65 beoordelingen

Wie is de beste
makelaar?

9,7/10

o.b.v. 73 beoordelingen

EnglishDutch