Nicolaas Tulpstraat 29, Den Haag

Woningaanbod

Meer informatie over deze woning(en)
Verkocht
Nicolaas Tulpstraat 29 
2563XK  Den Haag

Vraagprijs:

€ 275.000

Type woning

Bovenwoning

Woonoppervlakte

Circa 66 m2

 

Oh, oh Den Haag, mooie stad achter de duinen. Wat een gave woning heb je voor ons in petto! Dit plaatje van een appartement aan de Nicolaas Tulpstraat laat de definitie zien van karakter en comfort en zal een thuis gaan bieden voor de échte levensgenieter. Wedden dat je, als je hier woont, met niemand zou willen ruilen?

Je gaat rustig wonen om de hoek van de Valkenboskade, maar wel in het gezellige en levendige Valkensboskwartier. Je zit hier op loopafstand van het winkelgebied van de Weimarstraat, Fahrenheitstraat en de Thomsonlaan met de vele buurtwinkels, lunchrooms en supermarkten en tevens zijn het Zuiderpark, diverse scholen, uitvalswegen en openbaar vervoersvoorzieningen in no time bereikbaar.

En dan hebben we het feit dat het altijd gezellige Zuiderstrand, met haar strand, zee, duinen met geweldige horecazaken slechts een fietsritje van je vandaan is, nog niet eens genoemd. Over de ultieme locatie gesproken!

Indeling

Begane grond & eerste verdieping

Om bij de voordeur van deze leuke doorzonwoning terecht te komen, moet je eerst een klein stukje klimmen. Dat is het overigens meer dan waard! Zo ga je vanaf straatniveau naar je de entree van de woning – zelfs hier spat het karakter er al vanaf door de bogen in het exterieur – op de eerste verdieping en loop je vervolgens via een vaste trap naar de woning op de tweede verdieping.

Tweede verdieping

Je komt de woning binnen op de overloop, waar je de toiletruimte met fonteintje en de badkamer (circa 1.89 x 1.17 meter) met een inloopregendouche en een wastafelmeubel kunt vinden. Verder biedt de overloop toegang tot de leefruimte. Let’s go!

Als je in de woonkamer (circa 3.45 x 4.18 meter), die overloopt in de eetkamer (circa 3.45 x 4.16 meter) – samen circa 3.45 x 9,48 meter – komt, weet je in eerste instantie niet waar je moet kijken. Geef je ogen de kost met de heerlijke zithoek bij de grote raampartijen en de gave kast aan de voorzijde, met de het geweldige eetgedeelte nabij de ontzettend karakteristieke en stoere keuken, met de authentieke vloer en het speelse plafond of de indrukwekkende hoeveelheid lichtinval: neem alles in je op!

Zo kan je of heerlijk loungen en uitrusten, of gezellig met een gezelschap aan tafel plaatsnemen terwijl je een meter verderop de sterren van de hemel kookt. Eetsmakelijk!

De twee slaapkamers (respectievelijk 1.89 x 3.13 meter en 2.73 x 2.65 meter) vind je helemaal aan de voor- en achterzijde van de woning. Beiden hebben een modern karakter en zijn helemaal klaar voor jouw meubels. Je komt in de grootste, nagenoeg vierkante slaapkamer aan de achterzijde, terecht via een inloopkast. Ja, een inloopkast! En dan heeft deze kamer ook nog eens een heerlijk aangrenzend en zonnig balkon.

Dakterras

Kan je geen genoeg krijgen van de buitenlucht en de zon en wil je een keer ergens anders vertoeven dan op je balkon? Goed nieuws, mazzelaar! Er is namelijk nog een cadeautje te ontdekken in de vorm van een dakterras van – houd je vast – circa 36.7m². Genieten geblazen!

Bijzonderheden

 • Geweldig, karakteristiek 3-kamer appartement;
 • Op een geweldige locatie in het leuke Den Haag; het valkenboskwartier;
 • Op loop- en fietsafstand van alles wat je nodig hebt;
 • Woonoppervlakte circa 66 m²;
 • Inhoud circa 252 m³;
 • Gave woon- en eetkamer; met veel daglicht door de grote raampartijen
 • Twee nette slaapkamers, inclusief inloopkast en balkon;
 • Geweldig ruim dakterras;
 • Openbaar vervoervoorzieningen om de hoek en voor de deur;
 • In de directe omgeving van winkels, horecagelegenheden en recreatiemogelijkheden;
 • Er moet onderhoud gepleegd worden aan het appartement; de kozijnen zijn niet in goede staat;
 • In de koopovereenkomst wordt een ouderdoms en niet-zelfbewonings clausule opgenomen