Noordersingel 7, BERKEL EN RODENRIJS

Woningaanbod

Meer informatie over deze woning(en)
Verkocht
Noordersingel  7 
2651 LR  BERKEL EN RODENRIJS

Vraagprijs:

€ 399.500

Type woning

Hoekwoning

Woonoppervlakte

Circa 118 m2

Aangeboden sinds

2023-03-02

Vandaag is een mooie dag, want we hebben weer een verborgen pareltje voor jullie! Dat pareltje komt in de vorm van een sfeervolle, karakteristieke en instapklare woning (renovatie in 2018) middenin de natuur van Berkel en Rodenrijs, waar het je werkelijk aan niets ontbreekt. Wil jij een gevoel krijgen bij de betekenis van woongenot? Dan nodigen we je graag uit om het huis met eigen ogen te komen bekijken. En geloof ons: dat wil je.

Kinderen spelen buiten, buren zeggen elkaar gedag en als je door de straat loopt geniet je van de geur en geluiden van de natuur. Dat is de Noordersingel in Berkel en Rodenrijs in een notendop. De wijk heeft een unieke en landelijke opzet met veel groen, water en vogels, waardoor je hier heerlijk ontspannen woont. Je gaat namelijk wonen aan de rand van recreatiestrook “De Groenzoom”, een natuurgebied wat maar liefst 560 hectare aan wandelpaden en fiets-, kano- en ruitterroutes telt.

Daarnaast is de woning gunstig gelegen ten opzichte van (basis-)scholen, winkelcentra, openbaar vervoer, sportverenigingen, een kinderdagverblijf en uitvalswegen zoals de N470 en N471 naar Rotterdam, Delft, Den Haag en Zoetermeer. Kortom: een wauw-locatie!

 

Indeling

Begane grond

Als een prins(es) in de middeleeuwen een kasteel betrad via een loopbrug, loop jij via de brug over het water naar jouw karakteristieke stekkie. Nog even de overkapping onderdoor en je kan binnen kijken. Ready?

Je komt de woning binnen in de entree, waar een trapkast en de moderne toiletruimte met hangend closet en fonteintje te vinden is. Eerlijk is eerlijk: als hier al zo goed nagedacht is over styling, met bijvoorbeeld zwarte deurklinken, hoe zou de rest van de begane grond er dan uit zien? Laten we de deur naar de woonkamer (circa 10.69 x 5.21 meter) openen om die vraag te kunnen beantwoorden.

De ruime opzet, de perfecte combinatie tussen verschillende materialen, de luxe look en feel en de aangename hoeveelheid licht die aan weerszijden binnenvalt vatten de living goed samen. Dit is wooncomfort en meer. Door de indeling van de ruimte ontstaat er zowel een ruimtelijk zitgedeelte links om de hoek, als een mooi eetgedeelte nabij de open keuken. De openslaande tuindeuren in het eetgedeelte en de keuken zorgen voor een direct contact met de buitenruimte. En heb je de gave details, zoals het speelse plafond, al gezien?
De moderne leefkeuken (circa 2.52 x 2.82 meter), waar menig (hobby)kok zijn geluk niet op kan, is zeer compleet uitgevoerd. De ruimte is voorzien van kwalitatieve materialen, fijne snufjes en luxe inbouwapparatuur, die zorgen voor ongeëvenaarde luxe tijdens het koken. Dat je tijdens het bereiden van de heerlijkste maaltijden gezellig contact kunt houden met het gezelschap aan tafel is dan nog niet eens genoemd.

Eerste verdieping

Via de trap in de entree kom je op de nette overloop van de eerste verdieping, die toegang biedt tot de drie slaapkamers, de badkamer en de trapopgang naar de ruime vliering. Alle slaapkamers zijn mooi voor het oog en hebben een aangename hoeveelheid lichtinval door de raampartijen.

