Bonaventurastraat 71 b 3081 HB ROTTERDAM

Woningaanbod

Meer informatie over deze woning(en)
Te koop
Bonaventurastraat  71 b
3081 HB  Rotterdam

Vraagprijs:

€ 187.500

Type woning

Benedenwoning

Woonoppervlakte

Circa 48 m2

Op zoek naar een leuk 3-kamer appartement met een royale en zonnige achtertuin? Deze woning op de begane grond aan de Bonaventurastraat biedt precies dat!

De ligging van dit appartement is zeer gunstig ten opzichte van diverse faciliteiten, waaronder winkelcentrum Zuidplein en de metro richting Rotterdam Centrum. Het gebied is onderdeel van het echte Hart van Zuid met tal van voorzieningen zoals horeca, winkels, scholen, diverse uitvalswegen, sportmogelijkheden, recreatie en de evenementen locatie Ahoy.

Indeling

Het appartement omvat twee slaapkamers, (respectievelijk circa 2.70 x 4.29mtr/ 2.22 x 2.70mtr.), hal met meterkast en kastruimte, een lichte woonkamer (circa 4.65 x 3.00mtr) welke middels openslaande deuren toegang geeft tot de gezellige veranda. Verder tref je een fraaie open keuken met bar aan (circa 1.51 x 3.33mtr) met diverse inbouwapparatuur, te weten; een oven, 4 pits kooktoestel en koelkast. Er is een badkamer met douche en toilet (circa 0,82 x 2.14mtr) voorzien van een betegeling tot het plafond in witte kleurstelling. Heerlijke achtertuin (op het Noordwesten, compleet met veranda en een houten berging.

Kenmerken

– Leuk appartement waar je zo in kan!;
– Bouwjaar: circa 1937;
– Woonoppervlakte circa 48m²;
– Inhoud circa 210m³;
– Laminaatvloer door het hele huis;
– Gestuukte wanden;
– Gelegen op eigen grond.
– Verwarming en warm water via CV-combiketel (Remeha combiketel, bouwjaar ca 2010);
– Kunststof kozijnen en dubbele beglazing;
– Energielabel E;
– Actieve VvE met maandelijkse bijdrage van € 46,41
– Verkoper heeft de woning niet zelf bewoond;
– Oplevering in overleg, kan snel.

Interesse in dit huis? Schakel direct je eigen aankoopmakelaar in. Een aankoopmakelaar komt op voor jouw belangen en bespaart tijd, geld en zorgen. Bij ons zijn alle aankoopmakelaars welkom om jouw belangen te behartigen. Adressen van goede (collega) aankoopmakelaars in Rotterdam kan je bij ons opvragen.

Ondanks de zorg die door ons aan de correcte invoer van de gegevens besteed wordt, kunnen wij niet verantwoordelijk gehouden en/of aansprakelijk gesteld worden voor eventuele fouten en/of onvolkomenheden in de gegevens.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.