Ringvaartweg 177, Rotterdam

Woningaanbod

Meer informatie over deze woning(en)
Te koop
Ringvaartweg 177 
3065AC  Rotterdam

Vraagprijs:

€ 1.250.000

Type woning

Villa

Woonoppervlakte

Circa 117 m2

 

Wij mogen deze vrijstaande woning cq bouwperceel aan de Ringvaartweg in ‘s-Gravenland aan u introduceren, die met haar prachtige perceel op het zuid-westen van maar liefst 2.521 m² direct grenst aan de Ringvaart, een unieke kans biedt voor de luxe levensgenieter.

De Ringvaartweg geldt als The Golden Mile van Rotterdam. Het is één van de meest geliefde en meest exclusieve woonlocaties van de havenstad. Dat is niet verwonderlijk, want u resideert hier rustig en fijn, maar op korte afstand van alles wat Rotterdam te bieden heeft. Het bruisende centrum, de mooie Kralingse Plas, diverse golfbanen en natuurgebieden, scholen en universiteiten – het is allemaal binnen handbereik. Voor het zonnetje hoeft u overigens helemaal niet ver van huis te gaan, want het perceel is heerlijk op het zuidwesten gesitueerd.

Door de huidige renovatiestaat van de woning – en vooral met een perceel zo groot als dit – heeft u meerdere opties met betrekking tot wat u met de woning kunt gaan doen. We nemen u graag mee in de mogelijkheden:

Een compleet nieuwe woning bouwen.
Alles kan, alles mag en niets is te gek. U kunt uw droomwoning van top tot teen, of in dit geval van fundering tot dak, realiseren. Hoe ziet het plaatje eruit waar u altijd al van droomde? Wij hebben thans een schets van een architect bijgevoegd.

OF

Renoveren maar!
U kunt de bestaande woning renoveren door alles naar hartenlust te herstellen, vernieuwen, verbouwen en veranderen. Zo kunt u uw wensenlijstje stapsgewijs afvinken, zonder de gehele bestaande woning af te breken.

OF

Renoveren en uitbreiden.
U heeft uiteraard ook de mogelijkheid om er, na de renovatie, voor te kiezen om de woning uit te breiden. Een aanbouw of opbouw is absoluut realiseerbaar, zoals bijvoorbeeld prachtig bij Ringvaartweg 179 en 201 is gedaan.

U kunt contact met ons opnemen voor een indicatie van de uitbouw- of nieuwbouwmogelijkheden.

ERFPACHT
De erfpacht is langdurig afgekocht tot 1 januari 2049.

DISCLAIMER
Alle verstrekte en nog te verstrekken informatie waaronder doch niet uitsluitend maatvoering en indicatieve bouwmogelijkheden heeft nadrukkelijk een indicatief karakter; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Het schriftelijkheidsvereiste wordt te allen tijde van toepassing verklaard, ook indien koper en/of verkoper zich als professionele partij kwalificeert.. Aanbieding vrijblijvend, oplevering in overleg. Het vigerende bestemmingsplan prevaleert te allen tijde uitdrukkelijk. Ouderdomclausule, niet bewonings- en as is clausules van toepassing.

ENTHOUSIAST GEWORDEN?
Dat kunnen wij ons zeker voorstellen. Neem snel contact met ons op !