De drie slaapkamers (respectievelijk circa 3.40 x 3.30, 3.74 x 3.42 en 3.00 x 3.88 meter) van de verdieping zijn verdeeld over de voor- en achterzijde van de verdieping en bieden met hun ruimte, licht en nette afwerkingen alle elementen om een fijne hoofdslaapkamer te vormen. De andere kamers zou je bijvoorbeeld ook kunnen gebruiken als baby- of kinderkamer, hobbykamer, studeerkamer of kantoor. Een inloopkast hoeft één van deze drie kamers niet te worden, die heb je namelijk al (circa 1.76 x 3.42 meter). Yes!

Ook de hypermoderne en volledig betegelde badkamer (circa 3.39 x 2.75 meter), die aan de linker achterzijde van de verdieping is gesitueerd, is met recht een cadeautje te noemen. Je kan hier heerlijk met je favoriete nummers meezingen onder de inloopregendouche en gebruik maken van het moderne wastafelmeubel of het hangend closet. Ervaar het hotelgevoel nu zelf.

Vide

Qua inpandige ruimte sluiten we af met de vide (nokhoogte 1,91 meter!), die middels een trap in een van de slaapkamers te bereiken is. Deze vide heeft alle potentie om iets gaafs te worden, bijvoorbeeld door hier een mancave of een ander soort ruimte van te maken. Wat ga jij hier mee doen?

Tuin

Last but not least, beschik je als eigenaar van de woning niet alleen over een ruim opgezette voortuin aan het water, maar ook over een ruim en goed op de zon gelegen achtertuin. Je hebt niet alleen een ruim terras, gras en groen, maar ook over een handige overkapping als het weer het iets minder toe laat. Met deze buitenruimtes wil je elke dag wel heerlijk weer!

 

Bijzonderheden

-Charmante en royale woning aan het water;
-In het kindvriendelijke en mooie Berkel en Rodenrijs;
-Gesitueerd nabij zowel de stad als de natuur;
-Goed onderhouden/ complete renovatie in 2018; Nieuw stucwerk, laminaat met hoge plinten,. Meterkast (10 groepen) Alle bedrading, stopcontacten, dimmers etc. zijn vernieuwd tussen 2018 en 2021. Nieuwe schutting in 2021 geplaatst;
-Alle ruimte en mogelijkheden;
-Bouwjaar 1913;
-Woz waarde (peildatum 01-01-2022) 402.000,- euro;
-Perceeloppervlakte circa 229m²;
-Woonoppervlakte van circa 118 m²;
-Inhoud van circa 474 m³;
-Energielabel C;
-Nieuwe Cv HR-ketel (Nefit, 2018 )
-Woonkamer voorzien van vloerverwarming als hoofdverwarming;
-Geheel voorzien van isolerende beglazing;
-Riante woonkamer met veel daglichttoetreding;
-Prachtige leefkeuken;
-Op diverse plaatsen fraaie inbouwspots aanwezig;
-Maar liefst drie ruime en nette slaapkamers;
-Inloopkast;
-Charmante vide;
-Ruime vliering;
-Gave buitenruimte (achtertuin nw), voorzijde op het zuiden gesitueerd;
-Berging met 6 zonnepanelen;
-Goed te bereiken door de gunstige ligging;
-Alle dagelijks nodige voorzieningen om de hoek.

 

Interesse in dit huis? Schakel direct je eigen aankoopmakelaar in. Een aankoopmakelaar komt op voor jouw belangen en bespaart tijd, geld en zorgen. Bij ons zijn alle aankoopmakelaars welkom om jouw belangen te behartigen. Adressen van goede (collega) aankoopmakelaars in BERKEL EN RODENRIJS kan je bij ons opvragen.

Ondanks de zorg die door ons aan de correcte invoer van de gegevens besteed wordt, kunnen wij niet verantwoordelijk gehouden en/of aansprakelijk gesteld worden voor eventuele fouten en/of onvolkomenheden in de gegevens.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.